Запорираха 100% от акциите на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Запорираха 100% от акциите на ЦСКА
Вместо да ми говориш общи приказки обясни ми с думи прости какво е общото между дълг на Титан към някой си в Бургас и български футбол. Ако ЦСКА беше собственик на Титан може би щеше да има връзка с клуба, ама нещата не са такива. Обясни ми какво общо има ЦСКА в случая? Само да вметна, че собственик на ЦСКА е Титан-Спорт, не Титан АС, за който се говори тук.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- blue avalanche
- Контакти:
vaskonti написа:Вместо да ми говориш общи приказки обясни ми с думи прости какво е общото между дълг на Титан към някой си в Бургас и български футбол. Ако ЦСКА беше собственик на Титан може би щеше да има връзка с клуба, ама нещата не са такива. Обясни ми какво общо има ЦСКА в случая? Само да вметна, че собственик на ЦСКА е Титан-Спорт, не Титан АС, за който се говори тук.
Стига клишета и гръмки фрази!"...на българският футбол!"Тц,тц,тц...Брей-й-й...Откога някакъв евентуален проблем на ЦСКА се трансформира в проблем на "българския футбол"?
blue avalanche написа:vaskonti написа:Вместо да ми говориш общи приказки обясни ми с думи прости какво е общото между дълг на Титан към някой си в Бургас и български футбол. Ако ЦСКА беше собственик на Титан може би щеше да има връзка с клуба, ама нещата не са такива. Обясни ми какво общо има ЦСКА в случая? Само да вметна, че собственик на ЦСКА е Титан-Спорт, не Титан АС, за който се говори тук.
Стига клишета и гръмки фрази!"...на българският футбол!"Тц,тц,тц...Брей-й-й...Откога някакъв евентуален проблем на ЦСКА се трансформира в проблем на "българския футбол"?
Явно не си в час, така че тоя път си извинен за неадекватното си включване. Беше пусната тема за дълг на Титан АС към някакви хотели в раздел български футбол. Аз просто питам какво общо има тук българския футбол. А след като темата се премести в раздел ЦСКА от някой "компетентен" модератор, питам каква е връзката на този дълг с ЦСКА.
[center]I'll be the savior of you all
Банка запорира акциите на Титан

https://public.brra.bg/Documents/RetrieveDocument.ra?DocGuid=a9640e0c192440b090e843aa64d27c25
това е официална информация от търговския регистър от днес

Re: И ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА ЗАПОРИРА АКЦИИТЕ НА ТИТАН
А това някакъв заем ли е ?
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
смит12 престани да пускаш тъпотии за ЦСКА и изтриги за този отбор и за Титан. Ти си интригант. Само с любимия ни отбор се занимаваш. Престани с това. Занимавай се с Батков и Левски но не само с ЦСКА.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Аз съм emi_cska!!!!!
Абе, smit, я обясни нещо. Тук се говори за някакви 10 милиона лева. Тия да не са взели такъв заем от ПИБ?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- cska - maina
Това са 10бона само! Смешки
смитчо, ако това те прави щастлив, ти си за съжаление 
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- blue magic
- Контакти:
emi_loko_plovdiv_usa написа:смит12 престани да пускаш тъпотии за ЦСКА и изтриги за този отбор и за Титан. Ти си интригант. Само с любимия ни отбор се занимаваш. Престани с това. Занимавай се с Батков и Левски но не само с ЦСКА.
А какво е тъпото на тази новина? Че поредния кредитор на може да си вземе парите от собственика на ЦСКА? По добре се засрамете от това, че собствениците ви мамят наляво и надясно, че като пладнешки обирджия са взели поредния 1 млн, този път от Първа инвестиционна и са забравили да го върнат. А имате наглостта да искате безвъзмездно стадиона!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
блу магик знаеш ли кое е тъпото в случая че той не е от ЦСКА и само с ЦСКА и Титан се занимава.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Аз съм emi_cska!!!!!
Аз съм emi_cska!!!!!