Запорираха 100% от акциите на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Запорираха 100% от акциите на ЦСКА

Мнениеот vaskonti » 08 дек 2010 08:35

Вместо да ми говориш общи приказки обясни ми с думи прости какво е общото между дълг на Титан към някой си в Бургас и български футбол. Ако ЦСКА беше собственик на Титан може би щеше да има връзка с клуба, ама нещата не са такива. Обясни ми какво общо има ЦСКА в случая? Само да вметна, че собственик на ЦСКА е Титан-Спорт, не Титан АС, за който се говори тук.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 дек 2010 08:50

vaskonti написа:Вместо да ми говориш общи приказки обясни ми с думи прости какво е общото между дълг на Титан към някой си в Бургас и български футбол. Ако ЦСКА беше собственик на Титан може би щеше да има връзка с клуба, ама нещата не са такива. Обясни ми какво общо има ЦСКА в случая? Само да вметна, че собственик на ЦСКА е Титан-Спорт, не Титан АС, за който се говори тук.

Стига клишета и гръмки фрази!"...на българският футбол!"Тц,тц,тц...Брей-й-й...Откога някакъв евентуален проблем на ЦСКА се трансформира в проблем на "българския футбол"?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 дек 2010 08:56

blue avalanche написа:
vaskonti написа:Вместо да ми говориш общи приказки обясни ми с думи прости какво е общото между дълг на Титан към някой си в Бургас и български футбол. Ако ЦСКА беше собственик на Титан може би щеше да има връзка с клуба, ама нещата не са такива. Обясни ми какво общо има ЦСКА в случая? Само да вметна, че собственик на ЦСКА е Титан-Спорт, не Титан АС, за който се говори тук.

Стига клишета и гръмки фрази!"...на българският футбол!"Тц,тц,тц...Брей-й-й...Откога някакъв евентуален проблем на ЦСКА се трансформира в проблем на "българския футбол"?

Явно не си в час, така че тоя път си извинен за неадекватното си включване. Беше пусната тема за дълг на Титан АС към някакви хотели в раздел български футбол. Аз просто питам какво общо има тук българския футбол. А след като темата се премести в раздел ЦСКА от някой "компетентен" модератор, питам каква е връзката на този дълг с ЦСКА.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

smith12

Банка запорира акциите на Титан

Мнениеот smith12 » 09 дек 2010 15:16

Изображение
https://public.brra.bg/Documents/RetrieveDocument.ra?DocGuid=a9640e0c192440b090e843aa64d27c25
това е официална информация от търговския регистър от днес
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Re: И ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА ЗАПОРИРА АКЦИИТЕ НА ТИТАН

Мнениеот Samoyl » 09 дек 2010 15:24

А това някакъв заем ли е ?

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 09 дек 2010 15:34

смит12 престани да пускаш тъпотии за ЦСКА и изтриги за този отбор и за Титан. Ти си интригант. Само с любимия ни отбор се занимаваш. Престани с това. Занимавай се с Батков и Левски но не само с ЦСКА.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 09 дек 2010 15:41

Абе, smit, я обясни нещо. Тук се говори за някакви 10 милиона лева. Тия да не са взели такъв заем от ПИБ?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 09 дек 2010 15:44

Това са 10бона само! Смешки :lol: :lol: :lol: смитчо, ако това те прави щастлив, ти си за съжаление :oops:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 09 дек 2010 15:45

emi_loko_plovdiv_usa написа:смит12 престани да пускаш тъпотии за ЦСКА и изтриги за този отбор и за Титан. Ти си интригант. Само с любимия ни отбор се занимаваш. Престани с това. Занимавай се с Батков и Левски но не само с ЦСКА.

А какво е тъпото на тази новина? Че поредния кредитор на може да си вземе парите от собственика на ЦСКА? По добре се засрамете от това, че собствениците ви мамят наляво и надясно, че като пладнешки обирджия са взели поредния 1 млн, този път от Първа инвестиционна и са забравили да го върнат. А имате наглостта да искате безвъзмездно стадиона!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 09 дек 2010 15:52

блу магик знаеш ли кое е тъпото в случая че той не е от ЦСКА и само с ЦСКА и Титан се занимава.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Върни се в “ЦСКА”