Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот boabbb » 26 сеп 2016 11:35

petko.h.markov написа:Кой от вас може да гарантира,че малките кредитори не са направили стъпки в договаряне на вземанията?
За да се случат трябва добра воля от двете страни.Ганчев лично не го е направил и това го е заявявал нееднократно.
Разбира се и подкрепен от вас,точно тук.Така,че да прехвърляте от болната глава на здравата-забравете.
Божков след решението за базите и стадиона-също тегли майната на всички.
Ганчев го интересува марката на ЦСКА и историята,толкова колкото ланшния сняг.И това му поведение вие ще приемете
като топъл хляб и ще чета тук подкрепа за това му решение.Той се премести сергията от Ловеч в София и при всяка
добра оферта ще продава.Просто защото осъзнава,че тази година специално няма никакъв шанс за шампион.

Какво ще продава :?: Отборът ли :lol: :lol: Кой купува отбори в България, бе :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 сеп 2016 11:36

baraba написа:
1982 написа:
baraba написа:Защо пък Паслар , отново удобно пропускаш ... ами Божков , защо не се срещна с НАП и да договори изплащане на дълга , нали щеше да оздравява :roll:

Какъв бе в ЦСКА Божков ??? Той направи това, което можеше - предложи оздравителен план, като външно на ЦСКА лице, това са му възможностите, той НЕ Е длъжникът.

Това не му е пречка да се договори предварително с кредиторите и да включи тези договорености в ОП , който предложи на съдията ;) Въпрос на желание , все пак :mrgreen: Явно не е имал никакво реално намерение да оздравява , както се видя в последствие ;)

Дали Божков е имал неофициални договорки, ти няма как да знаеш, коментираме официалните му действия, факт е, че предприе стъпки и предложи истински план, а не някаква бутафория, както някои други.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 сеп 2016 11:37

baraba написа:Така ли , я кажи тогава КОЙ закон или приет правилник , дава наследственост в спорта !!! Защото аз , твърдя , че такъв няма , което означава че някои действия се ПРИЕМАТ за достатъчни да се признае правоприемност на спортните отбори и едно от тези действия е имено изкупуването на Емблемата и ТМ в конкретния случай :idea:

Кой решава, че точно това е достатъчно? :) Ти ли? :lol:
А в правото има частично правоприемство (върху отделни права) и универсално правоприемство, така че нещата са си уредени.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 сеп 2016 11:37

baraba написа:
vaskonti написа:
baraba написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:Защо говорим само за ГГ,план за погасяване на дълга има и Черепа.Нека кредиторите обявят публично,че се отказват от голяма част от задълженията и да видим дали щяхме сега да сме във фалит!

Ти, ако вземеш кредит от банка, ще очакваш ли тя да се откаже от кредита просто така? Ще очакваш ли тя да ти се обади с ПРЕДЛОЖЕНИЕ да си намали исканията? Това, че ти си в затруднено положение изобщо не значи, че банката трябва да направи първата стъпка. Ти си този, който трябва да я направи.
Знаеш ли, аз те виждам, че и ти си убеден, че говориш глупости, ама нали трябва на инат да защитаваш абсурдна и нелепа кауза?

В чест на истината , точно това правят Банките , поканват те и ти предлагат предоговаряне на условията по кредита , разбира се не всички и не винаги , но това не променя този факт ;) Отново пропускаш и другия факт , че Божков също беше замесен и също можеше да се договори с кредиторите , но не го направи .... защо ли :roll: Случайност ... не мисля :mrgreen:

Кой следваше да покани НАП за предоговаряне на дълга - Паслар ли? Според теб с какво око са гледали кредиторите на умишлените опити за фалит от страна на въпросния...бизнесмен, да го наречем, зад който седи Ганчев? Трябвало е да им се молят да си намалят претенциите ли? Верно??

Защо пък Паслар , отново удобно пропускаш ... ами Божков , защо не се срещна с НАП и да договори изплащане на дълга , нали щеше да оздравява :roll: А , как е гледал този или онзи , ще ме извиниш , но аз не съм гадател и не гледам в кристално кълбо за да знам :oops: Все едно аз да те питам с какво око комшията е гледал на новата ми кола и ти да знаеш отговора :mrgreen:

Как защо Паслар бре? Може би защото...е шеф на дружеството - дължник? Как изобщо може да ти хрумне, че кредиторите ТРЯБВА да преговарят не с длъжника, а с други хора? Та чак ми се чудиш от какъв зор трябва да преговарят с длъжника?!?
Вие сте некви уникални, честно!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 сеп 2016 11:38

Встрани от цялата простотия в темата, имам един съществен въпрос - колко хора имаше снощи на "Армията" :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 26 сеп 2016 11:39

[quote="1982"

Дали Божков е имал неофициални договорки, ти няма как да знаеш, коментираме официалните му действия, факт е, че предприе стъпки и предложи истински план, а не някаква бутафория, както някои други.[/quote]

Бутафорен план бе този на Божков. Изобщо не е имал намерение да ни взима с дълговете.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 сеп 2016 11:39

Mitata написа:Във всички официални документи на БФС, УЕФА е ФИФА сме ЦСКА - София.

Нормално, ЦСКАтиреСофия е новото име на Литекс, как да ви изписват ??! Важното е, че не ви изписват с истинското име на ЦСКА, а с това менте.

Mitata написа:Все някак ще преглътнем факта, че че сме взели лиценза на Литекс.

100 пъти ви се обясни, че лиценз не може да се ползва от друг клуб, пише и го на самия лиценз, вземи го прочети поне веднъж.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 26 сеп 2016 11:39

ceBep написа:Пращайте си каквото искате, но няма да промените факта, че сте едно менте с едно тире.

Тоя па...
:lol:
Всъщност "менте с тире" толерира ли се от властимеющите във форума като наименование на отбора, чиято тема модерират ???...
:roll:
Питам и отговор не искам...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 сеп 2016 11:39

Tommi написа:
GOLEADOR написа:
Tommi написа:Това е идеята на оздравителния план. Всеки желаещ дава план, с който изразява своя интерес към дружествато и своето предложение. Кредиторите ли да търсят кой има желание да оздравява ЦСКА и да ходят да му се молят?

КТБ е жив пример как тези които имаха да взимат пари ходеха при тези със заемите и се споразумяваха за цесия с тях.

Вече пишеш небивалици. :) Кой дължи пари на ЦСКА, за да се направи цесия? Някой кредитор на КТБ ходил ли е примерно при Цветан Василев, за да го моли да оздрави банката, за да не му изгорят спестяванията? :lol:

Още един неразбрал....
Какъв е проблема на Тенгариня да си продаде вземанията на Божков,никакви.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 сеп 2016 11:41

GOLEADOR написа:
Tommi написа:
GOLEADOR написа:
Tommi написа:Това е идеята на оздравителния план. Всеки желаещ дава план, с който изразява своя интерес към дружествато и своето предложение. Кредиторите ли да търсят кой има желание да оздравява ЦСКА и да ходят да му се молят?

КТБ е жив пример как тези които имаха да взимат пари ходеха при тези със заемите и се споразумяваха за цесия с тях.

Вече пишеш небивалици. :) Кой дължи пари на ЦСКА, за да се направи цесия? Някой кредитор на КТБ ходил ли е примерно при Цветан Василев, за да го моли да оздрави банката, за да не му изгорят спестяванията? :lol:

Още един неразбрал....
Какъв е проблема на Тенгариня да си продаде вземанията на Божков,никакви.

Никакъв не е. Само трябва Божков да се съгласи да ги купи. Със същия успех може и ти да му купиш вземанията.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”