Също добър трансфер за мен. Добро и скромно момче, българин. До преди 2-3 години се водеше един от големите ни таланти. Сега вече на 25 г. , след неуспеха в чужбина ще е жаден да се докаже.
Успех!
Tрансфери и контроли лято 2024
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Tрансфери и контроли лято 2024
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Дано сме успели с белгиеца в последната минута и документите са ок ! Това ще е голям удар, а селекцията направо Перфектна !
И се надявам Томаш да изкара симулативно то трио от състава. Визирам норвежците, вече може да си го позволи !
И се надявам Томаш да изкара симулативно то трио от състава. Визирам норвежците, вече може да си го позволи !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Ако белгиецът е уреден навреме, отборът е на 95 процента окомплектован. Евентуално може да се вземе и визираният бивш капитан на Лийдс, но не знам дали има смисъл това да се прави, а и не знам как ще се отрази това на Християн, защото най-вероятно той ще е най-потърпевш.
Ние нито ще участваме в ЕКТ, нито реално имаме шанс да се борим за титлата. Така че тези трансфери в последните дни са добри, но това не променя факта, че са закъснели.
Ако тези играчи бяха взети преди началото на сезона или 70-80 процента от тях както е нормално и с качествен треньор, си мисля, че можехме да се конкурираме с Лудогорец за първото място.
Сега няма как да стане, защото първо изоставаме с много точки вече и второ- на тези играчи, които пристигат сега ще им трябва различен период за адаптация в тима. Не всички ще се включат на макс от самото начало.
Относно норвежците симулирали ли са или не, не знам, но наистина те ще са най- потърпевши от тези трансфери според мен. И на тримата предпочитаната позиция е 10-ка, а сега дори не е сигурно, че ще има футболист в тази роля в схемата ни на игра. От друга страна те бяха използвани често и на крилата (Хайнц и Скаршем), но сега в отбора има натурални крила, които вероятно ще имат предимство.
За схемата, която Томаш ще налага с новите попълнения, също предполагам, че ще падне главоблъсканица. Тук някой писа, че той обичал да играе 3-5-2 и 3-4-3. Е да се, ама ние тези крила за какво ги взехме, да играем пак с по един халф-бек ли?
Определено си мисля, че треньорът ще иска да заложи на схема с класически крила от ляво и дясно. Тоест вариантите са: 4-2-3-1, 4-4-2 (4-4-1-1) или 4-3-3.
Ние нито ще участваме в ЕКТ, нито реално имаме шанс да се борим за титлата. Така че тези трансфери в последните дни са добри, но това не променя факта, че са закъснели.
Ако тези играчи бяха взети преди началото на сезона или 70-80 процента от тях както е нормално и с качествен треньор, си мисля, че можехме да се конкурираме с Лудогорец за първото място.
Сега няма как да стане, защото първо изоставаме с много точки вече и второ- на тези играчи, които пристигат сега ще им трябва различен период за адаптация в тима. Не всички ще се включат на макс от самото начало.
Относно норвежците симулирали ли са или не, не знам, но наистина те ще са най- потърпевши от тези трансфери според мен. И на тримата предпочитаната позиция е 10-ка, а сега дори не е сигурно, че ще има футболист в тази роля в схемата ни на игра. От друга страна те бяха използвани често и на крилата (Хайнц и Скаршем), но сега в отбора има натурални крила, които вероятно ще имат предимство.
За схемата, която Томаш ще налага с новите попълнения, също предполагам, че ще падне главоблъсканица. Тук някой писа, че той обичал да играе 3-5-2 и 3-4-3. Е да се, ама ние тези крила за какво ги взехме, да играем пак с по един халф-бек ли?
Определено си мисля, че треньорът ще иска да заложи на схема с класически крила от ляво и дясно. Тоест вариантите са: 4-2-3-1, 4-4-2 (4-4-1-1) или 4-3-3.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Успех на Илиан Илиев и дано се докаже в ЦСКА. Лично за мен е малко надценен играч, но ще се радвам ако ме опровергае!
Когато играеше в Морето , може да се каже че той им връзваше играта. Дали обаче това не се дължеше на баща му , ще видим.
Тогава показваше качества . Ако си наляга парцалите може да възроди кариерата и отново да бъде трансфериран. В този ред ... ЦСКА е доказано че е перфектното място за това.
Успех , момче !

Тогава показваше качества . Ако си наляга парцалите може да възроди кариерата и отново да бъде трансфериран. В този ред ... ЦСКА е доказано че е перфектното място за това.
Успех , момче !

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Да обобщим.

- MASTER_COOL
- Контакти:
Ще станат точно 12 с белгиеца и шотландеца. Утре си мисля, че приключваме със селекцията.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Май ще се разминем с Исака. Тема спорт пишат, че гърците са се забавили с документацията и май няма да го потвърдят трансфера от УЕФА
Сега остана Томаш да научи останките от отбора на Ганчев на тактика, преса, връщане в защита, щото бай Стамен и Стипич си нямаха понятие какво е това. За новите съм сигурен че ще се справят без проблеми. Стартов състав искам : Бусатов, Кордоба,Делова, Вион(докато се завърне Стойчев), Пинто, Кареасо, Ето'о,Илиев-младши, Зюм, Фаетон и Коялипу