ЛИГА ЕВРОПА II кв. кръг: Мура 05 - ЦСКА - 0:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ЛИГА ЕВРОПА сезон 2012/2013 II кв. кръг: Мура 05- ЦСКА

Мнениеот blue avalanche » 20 юли 2012 00:17

Levskar_90 написа:хаха тоя аваланча цесекар ли ме е изкарал, не брато аз съм българин, а не като теб 50 годишен пенсиониран злобар... подкрепям всички БГ отбори в Европа.

Нали си в синьо?Що ревеш?
Едно е да подкрепяш,друго е да даваш изплющяшки прогнози. ;)

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 20 юли 2012 00:37

То да беше само атаката... Вътрешните халфове са пълен срам. Тошко с годините стана неповратлив и днес изглеждаше смешен в опитите си да гони и да отнема на 20 годишни аматьори. Коста Янев си е трагичен по принцип - тежък, тромав, без хъс и интелект. Новият ляв бек бе безумно слаб, по-слаб и от Трифонов, бек, който не може да изпълни... тъч . Ицо Янев и Присо - мъка. Вратаря за малко да не спаси нескопосаното повеждане в края, после левашки изпусна една топка, добре че нямаха други центрирания и въобще удар.
Харесах Крачунов и Апата, въпреки пропукването в последната минута, взеха всички първи топки, покриваха слабите крайни защитници.
Донякъде и Анисе се стара - тича най-много от всички, ама там където е поставен само на контраатака може да е ефективен.
Въпреки липсата на таран са длъжни да бият на реванша. Стойчо да не се оправдава само с липсата на качество, че тактическия план издишаше - не се сещам отборът да е наяравил едно двойно подаване. Бандата и Присо си играеха някаква си тяхна безумна игра, а вместо да си подават се опитваха да се прецакат. На другия фланг - никаква комуникация, новото бекче, когато трябваше да заходи, не захождаше, а Ицо Янев беше пълен пас в защита.
Надеждата ми, колкото и малка да е, е свързана с Антон, Мишел и евентуално Анисе(ако му възложат други функции и ако подобри формата си). Голямата ми надежда е ... ВЪН, БОКЛУЦИТЕ!!!
На тях не мога да им простя, че отритнаха (или не се сетиха) за всички доказали се ЦСКА-ри - Вальо Илиев, Тунчев, Гъргорв, Ицо Янев(веднага след Франция), Иван Стоянов, Мишо Александров и продадоха по никое време Мишел и Мораес.
За целта ще се върна от В в Г сектор, за да се чуем по-мощно и по единни от всякога!
Последна промяна от 11_best на 20 юли 2012 00:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 юли 2012 00:38

шивача написа:на реванша, предполагам, че Стойчо ще започне с Ицо Янев на върха, карата отляво, присо отдясно и без смени докато не поведем с два гола :roll:

п.п. Мораес вкара в дебюта си за шахтьор в ле :) :cry:

Нито за миг не се съмняваме във футболната ти култура, ама новия отбор на бразилчето не беше ли Металург? Пак е украински отбор, ама Шахтьор е една друга команда :lol: Иначе реваншът с отбора с готиното име ще е тест са футболния интелект на специалиста от село Плоски. Хем няма право на грешка, хем си е малко страхлив - очаквам гръмко изказване преди мача за заблуда на медиите :idea:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 20 юли 2012 00:42

шивача написа:
Santiago Munezz написа:
pajin_84 написа:Успех на ЦСКА на реванша ;)

Успех и на шивача в начинанието му да последва майка му в най-древната професия ;)

грубиян :lol: не се ядосвай, след толкова резили трябва да си претръпнал :roll:

Вярно многа са резилите които съм гледал но съм сигурен че съм гледал и повечко успехи на любимия си отбор за разлика от теб който за успехите на неговия е чел само на тати и дедо от вестник старт ако са ги събирали :) :) :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 юли 2012 00:42

TristaNNN написа:
шивача написа:на реванша, предполагам, че Стойчо ще започне с Ицо Янев на върха, карата отляво, присо отдясно и без смени докато не поведем с два гола :roll:

Нито за миг не се съмняваме във футболната ти култура, ама новия отбор на бразилчето не беше ли Металург? Пак е украински отбор, ама Шахтьор е една друга команда :lol: Иначе реваншът с отбора с готиното име ще е тест са футболния интелект на специалиста от село Плоски. Хем няма право на грешка, хем си е малко страхлив - очаквам гръмко изказване преди мача за заблуда на медиите :idea:

хааха, грешка на езика, искало ми се е :oops: иначе пак страх ви тресе от Стойчо, се вие в устата!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 юли 2012 00:47

шивача написа:
TristaNNN написа:

хааха, грешка на езика, искало ми се е :oops: иначе пак страх ви тресе от Стойчо, се вие в устата!

Статистиката говори че няма причина да ни е страх от "стратега" както опитвате да пропагандирате, но е голям сеир се него та затова все ни е на устата - народът обича комиците :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 юли 2012 00:48

AN71 написа:
шивача написа:
Santiago Munezz написа:
Успех и на шивача в начинанието му да последва майка му в най-древната професия ;)

грубиян :lol: не се ядосвай, след толкова резили трябва да си претръпнал :roll:

Вярно многа са резилите които съм гледал но съм сигурен че съм гледал и повечко успехи на любимия си отбор за разлика от теб който за успехите на неговия е чел само на тати и дедо от вестник старт ако са ги събирали :) :) :)

малчо, освен, че си ми до ху., както на ръст, така и на акъл, ами си и по-малък на години, сигурен съм....и не съдя по това, че си с простоват речник, а от нелицеприятната снимка ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юли 2012 00:49

шивача написа:
TristaNNN написа:

Откога на простотията и викат "грешка на езика"?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 юли 2012 00:50

TristaNNN написа:
шивача написа:

Статистиката говори че няма причина да ни е страх от "стратега" както опитвате да пропагандирате, но е голям сеир се него та затова все ни е на устата - народът обича комиците :)

ти на директните двубой ли гледаш :roll: щото е по-важно, какво е спечелил, а не една загуба от вас

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 юли 2012 00:50

blue avalanche написа:
Откога на простотията и викат "грешка на езика"?

откакто си се пръкнал, голяма грешка :lol:

Върни се в “ЦСКА”