Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 25 сеп 2016 11:16

Rivaldo10 написа:
GOLEADOR написа:Колко пъти бе казано,че при фалит дълговете се изплащат от активите на длъжника.Всеки от кредиторите ще получи своята част.Сега има два проекта които претендират за наследници на ЦСКА,за това е важно клуба който възроди армейския тим да бъде приет в семейството на ЦСКА.Това трябва да е водещото при обединението на феновете,независимо в коя група играем!

Веднага щом направите крачка за наследници, ще наследите и едни "приятни" дългове. Това ГГ изобщо не иска, всичко друго е глупости на феновете. Сами виждате и знаете истината, но говорите/пишете глупости, в които сами не вярвате. ;)

Бъркаш и то жестоко , не може един и същи дълг да се осребрява два или повече пъти , в случая , дълговете ще се осребрят от активите на фалиралото ТД с име ПФК ЦСКА АД , след това няма законов начин да се принуди друг наследник , да плаща наново ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 25 сеп 2016 11:18

PripoznahSa написа:
baraba написа:
1982 написа:
Mitata написа:Нямало мач за суперкупата, следователно ЦСКА бил умрял - опорна точка номер едно на любителите на АД-та.

Това не е опорна точка, а фактите. Чистите и безпристрастни факти. ЦСКА спечели купата на България и трябваше да играе мач за суперкупата. Вие нямате право да играете такъв мач, просто защото не сте ЦСКА. Пише го и на лиценза ви кои сте всъщност.

Вие един факт или документ не можете да извадите, който да показва, че сте ЦСКА. Защото такъв няма.

Mitata написа:Нормално е да няма мач за суперкупата, защото формално имаме ново д-во ЦСКА.

Няма ново дружество, новите дружества започват от А окръжна, не директно от А група. Пак ще ти посоча лиценза ви - там пише кои сте.

Няма факти , има манипулации и лъжи/полуистини или полулъжи !!!
1. Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Павел Колев обясни, че към днешна дата мач за Суперкупата на България между Лудогорец и ПФК ЦСКА АД не се очертава. - тази днешна дата е преди месеци :idea:
2. „Дали ще има мач за Суперкупата зависи от производството по несъстоятелност на ПФК ЦСКА АД. Въпросът е дали клубът, управляван от синдика, ще продължи да осъществява дейност. Към момента Лудогорец няма съперник за Суперкупата“, заяви Колев. - Този момент също е преди месеци и няма нищо общо със сегашната реалност и развитие на нещата , а защо е така .... вж- т.3
3. „Един и същ собственик не може да разполага с 2 клуба, които се състезават на едно и също равнище. Той трябва да реши кой от тях ще извади. На него му се дава срок да отстрани конфликта, а ако след него няма решение, се намесва Професионалната футболна лига“, добави Колев. - вече няма проблема с двата клуба състезаващи се на едно и също равнище , но няма и намеса от ПФЛ все още , ей това ви унищожава вашата мантра , факта , че все още ПФЛ няма становище и както и ФАКТА , че все още няма назначен такъв двубой :idea: Ако вашата мантра е вярна , това означава , че поради неявяване на единия съперник (във вашия случай ЦСКА ) другия (Лудогорец) трябва да спечели СЛУЖЕБНО , а такова чудо НЯМА все още !!!
А ти можеш да продължаваш в захлас и с пяна на устата да повтаряш .... суперкупата ... суперкупата .... суперкупата ....

А видео и аудио ще може ли или цитираш ей така наизуст!!! Гаранция си профил номер 3 на N. Darpatov!!!

Коментирал съм цитата и линка дадени от връткащия се 1982 ака Бекали ;) Чети повече и не се прави на писател !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 сеп 2016 11:18

baraba написа:[rimg]http://prikachi.com/images/358/8920358U.png[/rimg]

Това не е лицензът ви, а решението за промяна на домакинския стадион, не се опитвай да манипулираш така нагло. Естествено, че там БФС използва новото име на Литекс, напълно нормално.

Лицензът е на първа страница:

http://bfunion.bg/uploads/%20%D0%A6%D0%A1%D0%9A%D0%90%20-%20%D0%A1%D0%9E%D0%A4%D0%98%D0%AF%202016-2017.pdf

На втора страница е решението за промяна на името от Литекс-Ловеч на ЦСКА-София, както и смяната на адреса от Ловеч в София.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 сеп 2016 11:19

baraba написа:
1982 написа:Барабчо, стига си се напъвал да пишеш глупости, на лиценза ви ясно пише кой клуб сте вие - Литекс Ловеч. Затова няма как да играете никакъв мач за суперкупата:

http://bfunion.bg/uploads/%20%D0%A6%D0%A1%D0%9A%D0%90%20-%20%D0%A1%D0%9E%D0%A4%D0%98%D0%AF%202016-2017.pdf

Това е, аз ти вадя факти и официални документи, ги си пишеш измишльотини, на които даже и дете не може да се върже.

