ЦСКА иска разсекретяване на лицензите

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobonikolov

ЦСКА иска разсекретяване на лицензите

Мнениеот bobonikolov » 25 фев 2012 13:43

ЦСКА е под мониторинг от УЕФА от повече от година и изпълнява всичките си задължения в срок. Така няма никаква опасност за лиценза на клуба за следващия сезон. Това обясни юрисконсултът на "червените" Радостин Василев по повод на слуховете, че едва ли не вече била решена съдбата на клуба. "Ако обаче някой от БФС е готов да помага за отнемането на лиценза, това е друг въпрос. Поне последните решения по различни казуси показват точно това", категоричен е Василев пред "24 часа".

Според него последните решения на изпълкома са невероятно смехотворни. "Няма как те да важат за случая "Анисе", защото футболистът е прекратил договора си преди повече от месец. А в правото няма как един закон или правилник да има сила от задна дата и това юрист като изпълнителния директор на БФС го знае много добре", допълва Василев.

"Червените" са доста учудени, че са на мерника на БФС за лицензите. В същото време Левски е декларирал загуба от 19 милиона за миналата година. При това положение собственикът трябва да гарантира писмено, че ще продължи финансирането, а това няма как да стане, защото повечето акции са в кипърска офшорка с уставен капитал от 100 евро. В същото време всички собственици на "Титан холдинг" подписват документи преди всяко лицензиране. В Борисовата градина ще поискат разсекретяване на документите на лицензионната комисия, за да лъснат евентуалните измами на други клубове.

Сега става интересно.Ако наистина има клубове,с акции в офшорки и аз съм за разсекретяването.

Потребителски аватар
nikullas

Re: ЦСКА иска разсекретяване на лицензите

Мнениеот nikullas » 25 фев 2012 13:58

aкциите на цска вече няколко години са запорирани от пепаз трейдинг холдинг.само това е абсолютно достатъчно не от евротурнирите,а от професионалния футбол да изхвърлят отбора им.това е отбор извън закона,извън всякакви правила.ясно е ,че ако не се върне комунизма те така не могат да продължават,въпроса е кога най-после ще се намери човек с ташаци ,който да им отреже главата
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 25 фев 2012 14:03

nikullas на 25 Фев 2012 14:58
aкциите на цска вече няколко години са запорирани от пепаз трейдинг холдинг.само това е абсолютно достатъчно не от евротурнирите,а от професионалния футбол да изхвърлят отбора им.това е отбор извън закона,извън всякакви правила.ясно е ,че ако не се върне комунизма те така не могат да продължават,въпроса е кога най-после ще се намери човек с ташаци ,който да им отреже главата

:lol: Време ти е за обеден сън :lol:

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 25 фев 2012 14:09

bobonikolov написа:.....Сега става интересно.Ако наистина има клубове,с акции в офшорки и аз съм за разсекретяването.

Още по-интересно ще ти стане, когато най-напред се поинтересуваш, прочетеш и научиш, какво значи "офшорка". ;) Ще ти помогна с 3 жокера, за да не си претовариш главичката от четене: :lol:
1. Участието в офшорни фирми не е забранено по българското законодателство. ;)
2. ПФК "Левски" АД, който се визира в цитирания от теб парцал, е АД регистрирано по българското законодателство и плащащо данъците си в България акционерно дружество. Уставният капитал на ПФК "Левски" АД е няколко хиляди пъти по-голям от смешните 100 евро, споменати в същия парцал. :)
3.Това е вече трета тема по въпроса, допълнителна информация можеш да получиш от другите две. :)
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 25 фев 2012 14:31

Fridtjof Nansen написа:
bobonikolov написа:.....Сега става интересно.Ако наистина има клубове,с акции в офшорки и аз съм за разсекретяването.

Още по-интересно ще ти стане, когато най-напред се поинтересуваш, прочетеш и научиш, какво значи "офшорка". ;) Ще ти помогна с 3 жокера, за да не си претовариш главичката от четене: :lol:
2. ПФК "Левски" АД, който се визира в цитирания от теб парцал, е АД регистрирано по българското законодателство и плащащо данъците си в България акционерно дружество. Уставният капитал на ПФК "Левски" АД е няколко хиляди пъти по-голям от смешните 100 евро, споменати в същия парцал. :)
3.Това е вече трета тема по въпроса, допълнителна информация можеш да получиш от другите две. :)

Първо на първо приятелю аз знам много добре,че офшорките не са забранени и знам какво представляват.Обаче не знам дали ти знаеш,че точно тези фирми са в основата на много големи измами в България и не се ползват с добро име.Най-малкто защото в повечето случаи не се знае кой им е собственик.Ето защо са предпочитани от българските "бизнесмени".Просто изразявам мнение,че също съм съгласен лицензите да се разсекретят и да е ясна пред обществеността цялата процедура както и кой какви ги е свършил за да получи лиценз.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 25 фев 2012 14:41

bobonikolov написа:Първо на първо приятелю аз знам много добре,че офшорките не са забранени и знам какво представляват.Обаче не знам дали ти знаеш,че точно тези фирми са в основата на много големи измами в България и не се ползват с добро име.Най-малкто защото в повечето случаи не се знае кой им е собственик.Ето защо са предпочитани от българските "бизнесмени".Просто изразявам мнение,че също съм съгласен лицензите да се разсекретят и да е ясна пред обществеността цялата процедура както и кой какви ги е свършил за да получи лиценз.

Че то едва ли има нормален футболен фен , който да не иска това . За да няма после спекулации за световни заговори както при Лупи .

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 фев 2012 14:52

bobonikolov написа:Сега става интересно.Ако наистина има клубове,с акции в офшорки и аз съм за разсекретяването.

"Заинтересовани за бъдещето на ЦСКА привърженици от НАП са алармирали националния фенклуб, че армейците дължат много повече от вече признатите от Димитър Борисов 2,5 милиона лева. Било въпрос на месец или два клубът да бъде прехвърлен в отдел "Особено тежки задължения". Там влизат всички фирми, които дължат на НАП над 5 милиона лева.
"Клубовете знаят какви задължения имат към 31 декември 2011 година и трябва да ги изчистят в срок до 31 март. Ако не го направят, няма да получат лиценз", категоричен бе шефът на лицензионната комисия Красин Кръстев.
Думите му са и по повод писмо от НАП, с което бирниците уведомили БФС за лавинообразно растящите задължения на ЦСКА. Според сметките ЦСКА дължи на НАП толкова, колкото всичките останали 15 отбора в елита, взети заедно."
Много интересно взе да става...

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 25 фев 2012 14:58

Това е абсурд. Цялата ДПС камарила, която оправлява БФС никога няма да допусне такова нещо. Веднага ще лъсне истината за ОТКРАДНАТИЯ лиценз на ЦСКА, а и това, че доста други клубове получаваха лиценз без да имат право. Естествено трябва да се лае само срещу ЦСКА.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 25 фев 2012 14:59

nikullas написа:aкциите на цска вече няколко години са запорирани от пепаз трейдинг холдинг.само това е абсолютно достатъчно не от евротурнирите,а от професионалния футбол да изхвърлят отбора им.това е отбор извън закона,извън всякакви правила.ясно е ,че ако не се върне комунизма те така не могат да продължават,въпроса е кога най-после ще се намери човек с ташаци ,който да им отреже главата

Определно комунизма се завърна в няколко клуба различни от ЦСКА. В един от тях той никога не си е тръгвал
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 25 фев 2012 15:14

bobonikolov написа:
Fridtjof Nansen написа:

Първо на първо приятелю аз знам много добре,че офшорките не са забранени и знам какво представляват.Обаче не знам дали ти знаеш,че точно тези фирми са в основата на много големи измами в България и не се ползват с добро име.Най-малкто защото в повечето случаи не се знае кой им е собственик.Ето защо са предпочитани от българските "бизнесмени".Просто изразявам мнение,че също съм съгласен лицензите да се разсекретят и да е ясна пред обществеността цялата процедура както и кой какви ги е свършил за да получи лиценз.

Първо на първо, хубаво е че знаеш в общи линии, какво представляват офшорните фирми. Това, че не се знае кой им е собственик, просто не е вярно, защото те се регистрират в Агенцията по вписванията. ;)
Второ на второ, защо спря дотук, а не коментира явната дезинформация в материала!? Че ПФК "Левски" АД е българско акционерно дружество го знаят всички, които могат (или искат) да четат. ;)
И трето на трето, наистина ли си сигурен в това, което си написал в последното изречение?! :roll: Да не стане така, че точно твоят любим отбор да се окаже на грешната страна в грешния момент?! :mrgreen:
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Върни се в “ЦСКА”