Провала в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Провала в ЦСКА

Мнениеот Red_Girl » 03 фев 2012 13:58

baerba1995 написа:ТАЗИ тема и е време да бъде изтрита! ЦСКА ще е шампион през май! Стига сте плюли по Титан, хората правят всичко възможно да стабилизират клуба...излишното харчене за незнайни трансфери е безмислено! Сигурен съм,че с Мораес, Присо и Платини ЦСКА ще изглежда по съвсем друг начин!Напред към 32-ра титла!

Ти луд ли си? Те правят всичко възможно, за да затрият клуба, а ти ми говориш за стабилизация! Вие добре ли сте? Знаете ли какъв отбор сме били преди, а какъв сме сега? Тез боклуци дойдоха и ако Томов не успя, то те ше ни закрият..Провал, след провал.. Ако ви топлят само 2-те победи над Левски, наистина става смешно..ТИТАН ни съсипаха и продължават да го провят и пролетта ще бъде свинщина на стадиона! ПО добре В група , да си праим свиншината по некви села, отколкото тея да ни унищожат! ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 03 фев 2012 14:27

fen0212 написа: Явно именно ти си от тия дето не носят на бъзици и редовно надават вой след всеки бъзик с клуба.Другите просто ги игнорират.Та ти знаеш ли каква подготовка провеждат Лудогорец --не виждаш ли снощния им резил --и то не с резерви както се опитват да пишат ,а с новите и уж по-качествени попълнения.Така че каква е организацията която ние нямаме

Мачът беше точно с резервите и новите, а всички титуляри играха в мача, който започна два часа по-рано. Разликата между Лудогорец и всички отбори в А група (поне тези, които са в челото на класирането и всички за които имама информация) е че Лудогорец запази АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ играчи, които играха в осминафинала за купата и последния мач от есента за титлата (двата последни официални мача). Както каза и някой друг - дреме им и ако не направят силна селекция през зимата. В мача, дето наричаш "резил" нямаше нито един от гръбнака на отбора и нито един, който да е играл цели 90 минути за Лудогорец преди това. В резултатите от двата мача (равенство срещу силен съперник и загуба срещу слаб) си личи значението на отбора. Във втория отбор също има силни и талантливи футболисти, но това не е достатъчно. Лудогорец гради отбор - това е машина, на която отделните части може да не са най-скъпите, но машината е перфектно сработена и функционира.
Колкото до ЦСКА - в момента в който разкарат Дуци и намерят някой амбициозен треньор на когото да гласуват доверие нещата ще започнат да се оправят. Макар и да е трудно да се направи промяна в цяла една проядена и корозирала система. От тази гледна точка Лудогорец има предимство, че гради на чисто и затова може да си позволи и облегалките в самолета да са с лого и да праща на съд всеки, който хвърли дори боклук на стадиона. Докато при ЦСКА всяка битка за нормализиране е трудна, възможно е дори да срещне неразбиране и дори недоволството на феновете.
Другото, което бих казал е, че някакво административно наказание срещу ЦСКА може и да се отрази добре на отбора. То ще има очистващ и оздравяващ ефект. А поводите за такова наказание станаха много - допинга, дълговете, финансовата некоректност към други отбори, играчи и треньори, измъкването на футболист от друг клуб по ръба или отвъд закона. И тези неща не са кампания срещу ЦСКА, ЦСКА си ги забърка и това са само факти. Спортът престава да е спорт ако няма елементарна справедливост.
Аз като зрител се чувствам ощетен, че платих да вляза на Армията и мръзнах за да гледам как един-двама съдии спират атаките на Лудогорец, а после и разбрах за положителните проби на всички тествани от ЦСКА. Без тези неща щеше да има много по-здрав мач. И двата отбора бяха надъхани да го играят и интригата щеше да е през целия мач, вместо да крепяха резултата и в крайна сметка не можаха и да го опазят. На кого му трябват такива мачове? Нали искаме да гледаме качествен футбол?
[center]Изображение[/center]

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 03 фев 2012 14:54

Red_Girl написа:
baerba1995 написа:ТАЗИ тема и е време да бъде изтрита! ЦСКА ще е шампион през май! Стига сте плюли по Титан, хората правят всичко възможно да стабилизират клуба...излишното харчене за незнайни трансфери е безмислено! Сигурен съм,че с Мораес, Присо и Платини ЦСКА ще изглежда по съвсем друг начин!Напред към 32-ра титла!

Ти луд ли си? Те правят всичко възможно, за да затрият клуба, а ти ми говориш за стабилизация! Вие добре ли сте? Знаете ли какъв отбор сме били преди, а какъв сме сега? Тез боклуци дойдоха и ако Томов не успя, то те ше ни закрият..Провал, след провал.. Ако ви топлят само 2-те победи над Левски, наистина става смешно..ТИТАН ни съсипаха и продължават да го провят и пролетта ще бъде свинщина на стадиона! ПО добре В група , да си праим свиншината по некви села, отколкото тея да ни унищожат! ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!!

