Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 21 сеп 2016 16:36

1982 написа:
baraba написа:
1982 написа:
baraba написа:
1982 написа:Спор няма, че основно при ТИТАН бе натрупан дългът. Аджеба, нали знаеш кое адвокатче тогава беше част от гнусните им схеми ??!

Ами , той и бай Добри беше там на работа по него време при ТИТАН-ите , сега да го разпъваме на кръст и него ли :roll: Заслепен от злоба не се и усещаш , какви простотии пишеш по някой път :idea:

Поредното абсурдно сравнение - бай Добри е един най-обикновен служител, няма нищо общо с тъмните сделки на ТИТАН, които юридически ги оформяше и защитаваше .....

Ами и Радев е най-обикновен служител , също като бай Добри или чистачката , отговорността се поема и крайните решения се вземат от СОБСТВЕНИКА или в определени случаи от така нареченото Материално Отговорно лице , а не от адвокати , домакини или чистачки , ама то не е само да лялялякаш по форумите ;)

Не знам кой е Радев, аз ти пиша за Радостин Василев ..... който съвсем съзнателно помагаше юридически на ТИТАН в мръсните им схеми. Много добре е виждал какво се върши и не му е пукало, а най-вероятно е и захлебил добре покрай убийството на ЦСКА.

Също толкова най-вероятно е и да не е така , предположенията ти не са факти с които можеш да боравиш !!! Иначе си е опит за манипулация ;) А всеки един служител и работник си ПРОДАВА услугите ( труда) срещу заплащане (захлебване) , не го забравяй ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 21 сеп 2016 16:39

baraba написа: .......

Не ти е интересен мача и пишеш от телефона? 8-)

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 21 сеп 2016 16:40

eMs1 написа:

Ганчев не плаща за присъствие. То и това им е много, ако паднат от Левски половината фенове ще се отрекат от Бенковски :lol:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 21 сеп 2016 16:43

eMs1 написа:

Ами на няколко хиляди км съм от стадиона , нещо подробен отчет ли искаш да ти дам :o :shock:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 сеп 2016 16:52

baraba написа:
1982 написа:
Не знам кой е Радев, аз ти пиша за Радостин Василев ..... който съвсем съзнателно помагаше юридически на ТИТАН в мръсните им схеми. Много добре е виждал какво се върши и не му е пукало, а най-вероятно е и захлебил добре покрай убийството на ЦСКА.

Също толкова най-вероятно е и да не е така , предположенията ти не са факти с които можеш да боравиш !!! Иначе си е опит за манипулация ;) А всеки един служител и работник си ПРОДАВА услугите ( труда) срещу заплащане (захлебване) , не го забравяй ;)

Разбира се, че не е така, господинчото не е и имал идея какви са тези схеми, които е оформял юридически ..... ти наистина си умопомрачителен случай.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 21 сеп 2016 16:55

baraba написа:
v.r.s. написа:
IND написа:
v.r.s. написа:
IND написа:Тая декларация, която толкова много я навирате беше писана по друго време и при съвсем различни обстоятелства. Като се видя, че друг вариант няма, естествено че ще изберем този на Ганчев - никой нормален и истински фен не иска отбора му да бъде окончателно затрит и да спре да ходи на Армията!

Отборът нямаше да бъде затрит, ако вие, неговите фенове бяхте застанали зад него. Освен фалита имаше вариант да започнете начисто, както това направи ЦСКА 1948, както между другото пише и в декларацията и тогава щяхте да имате уважението на всеки един фен в България. Но вие припознавачите избрахте варианта, който никога нямаше да приемете.

Без финансиране 1948 е мъртъв - ще видиш какво ще се случи след време - или просто ще си играят за здраве като дори и В група няма да помиришат. Прочети какво отговорих на синчеца по-горе.

Защо не избрахте варианта на Божков, при който отборът нямаше да фалира, предвидено беше да започне отново от В група и до 2 години да е в елита? Неговият оздравителен план щеше да запази ЦСКА, да удовлетвори кредиторите и да се запази честа и достойнството на отбора и феновете, а не както е сега. Дори можеше да бъде поканен да играе в Б група, каквото право си извоюва през миналия шампионат и догодина вече да е в елита.
Може би ако бяхте застанали на подобна позиция, самият Гриша Ганчев щеше да бъде принуден да прибегне към оздравяване, но вие предпочетохте да оставите отбора си и да припознаете "отбора на Гриша Ганчев", защото той наистина се оказа на него, а не на привържениците на ЦСКА. Превърнахте се в Литекс, Лудогорец и други отбори, на които се присмивахте, че зависят от един човек и остави ли ги вече няма да ги има.

