ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот petko.h.markov » 14 яну 2014 16:31

гражданин от село написа:Има ли някакви нови слухове около ц. нападател или В. Христов?

В. Христов е подходящ за стила на игра на Берое.на контраатака.Ние искаме ЦСКА да играе нападателно цял мач
и според мен тогава той не се вписва.Трябва ни изявен голаджия.Като Жеката преди години.Спомям си го като дойде
и започна да бележи защото зад него бяха Митата и Цанев.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 14 яну 2014 17:18

petko.h.markov написа:
гражданин от село написа:Има ли някакви нови слухове около ц. нападател или В. Христов?

В. Христов е подходящ за стила на игра на Берое.на контраатака.Ние искаме ЦСКА да играе нападателно цял мач
и според мен тогава той не се вписва.Трябва ни изявен голаджия.Като Жеката преди години.Спомям си го като дойде
и започна да бележи защото зад него бяха Митата и Цанев.

Ако Христов иска да се развива ще се наложи да се приспособи към стила на ЦСКА.Всъщност то какъв ни е стила?Да,ние феновете искаме да играеме като Борусия Дортмунд ама не става.Във всички престои на Стойчо се залага на по-дефанзивен футбол със центрирания и всички други детайли,които определено на повечето от нас не ни харесват.В момента Стойчо няма как да си позволи да вземе утвърден голаждия.Аз за това съм привърженик на философията на Дортмунд и Клоп да се взимат предимно млади футболисти,които да развиваме и да се налага атакуващ и привлекателен стил,който ще пълни Армията,а при добро развитие и успехите ще дойдат,защото е ясно,че А група не е особено конкурентна.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот captain_drifuss » 14 яну 2014 17:57

за Карата-поредната партенка, погледнете логично- сериозен отбор няма да вземе футболист, който една година не е играл футбол, след това завръщането му не е на ниво, а след това поради трансфер и отказ да преподпише с настоящия си отбор не е играл 7-8 месеца (щото така ще стане ако Карата подпише сега с Лех- ще има да върти обиколки на стадиона в Ключ). Нали се сещате, че това ако стане той е приключил с професионалния футбол- няма как да навакса това изоставане...
на Карата му трябва една добра подготовка, да играе в контролите и да се бори за място през пролетта, според мен това се оценява и от него и от мениджъра му и нищо чудно още като се върнат от лагера в Ксанти да преподпие договора си.
Освен ако Стойчо не го е отписал, което според мен би било грешка.

за стила на ЦСКА и В. Христов- точно на контри и бързо изнасяне след успешна преса сме най-силни, и срещу левски в пътвия мач (3-0) го доказахме, Внци Христов е роден за този стил на игра и с Бадема могат да направят уникален тандем, който не го разбиа не разбира от футбол. Ако Венци дойде в ЦСКА аз ще съм най-щастливия фен, по-добър трансфер на БГ футболист не сме имали от 2002-а, когато взехме Бадема и Велизар (спомням си, че и двамата струваха по 500 000 лева тогава и дойдоха с големи очаквания, които оправдаха).

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 14 яну 2014 18:05

dreben23 написа:Ами не е лошо Венци да заиграе при нас. :)
Вече има и бомба- Лех взима Карачанаков. :mrgreen:

За пореден път ни обстрелват с кинетичното оръжие - Михайлов спасил ЦСКА...Няколко пъти!!!
Ест. Томов пак е замесен в ролята на наивния идиот, за който законите на България не важат и искане за задна дата не минало, за разлика от задната дата на един друг договор свързан с безвъзмездното ползване на един стадион в Подуене.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 14 яну 2014 18:09

Карачанаков ще блесне. Вярвам в този футболист.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 14 яну 2014 18:24

Кировец написа:Карачанаков ще блесне. Вярвам в този футболист.

Аз също.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 14 яну 2014 18:38

Отървахте се от още едно менте :)

ЦСКА официално обяви за раздялата с един от обявените за ненужни на Стойчо Младенов - полузащитникът Николай Дюлгеров.

Договорът на халфа вече е прекратен по взаимно съгласие и той вече е свободен агент. При повторния си престой на стадион „Българска армия", юношата на Левски изигра общо осем мача, в които нямаше късмета да отбележи.

„Всички в клуба му желаем лични и професионални успехи", пише на официалния сайт на „армейците".

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 14 яну 2014 18:48

amstel_beer написа:Отървахте се от още едно менте :)

ЦСКА официално обяви за раздялата с един от обявените за ненужни на Стойчо Младенов - полузащитникът Николай Дюлгеров.

Договорът на халфа вече е прекратен по взаимно съгласие и той вече е свободен агент. При повторния си престой на стадион „Българска армия", юношата на Левски изигра общо осем мача, в които нямаше късмета да отбележи.

„Всички в клуба му желаем лични и професионални успехи", пише на официалния сайт на „армейците".

Дюлгеров е цесекар, лично го познавам и във никакъв случай не е менте.Всеки отбор има нужда от футболисти като него,които отнемат по 20-30 топки на мач и спират повечето атаки на противника.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 14 яну 2014 18:50

За предпочитах него пред Галчев, макар и само заради възрастта му.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 14 яну 2014 20:49

Значи все пак информацията, че евнтуалната покупка на Христов ще се осъществи с помощтта на бизнесмен, ще излезе вярна.

Върни се в “ЦСКА”