ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Не.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Червени_шампиони написа:Не.
Ми какъв е този подпис дето си изтипосал. Не те ли е срам?
- Udoji90
- Контакти:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=320071
Дясно крило, не се знае (поне аз не знам) дали има европейско гражданство. Ако това значи напускане на Присо, би било добър трансфер.
Дясно крило, не се знае (поне аз не знам) дали има европейско гражданство. Ако това значи напускане на Присо, би било добър трансфер.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Червени_шампиони
- Контакти:
...
Последна промяна от Червени_шампиони на 07 яну 2013 20:10, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
Червени_шампиони написа:Не ме е срам, защото си стоя зад думите. Може да се върнеш малко назад във времето и да видиш колко протеста е имало досега. Първо "14", след това и "Офанзива", накрая излизаха виновни, че пречели на отбора и създавали напрежение. Ето спокойствието сега. Някои хора разбрахме какви са боклуците още през 2009-та, на други им трябваха 4 години. Ще ходя на протест, когато има нещо официално организирано.
Пхахаха, ей момко, нямам думи просто. Такова оправдание...

Хей, ще се смея цяла година! Мерси, че ми оправи годината, юнак!

Аз най си мисля, че сте гола водица там в тая София сите чорбари като теб, дето трябва с червен килим да ви посрещат пред офиса на Титан. Балалайки сте, приятелче, балалайки.

"Аз искам официална покана..." - ХАХАХАААААААААА

- Червени_шампиони
- Контакти:
...
Последна промяна от Червени_шампиони на 07 яну 2013 20:09, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
- cska - maina
Не се карайте, излишно е
Ако не си правите забележки един на друг, няма да стигате до караници.
Всеки си има своя гледна точка, свое семейство, работа, някой са женени, други имат кучета, трети развъждат мисирки, важното е да не се храним един другиго.
Хайде сега, като в клуба на алкохолиците, всички заедно да кажем; Здобрете се кировец и червени шампиони.
Това последното е на майтап

Ако не си правите забележки един на друг, няма да стигате до караници.
Всеки си има своя гледна точка, свое семейство, работа, някой са женени, други имат кучета, трети развъждат мисирки, важното е да не се храним един другиго.
Хайде сега, като в клуба на алкохолиците, всички заедно да кажем; Здобрете се кировец и червени шампиони.
Това последното е на майтап

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- dreben23
- Контакти:
Италианският Палермо е позволил на Игнасио Варела да започне подготовка с ЦСКА. Това разкри изпълнителният директор на "червените" Георги Илиев.
Утре Варела ще започне подготовка с тима от Борисовата градина и ще бъде на разположение на Сашо Борисов още за фитнес-тренировката, което ще се проведе сутринта.
Още по темата
ЦСКА прецаква ЦСКА за уругвайски талант
05.01.2013
12:48
"Имаме разрешение Варела да започне да тренира с нас. Преговорите с Палермо продължават", каза Георги Илиев.
До момента Варела игра за Ботев Враца, но впечатли с изявите си и стана обект на сериозен интерес от страна на българските отбори. Врачани също са дали разрешение на Варела да започне подготовка с ЦСКА.
22-годишният уругваец играе на позицията дясно крило, като бе доведен в България в момента, в който във Враца властваха италианските бизнесмени.
Имаше вариант Варела да отиде в ЦСКА Москва, но това няма да стане.
Ето, едно добро попълнение се задава! Не е станало нищо страшно.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
cska - maina написа:Няма нужда от кавги! Дали сме майни, копелета или квито щеш, едно ни свързва-ЦСКА! Всички сме изнервени и затова така се получава, но не сте виновни вие! Просто се спрете дотук, квото сте си казали-казали!
п.п. аз като съм ядосан, правя лицеви опори, хем ставаш машина, хем те отпуска, иначе трябваше да съм ги избил в къщи
Големи хора сме, ама не може да прокламираш някаква идея - Вън Боклуците! примерно, а в същото време да не правиш нищо - има някаква грешка явно - хора влизат и четат форумите - казват си уау утре ще има война - всеки вика и крещи Вън Боклуците. Реалността е плачевна.
И за това го питах, колегата дали е ходил на протест, понеже му видях подписа и местоположението. Вярно е, че реагирам хамалски, но в крайна сметка по-добре е да не парадират чак толкова - щото то си се знае позицията на повечето, но поне да не се излагаме, защото не сме жени. Аз нямам възможност и няма как да отида освен, ако не е почивен ден и много съжалявам. Но за Бога колко цесекара има в София, които могат да подкрепят мнението на мнозинството червени в България? Винаги съм се гордял, че съм фен на ЦСКА и бях убеден, че днес ще настъпи някаква революция - раздвижване - както имаше раздвижване покрай преговорите с онези измекяри от Възраждане, но уви.
Явно нещата са необратими, а на всичкото отгоре загубих и бас и скоро ще окича левскарска картинка и подпис...

- cska - maina
Кировец написа:cska - maina написа:Няма нужда от кавги! Дали сме майни, копелета или квито щеш, едно ни свързва-ЦСКА! Всички сме изнервени и затова така се получава, но не сте виновни вие! Просто се спрете дотук, квото сте си казали-казали!
п.п. аз като съм ядосан, правя лицеви опори, хем ставаш машина, хем те отпуска, иначе трябваше да съм ги избил в къщи
Големи хора сме, ама не може да прокламираш някаква идея - Вън Боклуците! примерно, а в същото време да не правиш нищо - има някаква грешка явно - хора влизат и четат форумите - казват си уау утре ще има война - всеки вика и крещи Вън Боклуците. Реалността е плачевна.
И за това го питах, колегата дали е ходил на протест, понеже му видях подписа и местоположението. Вярно е, че реагирам хамалски, но в крайна сметка по-добре е да не парадират чак толкова - щото то си се знае позицията на повечето, но поне да не се излагаме, защото не сме жени. Аз нямам възможност и няма как да отида освен, ако не е почивен ден и много съжалявам. Но за Бога колко цесекара има в София, които могат да подкрепят мнението на мнозинството червени в България? Винаги съм се гордял, че съм фен на ЦСКА и бях убеден, че днес ще настъпи някаква революция - раздвижване - както имаше раздвижване покрай преговорите с онези измекяри от Възраждане, но уви.
Явно нещата са необратими, а на всичкото отгоре загубих и бас и скоро ще окича левскарска картинка и подпис...
Ясно ми е, разбирам те, ама в един такъв спор се стига само до обидни квалификации, което е излишно. Не че и на мен не ми се е случвало, но гледам да се сдържам спрямо цесекари! Истината е, че както на теб ти е криво, така и на него му е гадно, така е с всички.
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг