Информация за билетите за мача с Бешикташ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- ЛАЗО ЛЕВСКАРА
- Контакти:
Re: Титан ще спре ли с глупостите?
Алоу милионерите-аре млъкнете вече!!!
20 лева са много да-и да бяха само те-защото за разлика от вас-аз ходя и по гостувания!!!А сега заради тия боклуци гостуванията ще са по 10-15 лева!!
Като сложиш път,храна и билет-колко става-а сега и 20 лева за домакинство!!НА мене ми излиза по 60-70 на месец-доакто вие си седите у вас и дадете от време на време по 5 лева за билет!![/quote]
Да ти кажа ли на мене колко ми излиза едно идване до София за мач. От Варна съм. Познай колко ми излиза. Стига сте ревали.[/quote]
Разликата е че ти идваш веднъж или два пъти!!А аз ходя през седмица в провинцията!!И във ВАрна и в Бургас и в Стара Загора-а някой момчета ходят и чужбина-така,че не ми се прави!!![/quote]
Не искам много да споря, ама ходиш навсякъде почти, някои и в чужбина и изведнъж нямате 18лв..... някак си не се връзва. Да 18лв не са малко, но колко пъти ги давате в годината за мач? И пак казвам, като ги нямате защо не си направихте преценката и да си ги вземете за 20лв всичките домакински мачове и да забравите за билети....или беше по-важно да се бойкотира, а сега като има шансове всички на стадиона....

20 лева са много да-и да бяха само те-защото за разлика от вас-аз ходя и по гостувания!!!А сега заради тия боклуци гостуванията ще са по 10-15 лева!!

Като сложиш път,храна и билет-колко става-а сега и 20 лева за домакинство!!НА мене ми излиза по 60-70 на месец-доакто вие си седите у вас и дадете от време на време по 5 лева за билет!![/quote]
Да ти кажа ли на мене колко ми излиза едно идване до София за мач. От Варна съм. Познай колко ми излиза. Стига сте ревали.[/quote]
Разликата е че ти идваш веднъж или два пъти!!А аз ходя през седмица в провинцията!!И във ВАрна и в Бургас и в Стара Загора-а някой момчета ходят и чужбина-така,че не ми се прави!!![/quote]
Не искам много да споря, ама ходиш навсякъде почти, някои и в чужбина и изведнъж нямате 18лв..... някак си не се връзва. Да 18лв не са малко, но колко пъти ги давате в годината за мач? И пак казвам, като ги нямате защо не си направихте преценката и да си ги вземете за 20лв всичките домакински мачове и да забравите за билети....или беше по-важно да се бойкотира, а сега като има шансове всички на стадиона....
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!
Re: Информация за билетите за мача с Бешикташ
Както и да го погледнем без да спорим 18лв са си много ( не пуша
). Аз ще дойда на мача , и само идването + влизането на стадиона ще ми струват 43лв , които за 1 ученик за много. Едва ли мога да сравнявам финансите на момчетата от софия и мойте , но за 1 момче което живее на 300 км от софия не е рялно да се сложи 18 лв билет.

Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Re: Титан ще спре ли с глупостите?
Алоу милионерите-аре млъкнете вече!!!
тебе не си те спомням да протестираше във виена или в истанбул от високите цени на билетите или на любимият рапид няма проблем да дадеш 52 лева а на мачовете на ЦСКА трябва да ти се молят и пари да ти дават за да присъстваш а??? ..... я си еби знаеш кое и марш в храстите да протестираш ....
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

тебе не си те спомням да протестираше във виена или в истанбул от високите цени на билетите или на любимият рапид няма проблем да дадеш 52 лева а на мачовете на ЦСКА трябва да ти се молят и пари да ти дават за да присъстваш а??? ..... я си еби знаеш кое и марш в храстите да протестираш ....
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
Ще отида на мача, но се надявам час по-скоро някой да купи отбора от тези.
shumnaliq написа:Както и да го погледнем без да спорим 18лв са си много ( не пуша). Аз ще дойда на мача , и само идването + влизането на стадиона ще ми струват 43лв , които за 1 ученик за много. Едва ли мога да сравнявам финансите на момчетата от софия и мойте , но за 1 момче което живее на 300 км от софия не е рялно да се сложи 18 лв билет.
Добре, да предположим, че за теб може би 10лв е нормална цена за билет за такъв мач. Тоест ще дадеш 8лв повече. 8лв много голям проблем ли ти е, когато ги даваш 2-3 пъти годишно?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
НЕЗНАМ КОЕ ПРАВИЛНО И КО Е НЕ Е НО ЦСКА са продали 4000 билета на цена 26 евро кото само от феновете на бешикташ, порто и рапид ще има повече приходи от колкото от нас за цял сезон и ние после се сърдим на какво основание 

