cska_90 написа:POPCORN написа:TPAKTOP написа:Ами вече и аз смятам че трябва да се бойкотира! Титан не играят но те избраха треньора и те направиха селекцията по гледане на клипчета в youtube и dvd. Сега те трябва да отговарят за пожожението и състоянието на ЦСКА!
Аз нямам нищо против бойкота!Всеки има право на мнение и да изразява по свой начин позицията си...Само че титан доказаха, че не им пука за феновете.мислите ли ,че ще ги стресне това като утре няма да има хора на стадиона?И какво ще направят?Изведнъж ще почнат да ръководят ЦСКа както трявба ли?Просто нямат пари да издържат ЦСКА, в това е проблема и също така от неправилните им решения!Само че дори да кажат ето махаме се от отбора какво ще стане?Кой ще го вземе?Има ли желаещи?Искам да ви кажа, че аз не ги харесвам и не ми харесва какво правят с ЦСКА... но с тия протестия няма да има файда, поне аз така мисля!Другото което е не мисля, че точно в европейските мачове трявба се излагаме като кифладжии...точно в тия мачове трявба да си подкрепяме отбора а мачове като калиакра и кой ли не от първенстото може да си правиме каквото искаме!Разберете ,че на хората им се гледат европейските мачове, не че не подкрепят протеста.И на мене ми се гледат и това е най-хубавото което ни се случи тая година... защото ми е писнало да хгледам отрбори като Калиакра и други където нямат идея как се играе тая игра!
Васко,от това ,че не ходиш на стадиона може и да няма ефект-ама да не мислиш,че само ще седиме??
не съм казал да седиме...но не и в тия три мача където цяла Европа ни гледа да се излагаме и да правиме глупости!Съгласен съм да не ходим от сега нататъка на нито един мач от първенстото, така и така няма файда!То и да сме на стадиона няма значение... играта е все една и съща и отвратителна!Да измислим някакви други алтернативи!Нека да сме на стадиона пък , да не пемм, да издигаме плакати.. да пем против ръководстото и някакви такива!Мислиш ли че на титан им пука ,че вие гледате мача на Арияна?Те са толкова прости ,че им е през кура...те направиха 10 кинта билета.... незнам ...и аз незнма кво да правим... но няма ли кой да ни купи нямаме избор!Това е самата истина!