Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот GOLEADOR » 26 сеп 2016 09:20

Защо говорим само за ГГ,план за погасяване на дълга има и Черепа.Нека кредиторите обявят публично,че се отказват от голяма част от задълженията и да видим дали щяхме сега да сме във фалит!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 сеп 2016 10:04

GOLEADOR написа:
vaskonti написа:За кои точно преговори ми говориш, че не се сещам дори за един? Не се сещам дори за покана за преговори към който и да е. Точно обратното - сещам се за поне два умишлени опити за фалит, а това действие е изцяло в ущърб на кредиторите. Какви отстъпки очакваш от тях при това положение?

Винаги могат да поканят ГГ на преговори.Ако сметнат,че не им изнася могат да се договорят с черепа.Така ЦСКА нямаше да фалира,а кредиторите щяха да си вземат своето.

И какви се явяват Божков и Ганчев в ПФК ЦСКА АД,та кредиторите да ги търсят за преговори?Собственици или изп.дир?

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 26 сеп 2016 10:05

GOLEADOR написа:Защо говорим само за ГГ,план за погасяване на дълга има и Черепа.Нека кредиторите обявят публично,че се отказват от голяма част от задълженията и да видим дали щяхме сега да сме във фалит!

Човек спри се, расъждаваш като 12 годишен, сериозно.
Кредиторите да обявявали публично, че се отказват, е като някои го направиха и какво? Длъжникът е този който трябва да инициира преговори, не кредиторите. А плана на Божков?? Кой ще е луд да тръгне да реализира план, след като знае, че няма да има стадион и бази, на които да играе???
Освен всичко друго, поне за мен, не съм убеден, че е имал намерение да се занимава (Божков), но поне план имаше, видя се, докато на ГГ си беше просто ей така, да се каже, че имало, не че някой го видя, голяма тайна излезе, но както и да е, свирено е вече. ЦСКА фалира, защото ГГ го искаше, просто и ясно.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 сеп 2016 10:16

Ако аз бях кредитор и виждам,че длъжника няма да може да ми плати цялата сума и ще фалира щях да се договоря с него .Защото е по-добре да получа 20 процента от сумата която ми дължат отколкото да си върна не повече от 5 процента при фалит на длъжника.Що се отнася до базата,тя не е собственост на ЦСКА .ММС ще обяви търг за базата и Черепа ако предложи най-добрата оферта ще разполага с нея.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 сеп 2016 10:21

petko.h.markov написа:
GOLEADOR написа:
vaskonti написа:За кои точно преговори ми говориш, че не се сещам дори за един? Не се сещам дори за покана за преговори към който и да е. Точно обратното - сещам се за поне два умишлени опити за фалит, а това действие е изцяло в ущърб на кредиторите. Какви отстъпки очакваш от тях при това положение?

Винаги могат да поканят ГГ на преговори.Ако сметнат,че не им изнася могат да се договорят с черепа.Така ЦСКА нямаше да фалира,а кредиторите щяха да си вземат своето.

И какви се явяват Божков и Ганчев в ПФК ЦСКА АД,та кредиторите да ги търсят за преговори?Собственици или изп.дир?

Могат да предложат на Черепа да изкупи техните взимания и така той да стане най-големия кредитор.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 сеп 2016 10:24

GOLEADOR написа:Ако аз бях кредитор и виждам,че длъжника няма да може да ми плати цялата сума и ще фалира щях да се договоря с него .Защото е по-добре да получа 20 процента от сумата която ми дължат отколкото да си върна не повече от 5 процента при фалит на длъжника.Що се отнася до базата,тя не е собственост на ЦСКА .ММС ще обяви търг за базата и Черепа ако предложи най-добрата оферта ще разполага с нея.

За последен път те питам-с кой ще се договориш?С кой ще разговаряш? А въпросния КОЙ, иска ли да разговаря с теб?
Па после се сърдиш за сравненията с муле.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 сеп 2016 10:32

petko.h.markov написа:
GOLEADOR написа:Ако аз бях кредитор и виждам,че длъжника няма да може да ми плати цялата сума и ще фалира щях да се договоря с него .Защото е по-добре да получа 20 процента от сумата която ми дължат отколкото да си върна не повече от 5 процента при фалит на длъжника.Що се отнася до базата,тя не е собственост на ЦСКА .ММС ще обяви търг за базата и Черепа ако предложи най-добрата оферта ще разполага с нея.

За последен път те питам-с кой ще се договориш?С кой ще разговаряш? А въпросния КОЙ, иска ли да разговаря с теб?

Ами с Божков бе момче , нали беше сериозен , обезпечен и прочее ,защо не разговаряха с него и да се разберат , да не би да намекваш , че и Божков не е имал никакво намерение да оздравява :roll: Вземи сега го обясни на Донка , че на него не му се вярва :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 сеп 2016 10:33

petko.h.markov написа:

1.Ще говоря и с двамата и ще продам вземанията си на този който предложи по-добрата оферта.
2.Разбира се,че се сърдя на тези сравнения както и ти когато те сравняват с мишка.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 сеп 2016 10:35

GOLEADOR написа:
Tommi написа:
GOLEADOR написа:
Rivaldo10 написа:Да, бе, нямало било... :lol: Можете сега да сте с 10-15М бюджет, а не можахте да ги дадете за дълговете в сезони във "В" и евентуално "Б" групи. Просто избрахте да не плащате и да се преименува Литекс. ;)

Колко пъти бе казано,че при фалит дълговете се изплащат от активите на длъжника.Всеки от кредиторите ще получи своята част.Сега има два проекта които претендират за наследници на ЦСКА,за това е важно клуба който възроди армейския тим да бъде приет в семейството на ЦСКА.Това трябва да е водещото при обединението на феновете,независимо в коя група играем!

Само че ги плаща длъжникът, който вие изоставихте. :) Не ги плащат онези, които претендират, че са ЦСКА.
А и длъжникът, няма активи, с които да покрие целия дълг.

Кредиторите са поели своя риск и ако не възстановят целите си суми това е заради тяхната лакомия.Нищо не им пречеше да се разберат с ЦСКА и да направят отстъпки в исканията си.
Ти ще си прав за изоставянето ако наследника на ЦСКА не закупи емблемата на отбора.Надявам се това да не стане и един от двата проекта които претендират за наследници на армейците да я закупи!

Тук доказа, че наистина нищо не разбираш. За подобно нещо са нужни 2 страни - длъжник и кредитор. Ха, познай кой не пожела да се разбере ....

А емблемата не дава никаква наследственост, колкото и да я пробутваш тази лъжа, такова нещо няма.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 сеп 2016 10:36

Това е идеята на оздравителния план. Всеки желаещ дава план, с който изразява своя интерес към дружествато и своето предложение. Кредиторите ли да търсят кой има желание да оздравява ЦСКА и да ходят да му се молят?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “ЦСКА”