ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014
Много ми е забавно да чуя как така футболиста е на подготвителен лагер с отбора, който му дължи 3 заплати, а мениджърът му действа зад гърба му и го предлага наляво-надясно.
Много по-лесно е като разтрогне договора си. 
Последна промяна от Кировец на 13 яну 2014 16:44, променено общо 1 път.
Кировец написа:Много ми е забавно да чуя как така футболиста е на подготвителен лагер с отбора, който му дължи 3 заплати, а мениджърът му действа зад гърба му и го предлага наляво-надясно.
Тихо бе
BRF написа:Кировец написа:Много ми е забавно да чуя как така футболиста е на подготвителен лагер с отбора, който му дължи 3 заплати, а мениджърът му действа зад гърба му и го предлага наляво-надясно.
Тихо бе!Недей разваля хубавата говежда новина
!
Извинявам се
BRF написа:Red Warrior написа:Не се поддавам, но трябва да има комуникация. Имиджа на ЦСКА е тежко накърнен и не се поправя с мълчание. Ако ще да се пускат съобщения чрез сайта. Как ще продаваме акции на клуба с такъв накърнен имидж? "ЦСКА Завинаги" казаха, че могат да намерят нови собственици, ако бъдат потърсени за това. В скоро време трябва да се стъпи на здрава основа. Така не може да се кара до безкрай без спонсор и без собственици.
За каква комуникация говориш?От началото на подготовката:
1.ЦСКА губи 6 т защото не е платил на ония мениджър!Лъжа!Излиза ти въпросния мениджър и ти казва,че му се плаща по план!
2.Черноморец съди ЦСКА за милиони!Излиза ти изявление на официалния сайт с обосновка защо го правят гова нещо от Черноморец!
3.Менди си тръгва от ЦСКА за неплатени заплати!Какво очакваш да ти кажат!Защо трябва да се отговаря на всеки олигофренясъл журналис?
Каквото трябва да отговарят го правят през сайта.Друг е въпроса дали ще вярваш.
Пламен Крумов в ЦСКА-гърмят всички "медии".Берое казват не е вярно,футболиста също.Ето ти малко примери за проверената информация на "медиите".
Тая "новина" служи за г.ведата над мен да си избиват комплексите!
И в крайна сметка,ако Менди напусне,какво от това?
Абослютно си прав!Като се има в предвид,че Менди е в трансферната листа и се е върнал в отбора(което означава,че има голям шанс да му се платят заплатите).С други думи,ако е искал да напусне въобще нямаше да се връща в отбора!
Дори и да напусне(или да бъде продаден),има кой да го замести!Имаме недостиг на бекове,а не на централни защитници.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- Logical person
- Контакти:
Информацията е доста съмнителен произход. Кога мениджъра на Менди е давал интервю или пресконференция ? Вчера стана ясно, че си плащаме на Бидзари и няма да ни вземат точки и вече тази тема не е благодатна за спекулации. И хоп излиза друга тема, която два три дена да се развява. Крайно време е да има осъдени за клевета.
Интереснооо
Дали контролата на 15 февруари - събота, с Берое в Стара Загора не е продиктувана от някой друг трансфер по оста Ст.З. - София 
W84me написа:Не, продиктувана е от дългогодишната надупваща традиция между двата отбора! Иначе по същество! Менди бяга, Дочев ви запорира сметките, все хубави новини!
А, нямам съмнение, че подобни "новини" ви идват като филия с ароматно краве масло и чист пчелен мед...
Tommi написа:
Не и преди вас! Да се знае!
Tommi,брато спомняш ли си какво бях написал през лятото относно "великия" клуб от Подуяне??!!
Сигурен съм,че помниш!Всичко(или на 80%) ,което бях написал вече стана!
Остава само да продадете Гаджев и Пацо "тигъра" и ще съм познал на 100%(като,това което бях написал не е върху основата на налучкване,а на наблюдение на процесите в твоя любим клуб).