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Димитър Борисов: Всички картодържатели ще влязат безплатно в Сектор "Г" на мача с Бешикташ
феновете на ЦСКА, които имат абонаментни карти за сектор Г, ще влизат безплатно на мача с Бешикташ. Други пък ще ползват 50% намаление от цената на билета, която е 18 лева.
Това обяви пред „Тема Спорт" президентът на ЦСКА Димитър Борисов.
„Привържениците, които са си закупили абонаментни карти за сектор Г, ще влизат безплатно на тази трибуна за мача с Бешикташ. Има предвидена и отстъпка от 50% за ученици, студенти, пенсионери и инвалиди за сектор Г. Така те ще могат да влизат срещу 9 лева, а не срещу 18, но трябва да покажат съответния документ", поясни Борисов.
„Убеден съм, че нашата публика ще дойде на стадиона и ще подкрепи мощно отбора на 2 декември, факт е, че има огромен интерес и от турска страна. Ако ЦСКА спечели двата си мача от А група и този за купата преди двубоя с Бешикташ, аз съм убеден, че на трибуните ще присъстват поне 20 000 зрители", каза още Борисов.
Той е оптимист и за двубоя с Локомотив Пловдив. „Отборът вече е по-спокоен и би трябвало да затвърди възходящата си линия в неделя. Милен Радуканов се ползва с пълното ни доверие", завърши Борисов.
Това е от новспорт. Интересно ми е мнението на бедничките софиянчета които само се чудят каква причина да измислят за да не са на стадиона. Може би ще искате клуба да ви плати по 10 лева за да влезета на стадиона?
феновете на ЦСКА, които имат абонаментни карти за сектор Г, ще влизат безплатно на мача с Бешикташ. Други пък ще ползват 50% намаление от цената на билета, която е 18 лева.
Това обяви пред „Тема Спорт" президентът на ЦСКА Димитър Борисов.
„Привържениците, които са си закупили абонаментни карти за сектор Г, ще влизат безплатно на тази трибуна за мача с Бешикташ. Има предвидена и отстъпка от 50% за ученици, студенти, пенсионери и инвалиди за сектор Г. Така те ще могат да влизат срещу 9 лева, а не срещу 18, но трябва да покажат съответния документ", поясни Борисов.
„Убеден съм, че нашата публика ще дойде на стадиона и ще подкрепи мощно отбора на 2 декември, факт е, че има огромен интерес и от турска страна. Ако ЦСКА спечели двата си мача от А група и този за купата преди двубоя с Бешикташ, аз съм убеден, че на трибуните ще присъстват поне 20 000 зрители", каза още Борисов.
Той е оптимист и за двубоя с Локомотив Пловдив. „Отборът вече е по-спокоен и би трябвало да затвърди възходящата си линия в неделя. Милен Радуканов се ползва с пълното ни доверие", завърши Борисов.
Това е от новспорт. Интересно ми е мнението на бедничките софиянчета които само се чудят каква причина да измислят за да не са на стадиона. Може би ще искате клуба да ви плати по 10 лева за да влезета на стадиона?
[center]
[/center]

-
- Контакти:
9 лева билета за мача с Бешикташ
9 лева билета за мача с Бешикташ
Разбирасе за тези които са ученици..като мен
Разбирасе за тези които са ученици..като мен

Re: 9 лева билета за мача с Бешикташ
Интересно ми е мнението на големите ултраси тук. Нали им бяха много 18. Сега са 9. Ама и те може да са им много. Предлагам Борисов да им даде по 10 лева. Пък току виж и са дошли на мач.
[center]
[/center]