Не пиши глупости , Черепа реално никакъв ОП не е предлагал , всичко беше показно за парлама и да се надцака Ганчев , не успяха и всичко се утече , а като чуя някой да ми казва , че съм си оставил отбора , веднага го питам , този отбор който уж съм го изоставил , кой му беше капитан , треньор , вратар , централен нападател .... ей такива едни характерни нещица за един футболен отбор ... би ли ми отговорил :roll: Ако не можеш , по добре си мълчи и не се излагай ;)

http://www.gradev.com/pdf/OzdravitelenPlan.pdf

На 36-та страница е плана за организационните действия на отбора, а другите са за погасяване на задълженията към кредиторите. Но след като припознавачите застанахте зад Ганчев и Държавата се намеси давайки му "Армията" , Божков с право реши, че няма смисъл да се занимава, след като всичко е предрешено в полза на Гриша Ганчев.
Божков ако имаше за цел да прави сечено на Ганчев, нямаше да се отказва да прави нов ЦСКА миналата година, който да започне от най-ниското ниво на футбола, но го направи, защото ЦСКА съществуваше и за да не разделя феновете, а тази година го направи, тъй като Гришата реши да фалира отбора и да премести неговия в София. Т.е. Божков искаше да спаси ЦСКА, но вие не го пожелахте, а приехте да се радвате на друг отбор преместен от Ловеч на "Армията" и прекръстил се на ЦСКА-София.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 21 сеп 2016 17:21

1982 написа:
baraba написа:
1982 написа:

Разбира се, че не е така, господинчото не е и имал идея какви са тези схеми, които е оформял юридически ..... ти наистина си умопомрачителен случай.

Той може да е имал хиляди идеи , но си е вършил работата за която е нает , а твоята логика е : дай да убием момчето разносвач на пици , защото пицата е боклук , умопомрачителна логика имаш :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 сеп 2016 17:34

baraba написа:
1982 написа:
baraba написа:
1982 написа:
baraba написа:
1982 написа:Спор няма, че основно при ТИТАН бе натрупан дългът. Аджеба, нали знаеш кое адвокатче тогава беше част от гнусните им схеми ??!

Ами , той и бай Добри беше там на работа по него време при ТИТАН-ите , сега да го разпъваме на кръст и него ли :roll: Заслепен от злоба не се и усещаш , какви простотии пишеш по някой път :idea:

Поредното абсурдно сравнение - бай Добри е един най-обикновен служител, няма нищо общо с тъмните сделки на ТИТАН, които юридически ги оформяше и защитаваше .....

Ами и Радев е най-обикновен служител , също като бай Добри или чистачката , отговорността се поема и крайните решения се вземат от СОБСТВЕНИКА или в определени случаи от така нареченото Материално Отговорно лице , а не от адвокати , домакини или чистачки , ама то не е само да лялялякаш по форумите ;)

То и Тенгариня си беше обикновен служител и работник, което не ви пречеше да го псувате и него и агента му. Нищо, че са подписали договор, изготвен и одобрен от същия този адвокатин. Май удобно забравяш кой е лудия - който яде баницата или който я дава.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 сеп 2016 17:43

Това, което правеше Радостин Василев при ТИТАН, се нарича съучастничество. И също е криминално деяние. Разбира се, там където има държави, в Булгаристан, територията на ТИТАН, Гриша Ганчев и сие мутри, държава няма .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 21 сеп 2016 17:59

"Невероятно! Уникално. С момчета от "В" група, с толкова млади футболисти... Това е неповторимо. Искам да попитам всички наши критици какво мислят сега и как ще коментират случилото се? Нямат думи сигурно. Показахме, че ЦСКА е жив, че този отбор има карма. Радвам се, че останах в клуба. Ако си сменим фланелката и играем в друг отбор, няма да е същото. Радвам се много, че ЦСКА успя с тези футболисти, а не със Сульо и Пульо, с извинение, които идват от Танганайка и не знаят какво правят тук. Искам да играем в "А" група, но да стане по законен начин. Ще има много коментари от всички. Тези хора са заслужили парите си и трябва да вземат поне някаква част. Това не зависи от мен. Днес ме има, утре ме няма.
Александър Томов трябва да си вземе поука. Ако беше взел само български момчета, с една стратегия за 10 години щеше да е на печалба, да играе всяка година в Лига Европа. Вътре в съблекалнята да се говори на английски, на португалски, а ние българите... все едно. Виждате, че все по-малко българи играят в "А" група."
(След финала за Купата на България с Монтана на 24.05.2016 г.)

"Не може без чужденци, но те трябва да бъдат поне 2-3 класи над нас. На този етап и от тях трябва да се изисква много повече от това, което дават. И аз не съм доволен от моето представяне, но чужденците в един отбор в България трябва да са две-три класи над останалите момчета. Вижте Лудогорец. Не мога аз да кажа, че това е негативна черта, това си е план на ръководството. В ЦСКА никога не може да бъде спокойно. Това се дължи на недоброто представяне на отбора, за което сме виновни само футболистите. Ръководството е осигурило най-добрите условия за работа, всичко е перфектно. Само трябва да бием, но на този етап не е това, което трябва да бъде. Тук, на "Армията", играем добре, но като излезем навън, нещо става и аз не мога да си го обясня. Мисля, че футболистите на този етап не си вършим работата както трябва. Няма какво да го крия. Трябва да даваме не 100, а 200% от нас, за да върви отборът."
(След загубата от Дунав на 15.09.2016 г. пред bTV)

"Граждани от село" "Столичани в повече"-ето това сте.

Върни се в “ЦСКА”