Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: Магията ЦСКА
ДОБЪР ДЕН. Колеги, тук ли е мястото, където съвсем отговорно, академично, и научно обосновано мога да заявя, че ФК Левски- ТОВА Е БЪЛГАРИЯ? 

Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!
Магията на третото място!
Интересно нещо е левскарската душа. Имат професионален празник, вместо да спретнат една софра с ядене, пиене и Веско с "Нашата полиция ни..." , те пак в нашия форум. То бива комплекси, бива, ама...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
- Lord_Dexter
- Контакти:
А по темата - млади играчи са дано ги продадем (с Делев), но знаете как е в БГ - Вярваме чак когато позират с фланелката на новия си отбор 

let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....
Още много време ще чакате за славна история....
Трудно бих предположил, че играч оценен от сайта transfermarkt.de na 400 000 Euro (http://www.transfermarkt.de/de/zska-sof ... n_208.html) ще бъде закупен за пет пъти по висока цена. Или Бандаловски е най-големия скрит талант подвизавал се изобщо в нашето първенство или Коледата в Рома е с 6 месеца напред.
Някои хора са ужасно глупави. Кредиторите щели да чакат, защото Борисов казал и заради някакви слухове ще ги изчакат да си върнат кредита. Те, ако банките си вземаха пари по слухове ... Вземете завършете поне основното.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Наистина новината е малко
и трябва да стане реалност за да повярваме.Въпроса ми защо винаги във форума на ЦСКА има повече коментари от "пишман" левскари 
Все пак са "морални шампиони" защо са така настроени....

Все пак са "морални шампиони" защо са така настроени....

от stannn на 05 Юли 2011 17:40
deepblue1963 написа:
И като известен форумен психотерапевт,как ще дефинираш "комплекса" ми?"Комплексът Килиан"?Или "Шеридъново заболяване"?
Ако не бяха правилата на форума бих ти казал какъв си, но знам в коя тема ще ми пуснеш мнението ако го направя. Сещай се сам за какво същество си мисля и колко е умно то.
Не виждаш ли,че в оная тема пишат само те.Първо провокират човек,после след като той реагира го носят на модераторите.Съвсем нормално за феновете на ДС отбора.Но днес им е простено.Имат професионален празник,после идва денят на животновъда и.т.н

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- Синьо сърце
- Контакти:
За тоя смешник повече от 200 000 евро ще вземете,ама кога върба круши роди,а тръстика-теменуги...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- delqnski47
- Контакти:
Синьо сърце написа:За тоя смешник повече от 200 000 евро ще вземете,ама кога върба круши роди,а тръстика-теменуги...
Не знам поради каква причина го изкарваш ''смешник''

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.