Я отивай да си пиеш хапчетата ,че нещо яко те е треснало.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 03 фев 2012 15:01

fen0212 написа:
Red_Girl написа:

Ходи в банята да си промиеш мозъка, щото явно живееш в друго измерение..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
veteran1972
Контакти:

Мнениеот veteran1972 » 03 фев 2012 15:02

С поредния цирк който претърпяхме с тоя Диого , май по добре е да си викнеме 25-26 Българчета от школата раздадени по други отбори и да си играеме с тях , а не тея циркове и дитирамби дето чакаме 5 от Удинезе пък некой си от Реал Мадрид , пък некой си от луната Мадагаскар и Камбоджа

Българите няма да се шокират от обстановката и ще играят поне със сърце а не да дойдат и да отбият номера за 3 месеца и да си идат с една торба пари , ние ЦСКА ЛИ СМЕ ИЛИ Долно уйно , ареи писна ми от циркове

Чичо Митко да си викне , Йошев , Тошев , Чипев , Манолов , Олегов сигурен съм че тея момчета ще се раздават без прекословно до последни сили , а ние тук някви очакваме пишеме по 56789 страници възхваляваме , 4 страници сме изписали за некъв който самво се снимал с екипа на ЦСКА това не е ли унижение ?????????????????

НИЕ ДА НЕ СМЕ ПЪТУВАЩ ЦИРК ДЬО СОЛЕЙ

Преди 2 г Гранден като дошъл и бил претърпял културологичен шок като видял стадиончето в Своге примерно и как пътувал с рейса по завойте , гледал стъклено , а тоя Диого от Сарагоса и Мадрид щеше да гледа пак същото , няма смисъл от хора живели на запад докоснали се до красиви страни големи стадиони да ги депресираме да идват тук , само Африканци и неизвестни латиноамериканци биха дошли тук , докато не схванат за кво става на въпрос , ЦСКА ПРЕТЪРПЯ СУМАТИ ПРОВАЛИ С ПОДОБНИ КАТО ДИОГО , Лео Лима , Соуса Панку и Митрески които и те избегаха от страх да не ги бият !
И преди и сега Литекс не е ЦСКА !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 фев 2012 15:04

fen0212 написа:
Red_Girl написа:

Защо ли си мисля, че за хапчета си повече ти?!Или си от кохортата на ТИТАН-ите на дребните сделки, с бърза печалба?Отборът ви в момента има само едно име, което го крепи все още на гребена на вълната, но колко още ще живеете само с името и ще се радвате на продадените играчи?Пенев говори за отбор от млади момчета, които след 2 години ще са сила, ама кой ще ги държи 2 години в отбора?Първо вие, феновете, ще ги освиркате и оплюете, както правехте с Костадинов и Бербатов :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 03 фев 2012 15:06

Кашчей написа:Защо ли си мисля, че за хапчета си повече ти?!Или си от кохортата на ТИТАН-ите на дребните сделки, с бърза печалба?Отборът ви в момента има само едно име, което го крепи все още на гребена на вълната, но колко още ще живеете само с името и ще се радвате на продадените играчи?Пенев говори за отбор от млади момчета, които след 2 години ще са сила, ама кой ще ги държи 2 години в отбора?Първо вие, феновете, ще ги освиркате и оплюете, както правехте с Костадинов и Бербатов :evil:

Да добавим и Янчев, който беше освиркан на мача с Литекс и не само.....За какво говорим. И това са фенове...

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 фев 2012 15:13

Red_Girl написа:
Кашчей написа:Защо ли си мисля, че за хапчета си повече ти?!Или си от кохортата на ТИТАН-ите на дребните сделки, с бърза печалба?Отборът ви в момента има само едно име, което го крепи все още на гребена на вълната, но колко още ще живеете само с името и ще се радвате на продадените играчи?Пенев говори за отбор от млади момчета, които след 2 години ще са сила, ама кой ще ги държи 2 години в отбора?Първо вие, феновете, ще ги освиркате и оплюете, както правехте с Костадинов и Бербатов :evil:

Да добавим и Янчев, който беше освиркан на мача с Литекс и не само.....За какво говорим. И това са фенове...

Аз имам предвид това, че и Костадинов, и Бербатов бяха млади и наистина грешаха, но Костадинов го освиркаха и в последния му мач за ЦСКА, срещу Спарта Прага, а той отиваше не в Мерсин или Гуангчжоу, а в Порто.Е, след две години започна едно пъчене, ама то си е в стила на българския фен 8-)
Значи отбор, като Порто, който повече от 20 години е доминиращ, с редки изключения, в Португалия го беше оценил, но нашите (вашите) фенове го освиркаха.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 03 фев 2012 16:33

Red_Girl написа:

Red-girl...да те питам ти колко пари наля за последно в ЦСКА,че взе да плюеш по хората,които ти издържат отбора....ако не бяха титан сега щяхме да сме във В група...по-добре по-малко пари за трансфери,отколкото титла на кредит и после отнет лиценз...и стига с тази школа...не разбрахте ли,че преди да се влезе в ШЛ пари за нея няма от къде да излезнат??? трябва да сме благодарни, че някой издържа отбора, защото онези от подуяне са много по-закъсали.Това,че никой не говори не означава ,че при тях няма проблеми...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 03 фев 2012 17:28

baerba1995 написа:и стига с тази школа...не разбрахте ли,че преди да се влезе в ШЛ пари за нея няма от къде да излезнат???

Ооо, ние това отдавна сме го разбрали (или поне аз). Повтарям го от сума ти време. Обаче как мислиш, че можем да влезем в ШЛ с подобна селекция. Това ще бъде едно от новите чудеса на света!
Не може да си взел толкова пари и да не си погасиш поне елементарни задължения, като наема на Мболи и траснфера на Крачунов. Не може да не отделиш поне 1/3 от тези пари за нови играчи, при положение, че виждаш, че със старите не може. Гарантирам ти, че ако не дойде нов добър централен защитник и поне един стабилен опорен халф, догодина няма да играе в евротурнирите.
Защото на обещания отдавна се наслушахме, времето за действия почти изтече.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”