Какви глупости бе , дете ... това което ми беше цитирал и дал , като интервю на П.Колев , него съм коментирал , пак се извъртя , доказвайки любимата ти поза на връткалник !!!
а новия ти цитат , коментирам ето така :
Изображение
и така :
Изображение
Аз , тук в официалните документи Литекс не виждам , а ти продължавай да си се пениш ;)

Това вече се нарича безпомощен и жалък опит за манипулация. :lol: В документа, от който си извадил страницата с контактите, пише, че Литекс си е променил името на ЦСКА София (с пропуснато тире). ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 25 сеп 2016 11:22

1982 написа:
Кои фенове определят - тези, които миналата година писаха декларации, че не приемат никакви преименувания на чужди клубове, никакви сливания и т.н. ли ??? Кога мнението им е меродавно и определящо за това кое е ЦСКА ??! Тогава или сега ??

Кои легенди - тези, които до оня ден отричаха напълно преименувания Литекс, а после, когато ГГ им даде някой лев, обърнаха палачинката ??! Кога мнението на тези легенди е меродавно ??!

Декларациите се пишат от единици, след това ги пускат в медиите от името на всички. Мен никой за нищо не ме е питал, декларации не съм писал, нито подписвал. Фактът, че мачовете на ЦСКА са най-посетените, въпреки лошото представяне на първия ни тим и негативната кампания, ясно подсказва какво е релното становище на армейските привърженици по въпроса.
Последна промяна от Mitata на 25 сеп 2016 11:22, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 сеп 2016 11:22

GOLEADOR написа:
Rivaldo10 написа:Да, бе, нямало било... :lol: Можете сега да сте с 10-15М бюджет, а не можахте да ги дадете за дълговете в сезони във "В" и евентуално "Б" групи. Просто избрахте да не плащате и да се преименува Литекс. ;)

Колко пъти бе казано,че при фалит дълговете се изплащат от активите на длъжника.Всеки от кредиторите ще получи своята част.Сега има два проекта които претендират за наследници на ЦСКА,за това е важно клуба който възроди армейския тим да бъде приет в семейството на ЦСКА.Това трябва да е водещото при обединението на феновете,независимо в коя група играем!

Само че ги плаща длъжникът, който вие изоставихте. :) Не ги плащат онези, които претендират, че са ЦСКА.
А и длъжникът, няма активи, с които да покрие целия дълг.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

PripoznahSa

Мнениеот PripoznahSa » 25 сеп 2016 11:23

baraba написа:
1982 написа:Барабчо, стига си се напъвал да пишеш глупости, на лиценза ви ясно пише кой клуб сте вие - Литекс Ловеч. Затова няма как да играете никакъв мач за суперкупата:

Това е, аз ти вадя факти и официални документи, ги си пишеш измишльотини, на които даже и дете не може да се върже.

Какви глупости бе , дете ... това което ми беше цитирал и дал , като интервю на П.Колев , него съм коментирал , пак се извъртя , доказвайки любимата ти поза на връткалник !!!
Изображение
и така :
Изображение
Аз , тук в официалните документи Литекс не виждам , а ти продължавай да си се пениш ;)

Нали знаеш, че тези документи, които си качил имат и предходни странички и на единия пише, че Литекс става ЦСКА-СОФИЯ, а на другия пише същото само че на англииски!!!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 сеп 2016 11:23

Tommi написа:Това вече се нарича безпомощен и жалък опит за манипулация. :lol: В документа, от който си извадил страницата с контактите, пише, че Литекс си е променил името на ЦСКА София (с пропуснато тире). ;)

Умишлено е пропуснал написаното на предната страница - "PFC Litex Lovech has been excluded for the 2015/16 championship due to disciplinary mesures. For the 2016/17, PFC Litex Lovech has changed its name to PFC CSKA Sofia."

Винаги се опитва да прилага едни и същи жалки опити за манипулация на фактите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 25 сеп 2016 11:24

Mitata написа:
1982 написа:
Mitata написа:Нямало мач за суперкупата, следователно ЦСКА бил умрял - опорна точка номер едно на любителите на АД-та.

Това не е опорна точка, а фактите. Чистите и безпристрастни факти. ЦСКА спечели купата на България и трябваше да играе мач за суперкупата. Вие нямате право да играете такъв мач, просто защото не сте ЦСКА. Пише го и на лиценза ви кои сте всъщност.

Вие един факт или документ не можете да извадите, който да показва, че сте ЦСКА. Защото такъв няма.

Mitata написа:Нормално е да няма мач за суперкупата, защото формално имаме ново д-во ЦСКА.

Няма ново дружество, новите дружества започват от А окръжна, не директно от А група. Пак ще ти посоча лиценза ви - там пише кои сте.

БФС покани ЦСКА в ППЛ, защото се убеди, че без ЦСКА интересът към първенството е нулев.

Ама покани ЦСКА ..не ЦСКА-София!И имаше условие-да се представи ОП.Такъв не се появи и ..ЦСКА не влезе в ППЛ.Много бързо забравяте фактите които не ви отърват.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 25 сеп 2016 11:28

PripoznahSa написа:
baraba написа:

Изображение
и така :
Изображение

Нали знаеш, че тези документи, които си качил имат и предходни странички и на единия пише, че Литекс става ЦСКА-СОФИЯ, а на другия пише същото само че на англииски!!!!

Мен преходите и предходното не ме вълнуват , вълнува ме КРАЙНИЯ резултат ;)
В този смисъл ,един отбор колко мача са спечелили или завършили наравно или загубили , ми е все тая , важен е крайния резултат , когато са станали шампиони !!!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”