Твърдо зад Титан и Емил Костадинов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

SIN2
Контакти:

Re: Твърдо зад Титан и Емил Костадинов

Мнениеот SIN2 » 18 окт 2010 12:47

redpride написа:Не искам да вярвам, че няма спасение от Титан. Ако е така по-добре отбора да се закрива и ние феновете да си направим нов. Смятам и вярвам, че в България има богати хора съпричастни с идеята ЦСКА, които ще помогнат. Стария отбор фалира, Титан и всичките им лъжи изчезват и се ражда нов ЦСКА чист като сълза. Същия като този спечелил титлата през 1948г. Да, вероятно мъчението в долните групи ще е тежко, но ще си струва, защото там отбора ще набере сили за полет, феновете също!

Заможни хора има, но на никой не му се слага такъв таралеж в гащите. Колкото Батков може да продаде Левски, толкова и тези ЦСКА. При тях е даже още по-сложно, защото клубът има много неясни задължения.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 18 окт 2010 14:18

не искам да се заяждам с никого и не искам думите ми да се приемат като заяждане. Ако искаме да бъдем точни ,доколкото си спомням аз бях първия в този форум ,който предвиди преди около 1 година ,че привържениците на ЦСКА ще реват от Титан и ще си спомнят с умиление за времената на Божков и Ил.Павлов(лека му пръст) тогава аз предвидих,че това ще стане до 3 години, дори предложих на един известен форумен герой да се обзаложим за една бутилка коняк ;) - май съм на път да позная,а ;) .
Какво ме накара да бъда толкова сигурен:
1. Ръководството на ФК ЦСКА беше поверено на субекти като В.Живков и Д.Димитров(Каубоя) ,ами моите уважения към тях ,но едва ли някой от тях се е играл футбол на професионално ниво. Аз лично не помня. Ако искаш да развиваш едно предприятие се предполага ,че ще назначиш да го управляват хора ,които разбират от дейноста му. Това е все едно на застрохователна компания да поставиш за директор готвач. Това беше първия ясен знак ,че Титан нямат сериозни намерения спрямо ЦСКА.
2. Когато стана ясно ,че ЦСКА трябва да плаща наем за ст." Б.Армия" . Изведнъж в медии близки до Титан се появи някакво мистериозно съдебно решение,че ЦСКА е обявен за наследник на АС-23. На всеки,който малко та малко разбира от право му беше ясно ,че това няма как да стане-не може едно дружество да бъде обявено за наследник на друго ,ако са регистрирани по различни закони и имат различен предмет на дейност. Това беше пределно ясно на ръководството на Титан. смисълът на цялата операция целеше харесване на феновете и отнемане на вниманието от реалните проблеми в клуба. След като си стигнал до толкова евтини номера с които се постига краткотраен ефект значи нямаш никакви сериозни намерения. Малко по-късно беше обявен проект за нов супермодерен стадион на ЦСКА на мястото на Армията. Този същия проект беше окачествен от главния архитект на София П.Диков като абсурден и нямаш никакъв шанс да се реализира понеже е противозаконен. Предполага се ,че ако имаш желание сериозно да работиш по реализацията на такъв мащабен проект то първата ти работа би било да проведеш една консултация с арх. Диков, а не да представяш проект пред своите медии. След като си избрал второто явно търсиш медиен интерес ,а не реализация. Още едно доказателство ,че Титан няма сериозни намерения относно ЦСКА.
3. Не трябва и да се пропуска и една подробност- злите езици твърдят,че Титан е много близко до ръководството на тройната коалиция и по специално до нейния архитект -Г.Първанов. Самия факт,че в практически всички общини управлявани от БСП и ДПС сметопочистването е дадено на Титан говори в подкрепа на тази теза. Но в момента управлява ГЕРБ и за съответните общини ,респективно и за Титан настъпиха тежки дни. Неслучайно преди около 3 месеца председателя на Парламента - Ц.Цачева си го каза в прав текст ,съобщи че фирми свързани с Г.Първанов имащи сключени договори за изпълнение на обществени поръчки в почти всички общини на страната,ще имат сериозни проблеми. Приведено на футболен език това значи,че ЦСКА далеч не е най-голямата грижа на Титан.
Лично за мен спортнотехническите проблеми на цСКА са само следствие от управлението на Титан.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 18 окт 2010 14:35

Титан никога не са имали за цел да вземат ЦСКА!!Причината да е техен е врътка,касаеща сметопочистването и някакви политически неща,които не ги разбирам!!!Поставен пред свършен факт,боклуците решиха да използват ЦСКА за облага и засега го правят доста добре!!
Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 18 окт 2010 14:41

cska_90 написа:Титан никога не са имали за цел да вземат ЦСКА!!Причината да е техен е врътка,касаеща сметопочистването и някакви политически неща,които не ги разбирам!!!Поставен пред свършен факт,боклуците решиха да използват ЦСКА за облага и засега го правят доста добре!!

Разбира се- точно това съм написал по-горе. Беше ми ясно още преди една година.

