AnalBreaker написа:Гонзо няма грам акъл в главата си

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
AnalBreaker написа:Гонзо няма грам акъл в главата си
bigbonusprize написа:AnalBreaker написа:Гонзо няма грам акъл в главата сиБе не съм забелязъл Милен да има повече...
milen.hristov написа:Казвате,че поста спорен директор не е необходим,тогава защо в целият свят го има,сред най-ярките примери са най-успелият клубен отбор Реал,както и най-силният в момента Барселона.
Скоро да не се окаже безсмислен и финансовият директор,и треньорите да станат и такива.Не мога да разбера защо се разсейват треньорите с толкова задължения вместо да бъдат оставени да се съсредоточават върху играта на отборите си.
cska - maina написа:Разликата е в това, че Милен има завършено висше, а гонзо е освободен още от яслите.....другата е, че гонзалдо е от ромски произход, а Милен не
delqnski47 написа:milen.hristov написа:Казвате,че поста спорен директор не е необходим,тогава защо в целият свят го има,сред най-ярките примери са най-успелият клубен отбор Реал,както и най-силният в момента Барселона.
Скоро да не се окаже безсмислен и финансовият директор,и треньорите да станат и такива.Не мога да разбера защо се разсейват треньорите с толкова задължения вместо да бъдат оставени да се съсредоточават върху играта на отборите си.
Според мен и двата варианта(със и без спортен директор) са успешни само тогава,когато се работи правилно!![]()
Има клубове,които със спортен директор се справят отлично,други не!Така е и с тези клубове,които нямат спортен директор!
bigbonusprize написа:cska - maina написа:Разликата е в това, че Милен има завършено висше, а гонзо е освободен още от яслите.....другата е, че гонзалдо е от ромски произход, а Милен не
Тоя пък. Я покажи на Радуканов дипломата. Я докажи, че Гонзо е циганин. Да не си му баща?
Това за образованието не знам откъде е дошло, но той НЕ МОЖЕ да се запише в НСА, без образование. Ама друго си е в червената библия да си ги пише, лъжа след лъжа...
danko_sot написа:bigbonusprize написа:cska - maina написа:Разликата е в това, че Милен има завършено висше, а гонзо е освободен още от яслите.....другата е, че гонзалдо е от ромски произход, а Милен не
Тоя пък. Я покажи на Радуканов дипломата. Я докажи, че Гонзо е циганин. Да не си му баща?
Това за образованието не знам откъде е дошло, но той НЕ МОЖЕ да се запише в НСА, без образование. Ама друго си е в червената библия да си ги пише, лъжа след лъжа...
Гонзо не е циганин. Баща ми е познавал баща му. Гонзо е пич, но просто не става за треньор и ще се провали. Това е истината. Трябваше да вземете Илиян Илиев
cska - maina написа:bigbonusprize написа:AnalBreaker написа:Гонзо няма грам акъл в главата сиБе не съм забелязъл Милен да има повече...
Разликата е в това, че Милен има завършено висше, а гонзо е освободен още от яслите.....другата е, че гонзалдо е от ромски произход, а Милен не
Потребители, разглеждащи този форум: djd, soilwork, Tony_CSKA, Янис Зику и 13 госта