Tрансфери и контроли лято 2024

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Tрансфери и контроли лято 2024

Мнениеот gihuelo » 06 сеп 2024 00:34

Данко няма да го закачате!
Абсолютно сериозно казвам че ги разбира повече от половината по студията по телевизиите.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 06 сеп 2024 01:09

Никой не го закача, ама и да го играе на "ощипана" мадама, айде няма нужда !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 сеп 2024 10:34

Red_Pz написа:
CSKA 78 написа:Селекцията определено е "паник"! Много ме съмнява, че сме правили преговори и за трансферни суми, както и за заплати на футболистите! Кой колкото е поискал, толкова сме му дали! Имаше статия в Топспорт, че и Разград са се интересували от Ето`о, но са се отказали заради високата му цена! А и ние сме изпълнили всичките му прищевки, поискани от мениджъра му! Като добавим, че той е бек, като Шакич и Жеферсон, а не ДХ, но е играл няколко срещи в Ботев като такъв! Тогава сумата платена за него е още по-стряскаща!
Съвсем новия ни нападател е бил закупен от ОФИ Крит за 100 хил. евро през януари, а ние сме го купили, ако може да се вярва на публикациите, за 1,2 млн. евро! Някой ще рече, че купуваме ментета срещу злато!
Честно казано, от тази паник селекция(даже от цялата ни селекция това лято) очаквам поне двама-трима да излязат читави, като новия ни ляв бек, новото ни крило от Косово и новият ни защитник от Острова, въпреки че вече е на 33! За останалите ще изчакам и дано ме опровергаят напълно! Но не съм обнадежден! Ако не друго, поне Б отборът яко ще намаже! ;) :)

Ще е доста иронично, ако от цялата ни селекция през лятото най-добрите да са свободни агенти! :lol:

ПП За колко време се прави що-годе добър отбор в нашата лига?! За няколко месеца - справка Спартак Варна! Само ти трябва добър треньор и читави футболисти, привлечени навреме!

А сега последно имаме ли пари, или сме скъсаняци? Че малко се обърках в опорките.

След като има пари, е важно да са поверени на ръководители, които знаят как да ги харчат! Как е по-добре според теб?! По-малък бюджет, но използван рационално?! Или по-голям бюджет, но изхарчен набързо за недоказани футболисти?!
А и след похарчените набързо(за 2 дни) пари за селекция ще е много голям срам, ако в края на сезона не сме в първата четворка! Даже трябва да сме основен конкурент на Разград, за да се счете, че сме надградили! Опорките за търпение и нулев сезон вече не вървят!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 06 сеп 2024 22:35

Дано на новите им потръгне, но тази селекция на пожар преди края на трансферният прозорец, е много притеснителна за начина на работа в клуба и няма нищо общо с презентациите и сладките думи, с които двамата директори ни омайваха.
Последна промяна от dedko2022 на 06 сеп 2024 23:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 06 сеп 2024 23:18

Оххх много философи в тази тема. Като няма селекция защо няма , сега защо имало....потресаващо е
Аз ще ви подскажа, лошия старт на сезона предизвика промяна в курса, което може и да е за добро. Когато губиш нещо, незнаеш какво печелиш. Говоря за поредните загуби ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 07 сеп 2024 09:17

MASTER_COOL написа:Оххх много философи в тази тема. Като няма селекция защо няма , сега защо имало....потресаващо е
Аз ще ви подскажа, лошия старт на сезона предизвика промяна в курса, което може и да е за добро. Когато губиш нещо, незнаеш какво печелиш. Говоря за поредните загуби ;)

Абсолютно.
И аз мисля, че не беше това идеята, но резултатите наложиха промяната.
Все пак показаха, че могат да реагират, което говори също, че имат думата и при преразпределянето на бюджета.
Ако не бъркам Тайсън беше казал:
"Всеки има план, докато не получи първият удар в носа" или нещо подобно :)

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 07 сеп 2024 09:22

А ние не получихме удар в носа, блъсна ни товарният влак...

На линия
Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 07 сеп 2024 09:33

Искам само да подскажа, че за цялото лято в тази тема няма нито едно мотивирано мнение ние като фенове кой играч бихме искали да видим в темата. През цялото време една групичка с нечиста мотивация и друга групичка с чистосърдечни мотиви само обясняват кои директори трябва да се уволняват и дали и колко милиони е добре да се харчат или да не се харчат.
Темата трябва да се преименува на "Управление и контрол за начинаещи".

По мое мнение, трансферите на ЦСКА това лято бяха наистина и особено накрая в графата "паник оферти", защото през цялото време собственикът, който е много различен от предходния, беше готов да осигури нужните финанси. Но на тия млади мъже им се искаше много да направят фантастичен отбор от раз и се насочиха към страхотни футболисти. Разбраха по трудния начин, че страхотни футболисти нямат голямо желание да играят в ужасно като качество и администрирано от страшно корумпиран футболен съюз първенство. Отделно паник офертите бяха в резултат и на непредвидената ситуация, че Строителят-мечтател избяга без предупреждение, преди да е сложил дори два камъка един върху друг за "делото на живота му", преди да е дал и един лев. Дори бутането на Армията е платено от сегашния собственик, а строителството тепърва ще започва. Дано мечтателят размисли и намери начин поне от кумова срама 2 лева да даде, дали като дарение, дали като спонсорство срешу реклама. Че сега само задникът му белее от заешката дупка и умира от страх Пеевски да не реши да разрови лай.ната около КТБ и Петрол в опита да си да приключи Доган и оригиналното ДПС. Там по документи няма и 1 лев отишъл към Пеевски, защото явно е много по-умен от политиците, но има стотици "важни" хора в тази държава където са черно на бяло в документи ...

Общо взето идващата седмица мода може да затвори тази тема до зимата. Когато вече планът е да няма паник оферти.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 07 сеп 2024 09:56

Всеки трансферен прозорец до сега, съм имал на ум поне един-двама, които искам да видя в ЦСКА.
Последният, който ми се искаше да привлечем беше Чочев, но той отиде в Разград.
Но сега за съжаление не смятам, че има български футболист, който да може да направи разликата при нас.
Харесвам Етоо от преди да се чуе че го искаме, но не смятах, че на този етап можем да го привлечем от Ботев и не го бях обмислял като опция.
Сега ми хрумна за младия защитник от Славия, Йеленкович, доколкото знам е юношески национал и по едно време се говореше че има потенциал, но не знам в каква форма е в момента.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 07 сеп 2024 09:57

Последните дни малко изтървах новините в ЦСКА но сега чета ....
Ми то голям берекет!
Айде хаирлия да е!
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Върни се в “ЦСКА”