1982 написа:baraba написа:1982 написа:baraba написа:PripoznahSa написа:Нали знаеш, че тези документи, които си качил имат и предходни странички и на единия пише, че Литекс става ЦСКА-СОФИЯ, а на другия пише същото само че на англииски!!!!
Мен преходите и предходното не ме вълнуват , вълнува ме КРАЙНИЯ резултат

Не те ли вълнуват, манипулаторче ??! Щото пише на тях неудобната истина, нали ??!
Затова ти не даваш линкове, а само изрязани части от страниците, защото, ако дадеш линк, хората ще видят истината за това, което пише на тези документи. Невероятно нагъл манипулатор си.
Колко трябва да си глупав за да не разбереш , че това са същите линкове , които самият ти слагаш ...

А , разликата е , че за мен чашата е наполовина пълна и продължава да се пълни , докато за теб чашата е наполовина празна , но никога няма да признаеш , че се пълни

За УЕФА линк не съм давал, ти цитира само внимателно подбрана част от съдържанието там, а линк не даде, защото те е страх да не се види какво пише на предната страница - че Литекс си е сменил името на ЦСКА София.
За лиценза ви - точно така, аз дадох линк, дадох, защото нямам какво да крия, за разлика от теб. Нека хората видят всичко. Фактите са ясни - лиценз е издаден на Литекс-Ловеч. Надолу просто пише, че по-късно този клуб си е сменил името и седалището.
Е и ??? Какво от това ??? Ще спреш ли развитието на ЦСКА с това или НЕ ??? Да всички знаем , че беше направена юридически врътки за да може да го има сега ЦСКА , същия който се подкрепя от СВОИТЕ си фенове и който довечера ще играе на Армията , а също така и знаем становището на УЕФА , че ЦСКА не е Литекс , нали

Всички знаем , че и във ФИФА няма проблем и ... просто живота си продължава въпреки теб и сините ти приятелки
Мен и десетките хиляди фенове на ЦСКА и футбола , не ни ИНТЕРЕСУВАТ (набий си го в главата ако можеш) какво е записано в ТР или по какъв начин се е стигнало до лиценза на ЦСКА , стига да няма закононарушения !!! В случая , всички правоимащи органи се произнесоха , закононарушения - НЯМА - ФАКТ , точка по въпроса !!! ЦСКА го има и е в ППЛ , Литекс го има и е във В група , Чавдар Етрополе го има и е във В група , Ботев Луковит го има и е в А окръжна група , убити няма , умрели също , както се вика и вълкът сит и агнето цяло ; Недоволни разбира се има , но винаги е имало и не е нищо ново под слънцето !!!

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ,
ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!