ЦСКА - Славия 1:0 (FT)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Re: Тодор Янчев призова армейците: Напълнете стадиона в сряда !

Мнениеот magichko » 20 май 2011 17:40

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8Mot3NWI1vk&feature=player_embedded[/youtube]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 20 май 2011 17:41

Там сте-ама къде бяхте оня ден,къде бяхте срещу Локо и Минъор???? :evil: :evil: Ей такива фенове нз изобщо за какво са ни!!??
Изображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 20 май 2011 18:52

8-)

Пожелавам ви наистина да се съберете 15 000 цесекари ! ;)
Дано и нашите фенове да не се откажат от мача, заради слабите резултати на СЛАВИЯ напоследък. Може в червеното море да сме като шепа бели спартанци, но ще сме там, за да подкрепим отбора си и да стане истински финал ! ;)
Финал на празни трибуни не е финал !
Успех в Европа, ако ни биете в сряда ! Аз обаче ще викам за белите ... ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 май 2011 18:57

marmi52 написа:8-)

Пожелавам ви наистина да се съберете 15 000 цесекари ! ;)
Дано и нашите фенове да не се откажат от мача, заради слабите резултати на СЛАВИЯ напоследък. Може в червеното море да сме като шепа бели спартанци, но ще сме там, за да подкрепим отбора си и да стане истински финал ! ;)
Финал на празни трибуни не е финал !
Успех в Европа, ако ни биете в сряда ! Аз обаче ще викам за белите ... ;)

е вие ако сега не се съберете незнам!Сега поне трявба да се мобилизирате всички слависти!Все пак това е мача на истината за вас.То и за нас де не само за вас :lol: :lol: Въпроса е ,че ако биете взимате купата и играете в Европа, а това Славия не го е правила от доста време насам :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 20 май 2011 19:11

POPCORN написа:Това е най-важният мач за ЦСКА в това първенство!Нека всички заедно да подкрепим момчетата в тоя важен мач и да не се разделяме агитката!Нека да видим как ЦСКА взима купата за 20 път :)[/b]

Абе да ти кажа аз вече се пообърках колко национални купи имаме с това сливане със тази на Съветската армия...
Видях снимка на флага на автобуса, имаше я и из сайтовете, та там пишеше че имаме 23 купи на България, значи идва ред на 24-тата ;)
Изображение

Аз съм напълно спокоен за този финал! Ще бием белите не само с резултат, но и с хубава, нападателна игра...Жалко, че веднага след края на мача ще съм още на стадиона, та ще изпусна какво ще мънкат Кокала и чичо Венци... :)
Но за тях има запис, празнуването на купата ще е на живо :lol:

А и Сашо Манов вече и е направил място в музея :lol:

С феновете напред, армейци :!: :twisted:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

king1979
Контакти:

Мнениеот king1979 » 20 май 2011 20:08

Защо се нервите на човека,че изказал мнение за Радуканов.Аз също имам доста резерви към работата му,да- направи много хубави неща-опит за копиране на игра от 3-4 европейски отбора,къде успешни,къде не,настроение,хъс,малко мисъл,но общо взето нищо по така.1.Изнасянето на топката е неправилно.2.Еднотипни атаки.3.Схема една и съща,въпреки противника,а и изпълнителите едни и същи.4.Липса на каквато и да е ротация.5.Креативност и бързина-нулева.И още,още много други детайли,докато се каже,че е изградил състав,начин на игра и отбор от средна класа.Ако продължава да е същият кон с капаци и някой скоро време не му помогне,не виждам как това ще стане,но и самият той трябва да разбере,че има нужда от малко помощ,ако ли не,живи и здрави и каквото му дойде-успех,все пак.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Re: ЦСКА - Славия (финал за купата)

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 20 май 2011 20:36

ЦСКА ще спечели мача и ще вземе купата,само голмайсторите назнам.Мисля си за Делев-2,Платини-2,Нелсън 2,Бадема -1,Галчев-1,Марко-1,Тонев-2 и хеттрик на Караджов и накрая да изгонят велев и от стадиона и от Славия...извинявам се за острият език,но и аз съм човек и си споделям скромното мнение във форум,не пред медиите
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 май 2011 22:04

king1979 написа:Защо се нервите на човека,че изказал мнение за Радуканов.Аз също имам доста резерви към работата му,да- направи много хубави неща-опит за копиране на игра от 3-4 европейски отбора,къде успешни,къде не,настроение,хъс,малко мисъл,но общо взето нищо по така.1.Изнасянето на топката е неправилно.2.Еднотипни атаки.3.Схема една и съща,въпреки противника,а и изпълнителите едни и същи.4.Липса на каквато и да е ротация.5.Креативност и бързина-нулева.И още,още много други детайли,докато се каже,че е изградил състав,начин на игра и отбор от средна класа.Ако продължава да е същият кон с капаци и някой скоро време не му помогне,не виждам как това ще стане,но и самият той трябва да разбере,че има нужда от малко помощ,ако ли не,живи и здрави и каквото му дойде-успех,все пак.

Абе ти що не станеш тренер?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 20 май 2011 22:34

king1979 написа:Защо се нервите на човека,че изказал мнение за Радуканов.Аз също имам доста резерви към работата му,да- направи много хубави неща-опит за копиране на игра от 3-4 европейски отбора,къде успешни,къде не,настроение,хъс,малко мисъл,но общо взето нищо по така.1.Изнасянето на топката е неправилно.2.Еднотипни атаки.3.Схема една и съща,въпреки противника,а и изпълнителите едни и същи.4.Липса на каквато и да е ротация.5.Креативност и бързина-нулева.И още,още много други детайли,докато се каже,че е изградил състав,начин на игра и отбор от средна класа.Ако продължава да е същият кон с капаци и някой скоро време не му помогне,не виждам как това ще стане,но и самият той трябва да разбере,че има нужда от малко помощ,ако ли не,живи и здрави и каквото му дойде-успех,все пак.

хех.... викаш барселона върти състава та пушек се дига .......

най ще се израдвам ако стадиона е пълен и вземем купата ..................

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 21 май 2011 10:56

:lol: :lol: :lol: От времето на прехода не сме имали по-грамотен отбор и то с доста смешни футболисти вътре!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Върни се в “ЦСКА”