Дуци Симонович е новият главен мениджър на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Дуци Симонович е новият главен мениджър на ЦСКА

Мнениеот Red Warrior » 02 сеп 2011 01:33

А бе не знам какъв е Дуци, но знам, че с футболисти от аматьорските групи направи отбор, който пердашеше както ЦСКА, така и Левски. А анализа му преди мача със Стяуа, ако го прочетете сега, ще останете с впечатлението, че го е писал след мача. Човек, който много разбира от футбол и е пичага. За мен е добре, че идва в ЦСКА.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 сеп 2011 08:01

Red Warrior написа:А бе не знам какъв е Дуци, но знам, че с футболисти от аматьорските групи направи отбор, който пердашеше както ЦСКА, така и Левски. А анализа му преди мача със Стяуа, ако го прочетете сега, ще останете с впечатлението, че го е писал след мача. Човек, който много разбира от футбол и е пичага. За мен е добре, че идва в ЦСКА.

Относно "пердашенето" на Левски-една победа в Сливен с 1-0.Въх,въх...Още ма боли от "пердаха"...
Що се отнася до "анализа" преди мача със Стяуа,всички левскари,които прогнозираха отпадане от Стяуа са кандидати за директор в ЦСКА,нали? :mrgreen:

batebo
Контакти:

Мнениеот batebo » 02 сеп 2011 08:46

delqnski47 написа:
blue avalanche написа:Щом сте завършили на 11т. след нас,значи не може да сте с най-добрия треньор.Есента-на 6т.,пролетта(с великия треньор)-на още 5!

Вие някакъв критерий ли сте?Откога това,че съм пропуснал?

Е как откога? От 2008 г. \m/ :lol: \m/

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 02 сеп 2011 13:01

blue avalanche написа:
Red Warrior написа:А бе не знам какъв е Дуци, но знам, че с футболисти от аматьорските групи направи отбор, който пердашеше както ЦСКА, така и Левски. А анализа му преди мача със Стяуа, ако го прочетете сега, ще останете с впечатлението, че го е писал след мача. Човек, който много разбира от футбол и е пичага. За мен е добре, че идва в ЦСКА.

Относно "пердашенето" на Левски-една победа в Сливен с 1-0.Въх,въх...Още ма боли от "пердаха"...
Що се отнася до "анализа" преди мача със Стяуа,всички левскари,които прогнозираха отпадане от Стяуа са кандидати за директор в ЦСКА,нали? :mrgreen:

Ти май бъркаш двете думички АНАЛИЗ и ПРОГНОЗА ... всеки един недоброжелател и враг на ЦСКА и песимист прогнозираше отпадане от Стяуа, за даването на прогноза не се изисква професионализъм.Прогнозата е нещо, което всеки може да направи и 50% от прогнозистите ще уцелят. Когато обаче говорим за АНАЛИЗ, нещата придобиват съвсем друго измерение. Да анализираш и анализа ти да се окаже абсолютно правилен, означава, че си абсолютен професионалист.Дуци Симонович преди реванша със Стяуа , каза как ще протече мача , треньорите на каква игра ще заложат, кой са силните и кой слабите страни на двата отбора и грешките които ще допусне Радуканов в тактически план, каза също с каква схема ще излязат Стяуа, какво ще търсят чрез тази схема и какво значи самата схема .... и много други неща, които се оказаха абсолютно точни. За такъв анализ освен професионализъм се изисква и страхотно чувство към футбола и невероятен поглед върху играта, а това не се учи, просто или го имаш или го нямаш. Аз съм сигурен че ти анализ на едно стихотворение неможеш да направиш, където всичко е написано в стиховете само трябва да го прочетеш и разбереш, а какво остава да направиш анализ и то преди даден мач, а не след него .... Футболния език е необикновена материя и за това казваме, че които успява да го чете значи разбира играта и е добър професионалист, да не говорим че Симонович е и страхотен тактик ....