Мога да ти кажа какво ще стане в "Левски"(или поне на 80%).Кризата при вас ще се задълбочи и за съжаление строежът на стадиона няма да е готов за 100 годишнината!
Тази година ще може да се надявате единствено на купата за да спечелите някакъв трофей!(въпреки ,че с настоящите футболисти и селекцията от свободни агенти,дори и да спечелите купата,не знам чий ще го дирите в Европа??!!
Надявай се и се моли да не изпаднете в амок като нас през лятото на миналата година,защото не се знае дали ще има някой,който да ви спаси!!!!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
CSKA 78 написа:Tommi написа:
Tommi,брато спомняш ли си какво бях написал през лятото относно "великия" клуб от Подуяне??!!
Остава само да продадете Гаджев и Пацо "тигъра" и ще съм познал на 100%(като,това което бях написал не е върху основата на налучкване,а на наблюдение на процесите в твоя любим клуб).
Мога да ти кажа какво ще стане в "Левски"(или поне на 80%).Кризата при вас ще се задълбочи и за съжаление строежът на стадиона няма да е готов за 100 годишнината!
Тази година ще може да се надявате единствено на купата за да спечелите някакъв трофей!(въпреки ,че с настоящите футболисти и селекцията от свободни агенти,дори и да спечелите купата,не знам чий ще го дирите в Европа??!!)
Надявай се и се моли да не изпаднете в амок като нас през лятото на миналата година,защото не се знае дали ще има някой,който да ви спаси!!!!
Да си призная, не си спомням какво си писал, но ти се доверявам, че си познал на 80%. Стадионът може да не се завърши до май, но това не означава, че сме в някаква сериозна криза, която ще се задълбочава. В краен случай секторът ще си остане така и няма да се правят нови инвестиции, а клубът ще функционира нормално.
Не гоним купата, за да участваме в ЛЕ чрез нея, а колкото да вземем трофей (макар че приоритетът е титлата, поне за мен). Ние ще си участваме в евротурнирите посредством класирането в първенството, защото ти гарантирам, че в най-лошия случай ще завършим трети (само Разград и Ботев могат да са пред нас, при условия, че пловдивчани направят много сериозна зимна селекция, която досега не е налице).
Засега няма изгледи да паднем до вашето състояние. И между другото, вие изобщо не сте спасени.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:CSKA 78 написа:Tommi написа:
Тази година ще може да се надявате единствено на купата за да спечелите някакъв трофей!(въпреки ,че с настоящите футболисти и селекцията от свободни агенти,дори и да спечелите купата,не знам чий ще го дирите в Европа??!!)
Да си призная, не си спомням какво си писал, но ти се доверявам, че си познал на 80%. Стадионът може да не се завърши до май, но това не означава, че сме в някаква сериозна криза, която ще се задълбочава. В краен случай секторът ще си остане така и няма да се правят нови инвестиции, а клубът ще функционира нормално.
Не гоним купата, за да участваме в ЛЕ чрез нея, а колкото да вземем трофей (макар че приоритетът е титлата, поне за мен). Ние ще си участваме в евротурнирите посредством класирането в първенството, защото ти гарантирам, че в най-лошия случай ще завършим трети (само Разград и Ботев могат да са пред нас, при условия, че пловдивчани направят много сериозна зимна селекция, която досега не е налице).
Засега няма изгледи да паднем до вашето състояние. И между другото, вие изобщо не сте спасени.
Да,ни е все още не сме спасени,но ви сте пред спасяване!
С парите от трансферите на Вутов и Родригес ще се покриват належащите ви нужди(може да си сигурен,че тези пари ще свършат за месец).Други финансови постъпления няма откъде да получите.Почти съм сигурен,че през този "прозорец" ще продадете и Гаджев(останалите футболисти никой не ви ги иска,иначе при първата оферта щеше да ги продадете).Единствения начин да тръгнете нагоре е Батков да продаде клуба на някой,но(и това е голямо НО) има вътрешни заеми(към Батков),говори се за суми около 30 млн.
Май идвате на нашето положение от лятото!!