Кашата около новото попълнение на ЦСКА, бразилецът Жуниор Мораес, става все по-голяма. Футболистът сега пък заплаши, че ще се откаже от футбола, ако ФИФА не се произнесе в негова полза в спора му с Глория Бистрица. Изявлението си Мораес направи пред турския вестник „Фанатик”.
„Изчаквам решението на ФИФА. Ако договорът ми (с Глория) не бъде анулиран, обмислям сериозно да се откажа от футбола. Имам договор с ЦСКА, но не съм сигурен, че ще остана в България. Имаше вариант да отида в Стяуа под наем, но щях да откажа”, каза Мораес пред изданието, цитирано в Румъния.
Мораес съди Глория във ФИФА за 6 неполучени заплати. Футболистът претендира, че не е взимал месечното си възнаграждение от януари, което му дава право да напусне румънския тим само с предизвестие, както е станало. Световната централа ще се произнесе на 10 юли.
Спортният арбитражен съд в Лозана пък трябва да разреши спора между Глория и Металург. Мораес игра в Украйна за последно, като Бистрица си търси неизплатената трансферна сума от румънците, която е трябвало да бъде преведена 10 работни дни след преминаването му в Донецк.
Официална фен-тема на Жуниор Мораес
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Официална фен-тема на Жуниор Мораес
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- cska - maina
Изглежда да е отличен играч и ако нашите го дадат на Стяуа ще е поредното петно по-клуба!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
cska - maina написа:Изглежда да е отличен играч и ако нашите го дадат на Стяуа ще е поредното петно по-клуба!
Първо трябва УЕФА да отсъди в негова ползва. Ако това стане, в сила влиза 3 годишният му договор с ЦСКА. Тоест, ако отиде в Стяуа, ще е само под наем. Ако Делев остане, ще го преживеем някак тоя наем, но ако и Делев си тръгне, тогава нещата леееко ще се закучат в нападението ни.
- cska - maina
vaskonti написа:cska - maina написа:Изглежда да е отличен играч и ако нашите го дадат на Стяуа ще е поредното петно по-клуба!
Първо трябва УЕФА да отсъди в негова ползва. Ако това стане, в сила влиза 3 годишният му договор с ЦСКА. Тоест, ако отиде в Стяуа, ще е само под наем. Ако Делев остане, ще го преживеем някак тоя наем, но ако и Делев си тръгне, тогава нещата леееко ще се закучат в нападението ни.
Така е, но този наем ще е с опция за закупуване и пиши го бегал! Ама не ми е ясно защо ако ще ходи там, не си го взеха директно, ами трябва такива врътки да се правят

п.п. Дай Боже да ни радва много тоя пич!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- CSKAr4eto0
- Контакти:
Новото бразилско попълнение Жуниор Мораеш вкара първия си гол за ЦСКА в двустранна игра на Боровец. Нападателят нанизал единственото попадение в мача, игран в сряда, с което денесъл и успеха за своя тим.
По-важното в случая обаче бил начинът, по който го направил. Мораеш взел топката, буквално разпилял двама бранители в стил Гара Дембеле и технично вкарал покрай Караджов.
Майсторското попадение изненадало съотборниците му, а Мишел Платини не пропуснал да похвали своя сънародник: "Той е най-добрият. Какво толкова е станало?"
sportal.bg
изглежда че притежава техника ... нямам търпение да го видя в действие 
По-важното в случая обаче бил начинът, по който го направил. Мораеш взел топката, буквално разпилял двама бранители в стил Гара Дембеле и технично вкарал покрай Караджов.
Майсторското попадение изненадало съотборниците му, а Мишел Платини не пропуснал да похвали своя сънародник: "Той е най-добрият. Какво толкова е станало?"
sportal.bg

CSKAr4eto0 написа:Новото бразилско попълнение Жуниор Мораеш вкара първия си гол за ЦСКА в двустранна игра на Боровец. Нападателят нанизал единственото попадение в мача, игран в сряда, с което денесъл и успеха за своя тим.
sportal.bg
![]()
изглежда че притежава техника ... нямам търпение да го видя в действие
Не се навивайте много, още не се знае със сигурност дали ще играе в ЦСКА.
- cska - maina
Румънските медии продължават да твърдят, че новото попълнение на ЦСКА Жуниор Мораес няма да се застои дълго на „Българска армия” и ще премине в Стяуа Букурещ.
Веднага след трансфера на бразилеца от Глория Бистрица в ЦСКА, в северната ни съседка съобщиха, че сделката е само ход на президента на Стяуа Джиджи Бекали, който веднага след това смятал да привлече голаджията в своя отбор.
Последната информация на „Проспорт” пък е, че Мораес ще играе в ЦСКА до зимата, след което щял да премине в Стяуа. Според изданието, „червените” имат договорка с румънския гранд да пратят футболиста в Букурещ след края на есенния полусезон.
Мораес няма официален мач от 2010 година, което е накарало Стяуа да го остави в ЦСКА за 6 месеца, където да натрупа нужната игрова практика и да навлезе във форма.
Изданието публикува и обширно интервю на Мораес, в което той не крие желанието си да заиграе в Стяуа.
„Човек никога не знае, какво ще се случи в бъдеще. В момента имам договор с ЦСКА и искам да се наложа в отбора. Българите ме посрещнаха много добре и трябва да се отплатя. Не мога да кажа нищо за Стяуа, защото не искам да ги разочаровам. Всеки би желал да играе в такъв отбор”.
Моето мнение е, че румънците си измислят за да им се четат изданията
1 Никъде не съм прочел защо ще дойде при нас и после при тях!? Тук пише, че едва ли не ние ще им го обиграем и отива в клуба майка

2 Цялото ръководство опроверга слуховете, че ще им го дадем-факт
3 Джижи Бекали е най -омразния президент на феновете на Стяуа и доколкото ми е известно, че хич не му пука за отбора[това са мнения на техните фенове] а си прави далаверите! Мен ме съмнява, че са се разбрали да си поделат сумата от бъдещ трансфер[бекали и борисов] и пича ще ни радва поне година!
Жуниор Мораеш - фен тема
Всички отзиви и впечатления от този футболист, може да бъде обсъждана в тази тема.
Още те държи:)...Болест е...
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: ЖУНИОР МОРАЕШ-ФЕН ТЕМА
фен тема на някой, когото не сте гледали дори и в една контрола?! Дооообре!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Re: ЖУНИОР МОРАЕШ-ФЕН ТЕМА
Един много класен играч за БГ първенството...Ще се убедите като почне да го пускат като титуляр:)
Още те държи:)...Болест е...