А относно това което си написал "...Що се отнася до "анализа" преди мача със Стяуа,всички левскари,които прогнозираха отпадане от Стяуа са кандидати за директор в ЦСКА,нали?..." Виж си само изречението ... първо говориш за анализ, а след това даваш за пример прогнози :shock: :o значи вие левскарите всички сте прогнозисти специалисти :lol: само че ние прогнозисти директори не искаме :lol: :lol: :lol: Нека ти отговоря на глупавия въпрос: Всички левскари които прогнозираха отпадането на ЦСКА са комплексари :lol:
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 02 сеп 2011 14:18

кво мУ обяснявате на тоя и като на кърмаче да мУ го смелите, пак няма да ви разбере или.............греша? :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

slomera
Контакти:

Мнениеот slomera » 02 сеп 2011 14:25

blue avalanche написа:

така е.радвай се.вие знаете как се пада с повече.поздрави за пословичния ви мазохизъм.успех на дуци и цска.

BOKA_PALRMO

Мнениеот BOKA_PALRMO » 02 сеп 2011 14:56

досега практиката в българският футбол показва, че където са се намесили сърбите, нещата винаги отиват на провал, черно тото, интриги, липса на дисциплина, пиянски истории и тем-подобни негативни неща :mrgreen: Единственото изключение беше дядо Люпко Петрович. Йешич отначало тръгна отлично в ЦСКА, ама накрая и той се оцапа като карпатски вълк, след като изпусна нарисувана титла, и си спечели прозвището "мистър седем точки"....та така ;)
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 07 сеп 2011 15:51

супер_Лупи написа:
redpride написа:Каквото и да си говориме Радуканов остава в ЦСКА, защото заслужава. Вярно, млад е и има, какво още да научи за треньорството, но е най-точния човек в момента. Много по-големи специалисти от него са се проваляли в ЦСКА, а той успя от сбирщината играчи да направи отбор. Сега с Дуци ще работят още по-сериозно, а резултатите ще дойдат. Желанието за успехи на Милен и харизмата на Симонович ще дърпат отбора напред. Не случайно Левски няма победа в Сливен при треньора Симонович. Точно от такъв човек имаше нужда отбора. Разбиращ от футбол, весел характер и без грандомански амбиции.

тоз големия "специалист" Дуци, от където е минал-след него потоп ;) Беше треньор на Литекс-докара ги до там че за малко да не се класират в ЕКТ. Изгониха го след 0:0 с Родопа в Ловеч, като след мача Канал 3 излъчи култови кадри с Гриша Ганчев който псуваше като хамалин играчите и Дуци. После въпросният сръбски герой отиде в Спартак(Варна) и те изпаднаха, като на всичко отгоре Дуци ибяга три кръга преди края на първенството и се скри-досущ като ония животинки за които казват че първи напускали потъващият кораб :mrgreen: . Отиде в Сливен- знаем къде е сега тоя отбор :mrgreen: . Хвали се със своите "открития"- Коста Янев :lol: , Коце Стоянов :lol: и Здравко Чавдаров :lol: -т'ва са футболни легенди бацета :mrgreen:

Ще те попитам, колко победи има Левски в Сливен, докато бяха в А група последния път? Какво можеше да направи Симонович без футболисти, без пари и без идея ще го има ли отбора. Направи 1:1 с Левски, дето уж мачкаше във България. Да ти припомням ли мача на Герена, в който победихте с гол на Гонзо, а не дадоха две чисти дузпи за Сливен. Харесвам Симонович и съм сигурен, че с него в отбора ни ще е весело.

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 07 сеп 2011 21:40

аз съм за ...
Това е плюс за ЦСКА ,в сливен като беше ги караше да бягат всяка сутрин по хайдушката пътека на карандила,а футболянковците бяха строени в 7.30 в началото на пътеката...Ако някой е ходил знае за какво става въпрос... :mrgreen:
Още те държи:)...Болест е...

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 08 сеп 2011 11:27

Харесвам Дуци защото има много интелигентен поглед и към футвола като игра и наука и към футболистите в частност

Върни се в “ЦСКА”