ЛИГА ЕВРОПА II кв. кръг: Мура 05 - ЦСКА - 0:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: ЛИГА ЕВРОПА II кв. кръг: Мура 05 - ЦСКА - 0:0 FT

Мнениеот Жоржиньо » 20 юли 2012 10:06

Добре,че тоя нападателя беше пълно дърво иначе щеше да ви го зашие в последната минута.Ами видяхте ли го ония 9ти номер ебаси голямата глава имаше :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: ЛИГА ЕВРОПА сезон 2012/2013 II кв. кръг: Мура 05- ЦСКА

Мнениеот RedeviL » 20 юли 2012 10:08

11_best написа:То да беше само атаката... Вътрешните халфове са пълен срам. Тошко с годините стана неповратлив и днес изглеждаше смешен в опитите си да гони и да отнема на 20 годишни аматьори. Коста Янев си е трагичен по принцип - тежък, тромав, без хъс и интелект. Новият ляв бек бе безумно слаб, по-слаб и от Трифонов, бек, който не може да изпълни... тъч . Ицо Янев и Присо - мъка. Вратаря за малко да не спаси нескопосаното повеждане в края, после левашки изпусна една топка, добре че нямаха други центрирания и въобще удар.
Харесах Крачунов и Апата, въпреки пропукването в последната минута, взеха всички първи топки, покриваха слабите крайни защитници.
Донякъде и Анисе се стара - тича най-много от всички, ама там където е поставен само на контраатака може да е ефективен.
Въпреки липсата на таран са длъжни да бият на реванша. Стойчо да не се оправдава само с липсата на качество, че тактическия план издишаше - не се сещам отборът да е наяравил едно двойно подаване. Бандата и Присо си играеха някаква си тяхна безумна игра, а вместо да си подават се опитваха да се прецакат. На другия фланг - никаква комуникация, новото бекче, когато трябваше да заходи, не захождаше, а Ицо Янев беше пълен пас в защита.
Надеждата ми, колкото и малка да е, е свързана с Антон, Мишел и евентуално Анисе(ако му възложат други функции и ако подобри формата си). Голямата ми надежда е ... ВЪН, БОКЛУЦИТЕ!!!
На тях не мога да им простя, че отритнаха (или не се сетиха) за всички доказали се ЦСКА-ри - Вальо Илиев, Тунчев, Гъргорв, Ицо Янев(веднага след Франция), Иван Стоянов, Мишо Александров и продадоха по никое време Мишел и Мораес.
За целта ще се върна от В в Г сектор, за да се чуем по-мощно и по единни от всякога!

не знаеш колко ;) си прав!

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 20 юли 2012 10:10

Абе ясно, че голям срам, но това не ме учудва.
Интересно ми е как стадион като тоя получава лиценз за Лига Европа. А тука се забранява да се играе на стадиони като Армията и Локомотив в Пловдив.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 20 юли 2012 10:12

haiobaio написа:Абе ясно, че голям срам, но това не ме учудва.
Интересно ми е как стадион като тоя получава лиценз за Лига Европа. А тука се забранява да се играе на стадиони като Армията и Локомотив в Пловдив.

Стадиона има осветление,втория споменат от тебе няма.А това е задължително условие ;)

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 юли 2012 10:16

Мнението ми за мача е че не помня ЦСКА да е правил по-слаб мач в евротурнирите от снощния !!!
С/у противник който е съставен от 19/20 г. момчета футбола който показа отбора на Ст. Младенов беше пълна НУЛА !!!
Видя се че с халфове като Т.Янчев,К.Янев и крило като Нджонго сме напълно безидейни,бавни и мудни в атака !!!
Анисе само тича и води топката ама нали знаете че никой не е по-бърз от нея, трябва да подава и да разиграва с нападателите
а не да дриблира безсмислено по ширината на терена !!! Присо и К.Янев мога да им сложа оценки "-1" за снощната им игра .
Ясно се вижда че ни трябва поне едни читаво дясно крило защото Карачанаков и Янев предпочитат да играят на лявото крило.
Шеридън не става за титуляр.
Обще взето минимума нови играчи които ЦСКА трябва да вземе са 3-ма : дясно крило,разиграващ халф и един нападател
и то това да са играчи за титулярните 11 !!!!!
Въпроса е колко бързо могат да се намерят такива играчи защото дори и с някакъв мегакъсмет да отстраниме Мура слеващите мачове
са доста близо !!!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 юли 2012 10:18

Да клетката в която се игра този мач наистина трудно би могла да се нарече стадион !!!
Ужасен терен на всичко отгоре. Не е ясно как този стадион има лиценз а Българска армия не !!!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 юли 2012 10:20

А да и понеже колегата ме подсети новия ни десен бек започва ужасяващо, да видим дали си е струвал комисионните !!!

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 20 юли 2012 10:22

Жоржиньо написа:

Стадиона има осветление,втория споменат от тебе няма.А това е задължително условие ;)

Бах го осветлението.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 20 юли 2012 10:22

Да бе аз нали гледах само второто, ама много ми се наби тоя Нилсон. Той едно центриране не можа да направи като хората, Румбата поне имаше хубаво центриране с левия крак. Къде отиде Румбата между другото, питам от интерес ?
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 юли 2012 10:25

И да се махнат "Боклуците", няма кой да дойде. А и да дойде, ще е от същото ниво. Тоя филм го гледам безкрайно вече - Вън Илия Павлов, Вън Божков, Вън Митал, Вън ТИТАН.... както виждате, далеч не сме стигнали.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”