Мнениеот captain_drifuss » 14 яну 2014 17:57
за Карата-поредната партенка, погледнете логично- сериозен отбор няма да вземе футболист, който една година не е играл футбол, след това завръщането му не е на ниво, а след това поради трансфер и отказ да преподпише с настоящия си отбор не е играл 7-8 месеца (щото така ще стане ако Карата подпише сега с Лех- ще има да върти обиколки на стадиона в Ключ). Нали се сещате, че това ако стане той е приключил с професионалния футбол- няма как да навакса това изоставане...
на Карата му трябва една добра подготовка, да играе в контролите и да се бори за място през пролетта, според мен това се оценява и от него и от мениджъра му и нищо чудно още като се върнат от лагера в Ксанти да преподпие договора си.
Освен ако Стойчо не го е отписал, което според мен би било грешка.
за стила на ЦСКА и В. Христов- точно на контри и бързо изнасяне след успешна преса сме най-силни, и срещу левски в пътвия мач (3-0) го доказахме, Внци Христов е роден за този стил на игра и с Бадема могат да направят уникален тандем, който не го разбиа не разбира от футбол. Ако Венци дойде в ЦСКА аз ще съм най-щастливия фен, по-добър трансфер на БГ футболист не сме имали от 2002-а, когато взехме Бадема и Велизар (спомням си, че и двамата струваха по 500 000 лева тогава и дойдоха с големи очаквания, които оправдаха).