ЦСКА уволни Емо Костадинов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: ЦСКА уволни Емо Костадинов

Мнениеот bigbonusprize » 01 юли 2011 14:15

AnalBreaker написа:Гонзо няма грам акъл в главата си

:) Бе не съм забелязъл Милен да има повече...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 01 юли 2011 14:21

На мен ми допада новата политика на собствениците.Отдавна съм си изказал мнението, че не е нужен поста на спортен директор.

пп. Надявам се да продадем двамата спрягани за трансфер и да се изчистим към всички, после, ако е рекъл Господ и стадион ще си направим и всичко да си потече гладко и без сътресения върху играчите...имаме уникален шанс да го направим,защото с тези попълнения, при правилна работа :lol: ,ще влезем в групите на ЛЕ и ще заработим парички и...така
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 01 юли 2011 14:28

bigbonusprize написа:

Разликата е в това, че Милен има завършено висше, а гонзо е освободен още от яслите :mrgreen: .....другата е, че гонзалдо е от ромски произход, а Милен не :)
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 юли 2011 14:35

Казвате,че поста спорен директор не е необходим,тогава защо в целият свят го има,сред най-ярките примери са най-успелият клубен отбор Реал,както и най-силният в момента Барселона.
Скоро да не се окаже безсмислен и финансовият директор,и треньорите да станат и такива.Не мога да разбера защо се разсейват треньорите с толкова задължения вместо да бъдат оставени да се съсредоточават върху играта на отборите си.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 юли 2011 14:39

milen.hristov написа:Казвате,че поста спорен директор не е необходим,тогава защо в целият свят го има,сред най-ярките примери са най-успелият клубен отбор Реал,както и най-силният в момента Барселона.
Скоро да не се окаже безсмислен и финансовият директор,и треньорите да станат и такива.Не мога да разбера защо се разсейват треньорите с толкова задължения вместо да бъдат оставени да се съсредоточават върху играта на отборите си.

Според мен и двата варианта(със и без спортен директор) са успешни само тогава,когато се работи правилно! ;)
Има клубове,които със спортен директор се справят отлично,други не!Така е и с тези клубове,които нямат спортен директор!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 01 юли 2011 14:40

cska - maina написа:Разликата е в това, че Милен има завършено висше, а гонзо е освободен още от яслите :mrgreen: .....другата е, че гонзалдо е от ромски произход, а Милен не :)

Тоя пък. Я покажи на Радуканов дипломата. Я докажи, че Гонзо е циганин. Да не си му баща?
Това за образованието не знам откъде е дошло, но той НЕ МОЖЕ да се запише в НСА, без образование. Ама друго си е в червената библия да си ги пише, лъжа след лъжа...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 юли 2011 14:43

delqnski47 написа:
milen.hristov написа:Казвате,че поста спорен директор не е необходим,тогава защо в целият свят го има,сред най-ярките примери са най-успелият клубен отбор Реал,както и най-силният в момента Барселона.

Според мен и двата варианта(със и без спортен директор) са успешни само тогава,когато се работи правилно! ;)
Има клубове,които със спортен директор се справят отлично,други не!Така е и с тези клубове,които нямат спортен директор!

То е необходимо и спортният директор да е свързан със спорта, не както вие и Миньор бяте доверили на журналиста,и разбира се по възможност и да му стигат умствените възможности за това.
Дали скоро няма да се реши треньорите да са и финансови директори.Дай за пример успешен клуб извън Британските без спортен директор
Последна промяна от milen.hristov на 01 юли 2011 15:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 01 юли 2011 14:48

bigbonusprize написа:
cska - maina написа:Разликата е в това, че Милен има завършено висше, а гонзо е освободен още от яслите :mrgreen: .....другата е, че гонзалдо е от ромски произход, а Милен не :)

Тоя пък. Я покажи на Радуканов дипломата. Я докажи, че Гонзо е циганин. Да не си му баща?
Това за образованието не знам откъде е дошло, но той НЕ МОЖЕ да се запише в НСА, без образование. Ама друго си е в червената библия да си ги пише, лъжа след лъжа...

Гонзо не е циганин. Баща ми е познавал баща му. Гонзо е пич, но просто не става за треньор и ще се провали. Това е истината. Трябваше да вземете Илиян Илиев
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 01 юли 2011 14:54

danko_sot написа:
bigbonusprize написа:

Гонзо не е циганин. Баща ми е познавал баща му. Гонзо е пич, но просто не става за треньор и ще се провали. Това е истината. Трябваше да вземете Илиян Илиев

За кой Гонзо говорите? За този:
Изображение
Или за циганина :twisted: :twisted: :twisted:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
ruslankonev
Контакти:

Мнениеот ruslankonev » 01 юли 2011 15:46

cska - maina написа:
bigbonusprize написа:

Разликата е в това, че Милен има завършено висше, а гонзо е освободен още от яслите :mrgreen: .....другата е, че гонзалдо е от ромски произход, а Милен не :)

По въпроса за Костадинов съм твърдо ЗА неговото уволнение...По въпроса за гонзо то се знае че е циганин даже и венците са му сини. :) :) :)
1948

Върни се в “ЦСКА”