Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот petko.h.markov » 26 сеп 2016 11:41

boabbb написа:
petko.h.markov написа:Кой от вас може да гарантира,че малките кредитори не са направили стъпки в договаряне на вземанията?
За да се случат трябва добра воля от двете страни.Ганчев лично не го е направил и това го е заявявал нееднократно.
Разбира се и подкрепен от вас,точно тук.Така,че да прехвърляте от болната глава на здравата-забравете.
Божков след решението за базите и стадиона-също тегли майната на всички.
Ганчев го интересува марката на ЦСКА и историята,толкова колкото ланшния сняг.И това му поведение вие ще приемете
като топъл хляб и ще чета тук подкрепа за това му решение.Той се премести сергията от Ловеч в София и при всяка
добра оферта ще продава.Просто защото осъзнава,че тази година специално няма никакъв шанс за шампион.

Какво ще продава :?: Отборът ли :lol: :lol: Кой купува отбори в България, бе :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Кой продава отбори,та ме питаш кой ще ги купи?

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 26 сеп 2016 11:42

vaskonti написа:Как защо Паслар бре? Може би защото...е шеф на дружеството - дължник? Как изобщо може да ти хрумне, че кредиторите ТРЯБВА да преговарят не с длъжника, а с други хора? Та чак ми се чудиш от какъв зор трябва да преговарят с длъжника?!?
Вие сте некви уникални, честно!

:lol:

Я Томи, като спец, да обясни - има ли право Паслар да преговаря с кредиторите, при положение, че ПФК-то е в "процедура" и има "синдик" ???...
Щото аз не знам, но съм останал с "друго впечатление"...
:roll:

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 26 сеп 2016 11:44

1982 написа:
100 пъти ви се обясни, че лиценз не може да се ползва от друг клуб, пише и го на самия лиценз, вземи го прочети поне веднъж.

Значи лицензът е на името на ЦСКА, още по-добре.

Буквоядството не е за нас, важното е, че отборът на ЦСКА придоби по-добър облик.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 сеп 2016 11:44

Някой спомня ли си как съда взе Берое от собственика му?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 сеп 2016 11:45

AndreshkoGacovBacov написа:
vaskonti написа:Как защо Паслар бре? Може би защото...е шеф на дружеството - дължник? Как изобщо може да ти хрумне, че кредиторите ТРЯБВА да преговарят не с длъжника, а с други хора? Та чак ми се чудиш от какъв зор трябва да преговарят с длъжника?!?
Вие сте некви уникални, честно!

:lol:

Я Томи, като спец, да обясни - има ли право Паслар да преговаря с кредиторите, при положение, че ПФК-то е в "процедура" и има "синдик" ???...

Да, да каже и как се очаква от някакъв външен човек да изкупува кредити, нека каже и какво се прави при доказано умишлени опити за фалит.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 сеп 2016 11:47

Накрая се оказа, че за фалита на ЦСКА са виновни кредиторите и Божков. :lol: :lol: :lol:

Бенковски, този нов национален герой, отново е невинен ......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 сеп 2016 11:47

GOLEADOR написа:
Tommi написа:
GOLEADOR написа:
Tommi написа:Това е идеята на оздравителния план. Всеки желаещ дава план, с който изразява своя интерес към дружествато и своето предложение. Кредиторите ли да търсят кой има желание да оздравява ЦСКА и да ходят да му се молят?

КТБ е жив пример как тези които имаха да взимат пари ходеха при тези със заемите и се споразумяваха за цесия с тях.

Вече пишеш небивалици. :) Кой дължи пари на ЦСКА, за да се направи цесия? Някой кредитор на КТБ ходил ли е примерно при Цветан Василев, за да го моли да оздрави банката, за да не му изгорят спестяванията? :lol:

Още един неразбрал....
Какъв е проблема на Тенгариня да си продаде вземанията на Божков,никакви.

Дали разбирам или не разбирам, едва-ли си ти човекът, който може да определи. :) Защото това, което сега пишеш, няма нищо общо с термина "цесия" от предишното ти мнение.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 сеп 2016 11:47

Е, явно играчи си имал предвид :? Да, играчи е нормално да продава, просто сега няма да засилва за Турция, а към по-добри дестинации ;) Съвсем логичен негов ход, той отдавна искаше да дойде на "Армията" , но имаше различни спънки :| От село играчи трудно се продават играчи на добра цена ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 26 сеп 2016 11:48

1982 написа:Накрая се оказа, че за фалита на ЦСКА са виновни кредиторите и Божков. :lol: :lol: :lol:

Бенковски, този нов национален герой, отново е невинен ......

Божков не е виновен, човекът се отказа от бутафорния си план. Разбра, че със 150 човека фенска маса не си заслужава да гърми патроните си.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 сеп 2016 11:51

AndreshkoGacovBacov написа:Я Томи, като спец, да обясни - има ли право Паслар да преговаря с кредиторите, при положение, че ПФК-то е в "процедура" и има "синдик" ???...

Може да преговаря. Даже може да представи и оздравителен план. Всъщност оздравителният план на Ганчев беше точно от името на длъжника.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “ЦСКА”