Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 25 сеп 2016 11:32

baraba написа:
PripoznahSa написа:Нали знаеш, че тези документи, които си качил имат и предходни странички и на единия пише, че Литекс става ЦСКА-СОФИЯ, а на другия пише същото само че на англииски!!!!

Мен преходите и предходното не ме вълнуват , вълнува ме КРАЙНИЯ резултат ;)

Не те ли вълнуват, манипулаторче ??! Щото пише на тях неудобната истина, нали ??!

Затова ти не даваш линкове, а само изрязани части от страниците, защото, ако дадеш линк, хората ще видят истината за това, което пише на тези документи. Невероятно нагъл манипулатор си.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 25 сеп 2016 11:33

icko65 написа:
Mitata написа:
1982 написа:
Mitata написа:Нямало мач за суперкупата, следователно ЦСКА бил умрял - опорна точка номер едно на любителите на АД-та.

Това не е опорна точка, а фактите. Чистите и безпристрастни факти. ЦСКА спечели купата на България и трябваше да играе мач за суперкупата. Вие нямате право да играете такъв мач, просто защото не сте ЦСКА. Пише го и на лиценза ви кои сте всъщност.

Вие един факт или документ не можете да извадите, който да показва, че сте ЦСКА. Защото такъв няма.

Mitata написа:Нормално е да няма мач за суперкупата, защото формално имаме ново д-во ЦСКА.

Няма ново дружество, новите дружества започват от А окръжна, не директно от А група. Пак ще ти посоча лиценза ви - там пише кои сте.

БФС покани ЦСКА в ППЛ, защото се убеди, че без ЦСКА интересът към първенството е нулев.

Ама покани ЦСКА ..не ЦСКА-София!И имаше условие-да се представи ОП.Такъв не се появи и ..ЦСКА не влезе в ППЛ.Много бързо забравяте фактите които не ви отърват.

http://www.banker.bg/sport/read/bfs-pri ... na-ganchev
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 25 сеп 2016 11:35

1982 написа:
baraba написа:
PripoznahSa написа:Нали знаеш, че тези документи, които си качил имат и предходни странички и на единия пише, че Литекс става ЦСКА-СОФИЯ, а на другия пише същото само че на англииски!!!!

Не те ли вълнуват, манипулаторче ??! Щото пише на тях неудобната истина, нали ??!

Затова ти не даваш линкове, а само изрязани части от страниците, защото, ако дадеш линк, хората ще видят истината за това, което пише на тези документи. Невероятно нагъл манипулатор си.

Колко трябва да си глупав за да не разбереш , че това са същите линкове , които самият ти слагаш ... :roll: А , разликата е , че за мен чашата е наполовина пълна и продължава да се пълни , докато за теб чашата е наполовина празна , но никога няма да признаеш , че се пълни ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

PripoznahSa

Мнениеот PripoznahSa » 25 сеп 2016 11:36

PripoznahSa написа:
baraba написа:Нали знаеш, че тези документи, които си качил имат и предходни странички и на единия пише, че Литекс става ЦСКА-СОФИЯ, а на другия пише същото само че на англииски!!!!

В този смисъл ,един отбор колко мача са спечелили или завършили наравно или загубили , ми е все тая , важен е крайния резултат , когато са станали шампиони !!!

Най-накрая си призна,че си фен на Литекс и се вълнуваш само и единствено от оранжевия тим, защото крайния резултат е това:
Изображение
За една обещана титла се продадохте ей!!!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 25 сеп 2016 11:39

Mitata написа:
icko65 написа:
Mitata написа:
1982 написа:
Mitata написа:Нямало мач за суперкупата, следователно ЦСКА бил умрял - опорна точка номер едно на любителите на АД-та.

Това не е опорна точка, а фактите. Чистите и безпристрастни факти. ЦСКА спечели купата на България и трябваше да играе мач за суперкупата. Вие нямате право да играете такъв мач, просто защото не сте ЦСКА. Пише го и на лиценза ви кои сте всъщност.

Вие един факт или документ не можете да извадите, който да показва, че сте ЦСКА. Защото такъв няма.

Mitata написа:Нормално е да няма мач за суперкупата, защото формално имаме ново д-во ЦСКА.

Няма ново дружество, новите дружества започват от А окръжна, не директно от А група. Пак ще ти посоча лиценза ви - там пише кои сте.

БФС покани ЦСКА в ППЛ, защото се убеди, че без ЦСКА интересът към първенството е нулев.

Ама покани ЦСКА ..не ЦСКА-София!И имаше условие-да се представи ОП.Такъв не се появи и ..ЦСКА не влезе в ППЛ.Много бързо забравяте фактите които не ви отърват.

