ЦСКА създава звезди, Левски - митове

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: ЦСКА създава звезди, Левски - митове

Мнениеот ЕМИЛ » 28 яну 2011 05:55

Червените яко ги тресе параноята преди мача още от сега :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 28 яну 2011 07:35

ЕМИЛ написа:Червените яко ги тресе параноята преди мача още от сега :lol: :lol: :lol:

Просто след мача ще трябва да мълчат, та гледат от сега да се изкажат :lol: Да имат време да подготвят обвинителни акт към съдията за поредната си загуба от ОТБОРА НА НАРОДА :mrgreen:

heckler
Контакти:

Мнениеот heckler » 28 яну 2011 08:41

CSKAEOTBORA написа:
Tommi написа:Статистиката за двубоите между двата отбора е категорична. Всичко друго е вятър ;)

Мен лично не ме грее статистиката м/у двата отбора, мога да ти дам поне 30 причини заради които да не си левскар. Вие и 10:0 да ни биете, пак няма да сте по-велики от нас! И ако незнаеш, мисля че е нужно да те уведомя, че лефски държи рекорда за най-голяма загуба в Бългаското Първенство.

Ти си много филмиран... Не мисля, че вие сте създали Бербатов изобщо... Това много лесно се забелязва от статистиката му при вас и после колко време в Леверкузен го държаха във втория отбор, за да му оправят причинените щети. Общо взето коментар на лаик... Относно трансферите на футбористи от Левски, достатъчно е да погледнеш изиграните мачове на Боримиров, Мариан Христов (шампион на Германия с Кайзерслауртен), Хубчев и т.н. в Германия и тогава говори. Или пък със сигурност и Данчо Лечков вие го направихте футболист с "целите" 29 мача изиграни при вас срещу 155 в Сливен...

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 28 яну 2011 09:55

Чета им на тези симпатяги, фенчетата на ЦСКА мненията и не мога да разбера те фенове на ЦСКА ли са или на отделни футболисти /Бербатов примерно/.Какво ви грее колко е вкарал за Манчестър /това да ги грее феновете на Манчестър/. Та нали вие всички вкупом го псувахте докато играеше за вас. Аз като фен на Левски не съм искал да продаваме нито един един от играчите, които са ме кефили. И какво ме грее, че Христов примерно е вкарал на Оливър Кан като не го е направил с екипа на Левски.
В този ред на мисли, Левски в последните 20 години /вярно не толко често колкото ме се иска/ направи няколко запомнящи се неща в Европа. Какво направиха създадените от ЦСКА звезди с червения екип- 0.

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 28 яну 2011 10:04

Няма спор,че от ЦСКА са излязли повече футболисти в чужбина и са успяли,това никой не го е оспорвал,но това не значи,че ЦСКА са ги създали.Да говориш преди да провериш фактите е смешно.Боримиров бил резерва в половината от 9-те си сезона в Германия?Що не провериш малко статистика!Само,който е играл футбол професионално знае,че мач с мач не си прилича и всеки излиза срещу различен отбор с различна нагласа за игра,това че ЦСКА в далченото минало е имал някакви успехи на международна сцена не значи,че е по-добър отбор от Левски.Едно време схемата на турнирите беше такава,че като отстраниш два отбора и си най-малко на 1/4 финал,този факт разбира се не омаломажава едно времешните успехи на ЦСКА.Но най-важното нещо ,когато се съпоставят два отбора кой е по-добър,се гледат мачовете по между им.Статистиката винаги е била в полза на Левски."Сините" са постигали и доста разгромни резултати над ЦСКА(всички ги знаем) и е отбора печелил най-много титли в България,не говоря за шампионски титли,а като цяло общият сбор от шампионски титли и титли от Купата на България.

NWO

Мнениеот NWO » 28 яну 2011 10:17

Момци, наистина ли лефскиньо и цецка са смисъла на живота ви, че влизате в такъв спор? Кой е по-велик.... Има ли знчение след като и 2та отбора са познати в Европа предимно с изцепки. То не бяха казански афери, то не бяха дългове към целия свят, и т.н. и т.н. . От 2те страни се надпреварват кой да сътвори по-голяма тъпотия и кой е по-некадърен. Замислете се малко и се поуспокойте. Приказва се тука за институции... левски бил институция, цска бил институция. сигурно е така, това е ОЧЕВИДНО от отношението на собственици, треньори, директори и т.н. , 98% са безмозъчни пионки погалени от съдбата, хайде стига :)

Относно ПФК Левски, наистина не смятам че е уместно спортен клуб да носи името на национален герой. В нормалните бели държави това е явление непонзато. Помислете преди да псуйте :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 яну 2011 10:20

