Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Re: Омраза, завист, яд и страх ни заливат от синия лагер

Мнениеот BaLoN » 20 авг 2011 01:14

Red Warrior написа:
BaLoN написа:Red Warrior, лично аз не се връзвам на това което пишат, но постнах тази тема, защото видях вече не малко наши фенове които може би в момент на разочарование, не само се връзват, но се самозабравят и започват да мислят като подуЯнци. Идеята ми беше да свалим тези фенове на земята и да не се заблуждават

Наистина ли има фенове на ЦСКА, които искат да махнем Радуканов :o Явно не съм прочел достатъчно неща във форума :?

Все още няма такива които искат да го махаме, но има такива които се замислят, дали той е най-подходящия човек за ЦСКА ... и т.н.
catch me ... if you can !

urkoto

Мнениеот urkoto » 20 авг 2011 01:15

Абе Гьоре снощния мач го вземаше с разлика :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 20 авг 2011 01:17

BaLoN написа:
Red Warrior написа:
BaLoN написа:Red Warrior, лично аз не се връзвам на това което пишат, но постнах тази тема, защото видях вече не малко наши фенове които може би в момент на разочарование, не само се връзват, но се самозабравят и започват да мислят като подуЯнци. Идеята ми беше да свалим тези фенове на земята и да не се заблуждават

Наистина ли има фенове на ЦСКА, които искат да махнем Радуканов :o Явно не съм прочел достатъчно неща във форума :?

Все още няма такива които искат да го махаме, но има такива които се замислят, дали той е най-подходящия човек за ЦСКА ... и т.н.

Значи тези момчета не разбират от футбол. Ако след 1 загуба ще си сменяме треньора, не знам докъде ще я докараме. Плюс това паднахме от един силен отбор с традиции като гости. Те и Барса даже губят отвреме навреме :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 20 авг 2011 01:20

BaLoN,за какво написал тая тема,за да те плюят ли?.
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 20 авг 2011 01:22

Да и миналата година с радуканката завършихте на 11точки зад нас. С тоя капацитет ще бъдете най - много 2-3-ти 8-) Гонзо при още 1-2 провала го гонят и Отбора на Народа, ще е там където му е мястото - Шампион 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

milen1914
Контакти:

Мнениеот milen1914 » 20 авг 2011 01:24

Абе заблудени ми ЧОРБАРИНО,за какво да ви завиждаме,че падате ли?Стяуа бил голям отбор,бил е някога голям отбор,минало свършено.това че падате не са ви виновни сините фенове за да се оправдавате с тях,Толкова си можете толкова играете.А Стяуа не ми се видяха да са много добър отбор,но в София пак ще ви бият :) :lol: :lol: :lol: -Все пак успех ви желая

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 20 авг 2011 01:25

ivo82 написа:BaLoN,за какво написал тая тема,за да те плюят ли?.

Не ми е проблем да ме плюят, но искам да има такава тема. Дано е положителна за нашите фенове ;) а това че ме плюят лилавите ми е през оная работа ;) :lol: Аз ако слушах лилавите до сега да съм се затрил. Да ти кажа, че то и на тях не им е лесно винаги да им се смеят и да ги сочат с пръст :lol: :)

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 20 авг 2011 01:26

Levskar_90 написа:Да и миналата година с радуканката завършихте на 11точки зад нас. С тоя капацитет ще бъдете най - много 2-3-ти 8-) Гонзо при още 1-2 провала го гонят и Отбора на Народа, ще е там където му е мястото - Шампион 8-)

Приятел не се изказвай неподготвен
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
ivojel

Мнениеот ivojel » 20 авг 2011 01:27

milen1914 написа:Абе заблудени ми ЧОРБАРИНО,за какво да ви завиждаме,че падате ли?Стяуа бил голям отбор,бил е някога голям отбор,минало свършено.това че падате не са ви виновни сините фенове за да се оправдавате с тях,Толкова си можете толкова играете.А Стяуа не ми се видяха да са много добър отбор,но в София пак ще ви бият :) :lol: :lol: :lol: -Все пак успех ви желая

+1

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 20 авг 2011 01:29

milen1914 написа:Абе заблудени ми ЧОРБАРИНО,за какво да ви завиждаме,че падате ли?Стяуа бил голям отбор,бил е някога голям отбор,минало свършено.това че падате не са ви виновни сините фенове за да се оправдавате с тях,Толкова си можете толкова играете.А Стяуа не ми се видяха да са много добър отбор,но в София пак ще ви бият :) :lol: :lol: :lol: -Все пак успех ви желая

Седем години подред играят в ШЛ и ЛЕ ... погледни им мачовете в Европа през последните няколко години за да разбереш за какво става въпрос и тогава си казвай мнението за Стяуа, това че срещу нас не изглеждаха нищо особено се дължи на нашето ниво и на това, че играхме като равен с равен. А относно реванша в София , аз мога да ти кажа че 100% ще ги бием, но не знам дали ще успеем да ги отстраним. НИКОГА НЕ ОТПИСВАЙ ЦСКА СОФИЯ , просто съвет ;)

Върни се в “ЦСКА”