От статията н линка ти..И въпроса не беше дали са ви признали а кого ПОКАНИХА..Изображение
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 25 сеп 2016 11:39

Хайде момчета на мач. Времето е хубаво в Борисовата. ЦСКА играе. Идеално за един хубав ден в парка с цялото семейство. 8-)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 сеп 2016 11:40

baraba написа:
1982 написа:
baraba написа:

Колко трябва да си глупав за да не разбереш , че това са същите линкове , които самият ти слагаш ... :roll: А , разликата е , че за мен чашата е наполовина пълна и продължава да се пълни , докато за теб чашата е наполовина празна , но никога няма да признаеш , че се пълни ;)

За УЕФА линк не съм давал, ти цитира само внимателно подбрана част от съдържанието там, а линк не даде, защото те е страх да не се види какво пише на предната страница - че Литекс си е сменил името на ЦСКА София. ;)

За лиценза ви - точно така, аз дадох линк, дадох, защото нямам какво да крия, за разлика от теб. Нека хората видят всичко. Фактите са ясни - лиценз е издаден на Литекс-Ловеч. Надолу просто пише, че по-късно този клуб си е сменил името и седалището.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 25 сеп 2016 11:46

icko65 написа:
Mitata написа:
icko65 написа:
Mitata написа:
1982 написа:

От статията н линка ти..И въпроса не беше дали са ви признали а кого ПОКАНИХА..Изображение

Е и, какво от това? Всички знаят защо бе направено това - за да има ЦСКА в ППЛ, защото без червените интересът към първенството е занулен. За вас всеки клуб е равнозначен на АД, но за нас не е така, той е много ПО-ОБЩО ПОНЯТИЕ. За армейците клубната привързаност и страст се изразява в съвсем други неща, не в наличието на дадено АД. Футболът е преди всичко спортна страст, удоволствие, а не бизнес дейност, която може да бъде провалена от двама пияници, некадърни мениджъри.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 25 сеп 2016 11:57

БФС покани ЦСКА в ППЛ, защото се убеди, че без ЦСКА интересът към първенството е нулев.[/quote]
Ама покани ЦСКА ..не ЦСКА-София!И имаше условие-да се представи ОП.Такъв не се появи и ..ЦСКА не влезе в ППЛ.Много бързо забравяте фактите които не ви отърват.[/quote]

http://www.banker.bg/sport/read/bfs-pri ... na-ganchev[/quote]
От статията н линка ти..И въпроса не беше дали са ви признали а кого ПОКАНИХА..Изображение[/quote]

Е и, какво от това? Всички знаят защо бе направено това - за да има ЦСКА в ППЛ, защото без червените интересът към първенството е занулен. За вас всеки клуб е равнозначен на АД, но за нас не е така, той е много ПО-ОБЩО ПОНЯТИЕ. За армейците клубната привързаност и страст се изразява в съвсем други неща, не в наличието на дадено АД. Футболът е преди всичко спортна страст, удоволствие, а не бизнес дейност, която може да бъде провалена от двама пияници, некадърни мениджъри.[/quote]
Противоречиш си..Футбола не е бизнес дейност но вкараха ЦСКА-София/не ЦСКА/за да се повиши интереса!..Не го виждам това повишение нещо.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 25 сеп 2016 12:04

1982 написа:
baraba написа:
1982 написа:
baraba написа:

За УЕФА линк не съм давал, ти цитира само внимателно подбрана част от съдържанието там, а линк не даде, защото те е страх да не се види какво пише на предната страница - че Литекс си е сменил името на ЦСКА София. ;)

За лиценза ви - точно така, аз дадох линк, дадох, защото нямам какво да крия, за разлика от теб. Нека хората видят всичко. Фактите са ясни - лиценз е издаден на Литекс-Ловеч. Надолу просто пише, че по-късно този клуб си е сменил името и седалището.

Е и ??? Какво от това ??? Ще спреш ли развитието на ЦСКА с това или НЕ ??? Да всички знаем , че беше направена юридически врътки за да може да го има сега ЦСКА , същия който се подкрепя от СВОИТЕ си фенове и който довечера ще играе на Армията , а също така и знаем становището на УЕФА , че ЦСКА не е Литекс , нали ;) Всички знаем , че и във ФИФА няма проблем и ... просто живота си продължава въпреки теб и сините ти приятелки ;)
Мен и десетките хиляди фенове на ЦСКА и футбола , не ни ИНТЕРЕСУВАТ (набий си го в главата ако можеш) какво е записано в ТР или по какъв начин се е стигнало до лиценза на ЦСКА , стига да няма закононарушения !!! В случая , всички правоимащи органи се произнесоха , закононарушения - НЯМА - ФАКТ , точка по въпроса !!! ЦСКА го има и е в ППЛ , Литекс го има и е във В група , Чавдар Етрополе го има и е във В група , Ботев Луковит го има и е в А окръжна група , убити няма , умрели също , както се вика и вълкът сит и агнето цяло ; Недоволни разбира се има , но винаги е имало и не е нищо ново под слънцето !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”