Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Мнениеот Кашчей » 17 юни 2013 17:52

Кировец II написа:
blue avalanche написа:Този "дълг" не беше ли от тези,дето вашите АдвокатиНИ твърдяха,че НЕ ДЪЛЖИТЕ? :o

На мен ми е чудно как Блиц разбират банкови трансфери и отношенията между клиентите на банката. :lol:

Главните счетоводители на фирмите, след като извършат трансфера, веднага звънят на Блиц ..и на подобните тям сайтове.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 17 юни 2013 17:58

Кашчей написа:
Кировец II написа:
blue avalanche написа:Този "дълг" не беше ли от тези,дето вашите АдвокатиНИ твърдяха,че НЕ ДЪЛЖИТЕ? :o

На мен ми е чудно как Блиц разбират банкови трансфери и отношенията между клиентите на банката. :lol:

Главните счетоводители на фирмите, след като извършат трансфера, веднага звънят на Блиц ..и на подобните тям сайтове.

Аааа, еееее :lol:
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 17 юни 2013 17:59

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:чакаме днес някой да излезе и да обяви официално новината и всичко да приключва

Ако ще приключва аз не искам да знам за новината... :lol: Явно затова я бавят... :lol:
Луций Аней Сенека

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 17 юни 2013 18:04

Нещо много се интересуваш от ЦСКА, а не от твоите любимци?
:o :shock:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 17 юни 2013 18:06

шивача написа:
ЦСКА _завинаги написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:чакаме днес някой да излезе и да обяви официално новината и всичко да приключва

Дано да съобщят днес, а не да го отложат пак.
:evil:

Би трябвало да има пресконференция. Така че днес могат да обявят именно нея.

И нея май няма да я обявят.
:cry:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 юни 2013 18:08

Кировец II написа:

Ако ще приключва аз не искам да знам за новината... :lol: Явно затова я бавят... :lol:

Вторник е добрият ден, в който идват новини :mrgreen: Нали се говореше за вторника, преди 2 седмици :roll:

ПП-Заглавието на темата е неправилно и подвеждащо още с пускането и, но никой не си направи труда да го промени :(
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 17 юни 2013 18:12

Кашчей написа:
Кировец II написа:

Вторник е добрият ден, в който идват новини :mrgreen: Нали се говореше за вторника, преди 2 седмици :roll:

ПП-Заглавието на темата е неправилно и подвеждащо още с пускането и, но никой не си направи труда да го промени :(

Е има и друг фактор, който е значителен в случая - Майкъла казал, че ще е понеделник - логично от тук си правим заключение, че няма да е понеделник! :idea: :lol:
Луций Аней Сенека

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 17 юни 2013 18:17

Кашчей написа:
Кировец II написа:

Относно заглавието и аз съм съгласна, че е подвеждащо.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 юни 2013 18:20

Кировец II написа:Е има и друг фактор, който е значителен в случая - Майкъла казал, че ще е понеделник - логично от тук си правим заключение, че няма да е понеделник! :idea: :lol:

Знаеш ли кое ми е много странно на мен в цялата тази ситуация? Гворят, че Ганчев идвал в ЦСКА, защото на власт били БСП и ДПС.Те обаче бяха на власт и през 2008-а, лятото, а тогава той защо не направи опит да ви купи, а ви натресоха на ТИТАН-ите?Други казват, че много обичал ЦСКА, но като толкова ви обича, защо не ви спаси тогава, през 2008-а.Определено и дълговете бяха по-малко, ако те са основна пречка за финализиране на сделката сега.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 17 юни 2013 18:28

Кашчей написа:
Кировец II написа:Е има и друг фактор, който е значителен в случая - Майкъла казал, че ще е понеделник - логично от тук си правим заключение, че няма да е понеделник! :idea: :lol:

Знаеш ли кое ми е много странно на мен в цялата тази ситуация? Гворят, че Ганчев идвал в ЦСКА, защото на власт били БСП и ДПС.Те обаче бяха на власт и през 2008-а, лятото, а тогава той защо не направи опит да ви купи, а ви натресоха на ТИТАН-ите?Други казват, че много обичал ЦСКА, но като толкова ви обича, защо не ви спаси тогава, през 2008-а.Определено и дълговете бяха по-малко, ако те са основна пречка за финализиране на сделката сега.

Е, да интересно е, но пък тогава Кмет на София беше кой :?: ...Бойко :idea: - още по-интересно - БСП и ДПС на власт, ама Боко кмет на не кой да е град, а столицата :idea: .
Титан идват на власт МАРТ 2009г. - Бойко няколко месеца по-късно вече е министър и кметуването е вече в миналото му - ЗВЯРА вече е пораснал.
Титан са преки отговорници за боклука на София... Гриша Ганчев и неговата захар явно не печели точки пред кмета, а пък и любовта му към ЦСКА е прекалено голяма в сравнение с новоизлюпения червен фен Димитър Борисов... :lol:
Луций Аней Сенека

Върни се в “ЦСКА”