http://www.cska.bg/news/Ochakvaite/303.html
Хубаво е, че започва да се работи по сайта. Последите 2 месеца 70% от инфото е за ЦСКА, излиза първо на официалната страница на отбора, а чак след това се препечатва от другите сайтчета. Ако всеки ЦСКА-р влиза по няколко пъти на ден в cska.bg, може да се докарват не малки суми за отбора .
Някой има ли данни какъв трафик има сайта, и какви пари влизат от сайта в ЦСКА?
ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Logical person
- Контакти:
Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
1242 написа:http://www.cska.bg/news/Ochakvaite/303.html
Хубаво е, че започва да се работи по сайта. Последите 2 месеца 70% от инфото е за ЦСКА, излиза първо на официалната страница на отбора, а чак след това се препечатва от другите сайтчета. Ако всеки ЦСКА-р влиза по няколко пъти на ден в cska.bg, може да се докарват не малки суми за отбора .
Някой има ли данни какъв трафик има сайта, и какви пари влизат от сайта в ЦСКА?
Лоша работа е с посещаемостта :
http://www.alexa.com/siteinfo/cska.bg
Иначе за да печелим, трябва да има рекламни банери, аз съм си блокирал рекламите и не мога да видя има ли
-
гражданин от село
Делев дали е тръгнал вече с плуване и пеш от Лас Палмас към Армията? 
П.П.:Ей,сега видях,че сме изпуснали синът на Майкъла,подписал с Болтън!
П.П.:Ей,сега видях,че сме изпуснали синът на Майкъла,подписал с Болтън!
- Red Warrior
- Контакти:
Синът на Майкъла живее и тренира в Англия. Не знам дали изобщо е бил част от нашата школа. Колкото до Делев - той не ни трябва. С него средния ръст в ЦСКА ще стане 160. Стига сме въртели едни и същи. Щеше да е добе, ако можехме да привлечем Гълъбинов. Той е наш юноша, внук на бившия вратар на ЦСКА Йордан Филипов. Няма обаче, кой да ни го даде без пари. 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
гражданин от село
Доколкото разбрах от статията е започнал да тренира при нас,но поне от1-2 години е в Болтън.Странно нали трябва да има родител с играчът,ако не е навършил пълнолетие.
- dreben23
- Контакти:
Нигериец за пример в ЦСКА
Нигериецът с испански паспорт Стивън Сънди е в най-добра кондиция от всички в ЦСКА. Като издръжливост халфът демонстрира впечатляващи резултати на лагера в Гърция. Веднага след него се нареждат Валентин Илиев, Тодор Янчев, Апостол Попов и Ивайло Чочев. Кондиционният треньор на "червените" Роко Перота натоварва максимално отбора, за да е готов за мачовете в Анталия.
ЦСКА има засега само две уредени контроли - срещу "Локомотив" (Сф) на 20 януари в Сандански, и срещу "Берое" в София (мачът не е насрочен, но ще е през февруари - б.а.).
Нито един от сегашните футболисти на ЦСКА няма да напуска отбора до края на сезона. Трансферният прозорец е отворен, но оферти липсват. Само в схемата на слуховете се въртят варианти Джаксън Менди и Антон Карачанаков да отидат в Полша. Засега липсва и бомбастична селекция, за която няколко пъти обещава силният човек в управата Александър Томов.
в-к Труд
Това е различно вече от прочетеното преди дни за Стивън Сънди.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Red Warrior
- Контакти:
Интересно, че най-възрастните са в най-добра физическа форма. Още едно доказателство, че футболистите трябва да се делят на можещи и неможещи.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
гражданин от село
dreben23 написа:ще можем да прочетем и нещо позитивно.
Мен не ме интересува дали е позитивно или негативно,важното е да е достоверно,а това е най-големият проблем на "журналистиката" ни независимо в коя сфера пише.
- dreben23
- Контакти:
И не само в нея. Повечето сфери са така. 
***САМО ЦСКА!***
- captain_drifuss
- Контакти:
гледам много от летните бегълци си правят устата да се връщат, така както е тръгнало за ляв бек може Векнов да почне да се бута скоро...
няма да се учудя и Платини и Бандаловски да решат, че и липсва на Армията.
за Спас Делев- не съм сигурне как ще ни помогне, за мен този човек е свършил с футбола, много се изнендах, че Любо му даде шанс за националния...
няма да се учудя и Платини и Бандаловски да решат, че и липсва на Армията.
за Спас Делев- не съм сигурне как ще ни помогне, за мен този човек е свършил с футбола, много се изнендах, че Любо му даде шанс за националния...