Който не играе той не греши, но Мболи е класа над Караджата.Така че ако има реална възможност да го вземат съм "За" с двете ръце.Ако пък нестане ,нека се обиграва Караджата лошо няма.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
mirodes написа:Държа на мнението си че в България от десетилетия не е играл по-добър вратар от Мболи.Гледам мачове от 1980г и мога да кажа че добре съм запознат с играта на Джони или Вълов.За Вълов освен мача с Рода друг силен негов мач не си спомням,а Джони беше на моменти-или невероятен мач както срещу Реал Сосиедад и Парма или смешни голове от центъра.Специално срещу подуенци един силен мач не е направил.А за един вратар най-важното е стабилността.И Ван дер Сар е правил комични грешки,но се знае че винаги е стабилен и няма да те подведе във важните моменти.Що се отнася до Караджов-това момче на момента трябва да изчезне от отбора.Отървахме се от един такъв "талант"-Сашо Тонев,сега остава да се махнат и Караджов и Виданов.Изобщо не ме интересува юноши ли са на ЦСКА или не.В ЦСКА трябва да играят футболисти,които имат качества за този отбор.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта