gihuelo написа:Добре де ,ако следващата седмица изземат всички талончета от местата където се продават, това не удря ли директно Шиши и по-точно Лафка? Нещо не ми се вярва.
Ако вземат талоните и рекламата в Нова Тв става ненужна, демек удрят и по Киро .
Миналият петък в най-големия магазин в градчето, където живея все още имаше билети на касата, дори една циганка размяташе 5-6 талона за проверка и си купи 3 нови. Нашите роми са добре изглеждащи, щото децата и внуците им са вече холандци, белгийци.
Днес не ми направи впечатление някой да купува билети, май са ги махнали. Но влязох в тотопункта(единствен в града), за да се абонирам за следващите 5 тиража. Имаше хора за лотариите им - нещо нетипично за непочивен ден. Едни знаеха какви игри играят, а други две женици казаха, че искат талон за 3 лв. независимо каква игра. Явно са новоипрехвърлили се и са си приготвили паричките. На защитното стъкло в пункта бяха сложени за реклама поне 20 различни картона. Та хорицата ще продължат да играят. Какво ще става по селата, където няма тотопунктове, не знам. Май местната поща ще замести смесения магазин в селото. Тия пройдохи в парламента дали ще се съобразят с това. Преди малко въртя канали и виждам Цвета и Менда коват новия закон. Бойко за 10 години само калинки и лелки ни навира в носа. Къде са мъжете в тая държава? К'во питам? Щом и столичани си избират все даскалица за кмет.