Оооо, баси глупостите! Ай стига вече с тоя абсурден спор.
ЦСКА представлява "онази" - миналата България, по време на комунизма. И като държавата, в която култура, промишленост, икономически стандарт на живот бе ок, но някакви много важни неща бяха тотално сбъркани - свобода на себеизразяване, на пресата, свободното придвижване и правото на личен избор. Такъв е и отборът на ЦСКА от онова време. Евро-победи, които будят респект и гледайки сухата статистика не ти остава друго освен да цъкаш с език, но... реалностите са били лееееко по-различни. Нали? Звездите са минали и заминали през ЦСКА, но не са създавани на "Българска армия".
"Левски" е Нова България! С всичките и кусури. Но поне нещата са поставени на чиста основа. Я някой да каже, да речем в средата на 70-те, Локо Пловдив кой ще позволи да бие ЦСКА като гост с 1-3 , както го направи на Герена. Това е абсурдно за помисляне даже. Нали после пловдивските футболисти ще гледат мач само по телевизията.
Никой не отрича...поне аз не отричам европейските победи на ЦСКА, но... айде, айде що се отнася до вътрешният шампионат. "Лицето на Партията" привиква най-добрите футболисти на шампионата и знаем как става. То все още става не само с ЦСКА, нои на Герена, където примамват добър футболист, търка пейката 3 месеца, губи формата си и не става не само за "Левски" ми и за миналия си отбор, но това е друго.
Да, сините създадоха един мит. Че наш отбор може да влезе в ШЛ. Понеже това за всеки друг отбор при сегашното състояние на съдийство, школи и бази е почти невъзможно. "Левски" и Литекс са единствените отбори, които се опитват да надграждат в последните години. Всички други правят нещата по български - от днес за днес, пък утре каквото стане.
Днес ЦСКА създава мъка за феновете си единствено с томовци, титанчета и разни такива.
Последна промяна от metodito на 28 яну 2011 10:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 28 яну 2011 10:26

SANSIRO7 написа:Чета им на тези симпатяги, фенчетата на ЦСКА мненията и не мога да разбера те фенове на ЦСКА ли са или на отделни футболисти /Бербатов примерно/.Какво ви грее колко е вкарал за Манчестър /това да ги грее феновете на Манчестър/. Та нали вие всички вкупом го псувахте докато играеше за вас. Аз като фен на Левски не съм искал да продаваме нито един един от играчите, които са ме кефили. И какво ме грее, че Христов примерно е вкарал на Оливър Кан като не го е направил с екипа на Левски.
В този ред на мисли, Левски в последните 20 години /вярно не толко често колкото ме се иска/ направи няколко запомнящи се неща в Европа. Какво направиха създадените от ЦСКА звезди с червения екип- 0.

Ами примера е доста прост! Просто, ние имаме с кой да с е гордеем. И колкото и хипотетично да звучи, представи си ако тези футболисти продължаваха да играят в ЦСКА , какъв отбор можеше да имаме. Фактът, че в последните 20 ( по-скоро, преди 5-6 години) имахте някакви успехи в Европа се дължи и най-вече на това , че нямахте солиден трансфер и задържахте отбора в един и същи състав. Но всички знаем, какво се случи след "приказката", когато отбора се разпродаде (както отбора, така и продадените "звезди")!? И в тоя ред на мисли, ще кажа, че в последните 20 години ( въпреки кризите, взимането на лиценза, осакатявнето ни от страна на бази, супер голямото текучество , както на президенти, треньори и футболисти), минали през марката ЦСКА футболисти продължават да правят фурор в Европа. Ами радваме и се! Първо , че са българи и второ, че са вкусили от "армейската школовка". А относно сравненията, аз лично съм противник на подобни такива, но все пак това са двата най-титулувани отбора в България и е нормално да си сверяваме "часовниците".

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 яну 2011 10:30

msm написа: И колкото и хипотетично да звучи, представи си ако тези футболисти продължаваха да играят в ЦСКА , какъв отбор можеше да имаме. Ф

Човек, няма такава ситуация в съвременни условия. Не са ги пускали. Държавата и генералите бяха зад ЦСКА до началото на 90-те. Хипотетично, ако Етър бе станал миналата година шампион, футболистите едва ли щяха да изберат България. ;)
У нас нещата все още са сбъркани. Този двуполюсен червено-син модел дърпа назад нивото на клубния ни футбол.

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 28 яну 2011 10:32

NWO написа:Момци, наистина ли лефскиньо и цецка са смисъла на живота ви, че влизате в такъв спор? Кой е по-велик.... Има ли знчение след като и 2та отбора са познати в Европа предимно с изцепки. То не бяха казански афери, то не бяха дългове към целия свят, и т.н. и т.н. . От 2те страни се надпреварват кой да сътвори по-голяма тъпотия и кой е по-некадърен. Замислете се малко и се поуспокойте. Приказва се тука за институции... левски бил институция, цска бил институция. сигурно е така, това е ОЧЕВИДНО от отношението на собственици, треньори, директори и т.н. , 98% са безмозъчни пионки погалени от съдбата, хайде стига :)

Относно ПФК Левски, наистина не смятам че е уместно спортен клуб да носи името на национален герой. В нормалните бели държави това е явление непонзато. Помислете преди да псуйте :)

Колега, взимай си редовно лекарствата. Явно страдаш от сериозни комплекси. :lol: А това, дали футболни клубове като "Левски" и "Ботев" трябва да носят имена на национални герои, просто не е твоя работа и не си ти този, който може да прецени това. Тези клубове са създадени от достойни българи още преди да е бил роден дядо ти, така че просто .... замълчи! :evil:
П.П. Относно тъпия пример за белите държави: Това, че понятието "кралица на САЩ" би прозвучало смешно на американците, значи ли че автоматично гражданите на Великобритания трябва да детронират монархията, съществуваща от векове там?! ;)
Последна промяна от Adrian Monk на 28 яну 2011 10:36, променено общо 1 път.
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Върни се в “ЦСКА”