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 18 окт 2010 15:04

Титан дават много пари за ЦСКА, но са си прости мутри и управленци. Кой друг отбор има бюджет около десетина милиона лева и е толкова трагичен? Просто там се взимат погрешните кадри и в ръководство, а и погрешните футболисти. Най-голяма вина за това имат треньорите мишоци и спортния директор, които явно или не разбират от футбол, или са прости комисионери. Давам пример с Берое- отборът има петкратно по-малко пари, всеки сезон напускат доста футболисти, но има някакъв изграден стил на игра от Илиан Илиев, който се играе във всеки мач- къде успешно, къде не, отборът винаги изглежда солиден на фона на минималните си ресурси и честото напускане на играчи. При ЦСКА е един хаос, общо взето се играе на мускули, но не се получава, въпреки че червените имат по-скъпоплатени футболисти. Ако трябва да бъдат обвинявани Титан за нещо, то е, че не правят достатъчно за стадиона си и играят на чужд, а освен това все пак те назначават ръководните си кадри, значи бъркат и там, иначе пари дават достатъчно на фона на безпаричието в А група.

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 18 окт 2010 16:32

Мале колко глупости прочетох.Титан били перфектни в плащанията,били големи фенове на ЦСКА.Та те допреди да вземат ЦСКА не са били фенове на никои.На кого плащат-нито на футболистите е изчистено всичко,нито на работниците на Панчарево,лично един мои комшия работи там,спряха и тока.Такьв резил не помня а ходя на всеки мач от 1990г.Но мача с Рапид ще ми е последен.Титан направиха за нас билетите по 15лв а знаете ли за хората от ложите,между които има хора които ходят безплатно откакто е Титан на власт какви маси се слагат в залата на А сектор.Водка,бира мезета всичко на корем за хора които са си взели пропуски без пари.Шоуто е пьлно.Изгониха истинските фенове,а пируват хора които до вчера не са стьпвали на мач.Костадинов е взет макар че срещу него все още вьрвят дела от времето на Томов.Защо ли?Защото тои уреди лиценза и не чакаите да го махнат,Титан трябва да му се отблагодаряват.Станахме за цирк,срам ме е да изляза,щото Левскарите в квартала ми се смеят и викат-Сираков,Г.Марков,Бакарджиев,Батков и други не можаха да ви унищожат а Томов ви почна,Титан ви довьршва.Да продьлжаваите да им се радвате и защитаваите и лудият македонец,които ще ни прави шампиони.Така както Джевиза-един от култовите ни фенове спря да ходи на мачове в края на 90,щото му се гадеже от използването на ЦСКА за лични цели,така и аз след четвьртьк спирам.А вие продьлжаваите да се наслаждавате на спектакьла на ТИТАНИТЕ
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

ТВЪРДО зад ТИТАН и ЦСКА ! НЕ на БОЙКОТА !

Мнениеот BaLoN » 25 окт 2010 00:14

Това което виждаме в последно време е СРАМ за ЦСКА и за БЪЛГАРИЯ !!! Забелязва се един бойкот и протест който е породен от лични причини на шепа хора с голямо влияние върху феновете на ЦСКА. Промиват им мозъците и намесват истинския фен в кавги,интриги,хулигански прояви и въздушни неща. Става дума за едни 3 хил. лева и това се разбра от всички нас,защото явно това е болезнена тема както за Дучето така и за Калоян Стоянов, но истината е че техните проблеми и взаимоотношения не ни интересуват и ние не бива да бъдем намесвани и да взимаме отношение за неща за които не знаем дали са така или иначе и НЕ влияят пряко на ЦСКА ! Истинският фен подкрепя отбора си докрай ... до последната минута,без значение от моментното състояние на своя отбор и временното класиране ! Истинския фен който обича ЦСКА иска да види отбора пак да блести,а това може да стане единствено и само с безрезервната подкрепа на нас феновете,защото ние сме тези,които сме длъжни да бъдем на стадиона в такива тежки дни за отбора и да вдъхваме увереност и самочувствие на всеки един от нашите футболисти както и на собствениците на ЦСКА,независимо кои са те !!!

Нека тези които обичат ЦСКА да престанат с вътрешната война и с тези глупави протести,защото това ни изяжда отвътре и води единствено до нашето самоунищожение ! Една голяма част от протестиращите все още,са хулигани,побойници,наркомани,отрепки и промити мозъци от един предводител на ЦСКА за който е ясно едно : НЯМА СОБСТВЕНИЦИ НА ЦСКА С КОИТО ДА НЕ Е ВОДИЛ ПОДОБНА ВОЙНА !!! Човек,които не престава да говори колко много обича ЦСКА,а забърква обърканите деца в куп проблеми и от доста време не се вижда да подкрепя ЦСКА ,а напротив ... помага за сривът в ЦСКА,като освирква своите ...

Сега започнаха да пишат по медиите че Дучето взел и 50 000 лв от Гриша Ганчев за да направи тази простотия в Мездра и е факт,че когато стана това на стадиона камерите го заснеха как се смее ... и ако е вярно тогава ВЪН ДУЧЕТО ОТ ЦСКА !!!

Аз винаги ще бъда зад хората които дават пари за ЦСКА независимо кой са те !!! А кой обича ЦСКА не се доказва с думи,а с действия !!! Ако това да воюваш да обиждаш и псуваш тези които издържат любимия клуб, да правиш боища след всеки мач и да даваш интервюта от килиите на РПУ=тата,както и за това че не ти дават 3 хил лв. и за това повеждаш феновете на бойкот,значи да обичаш даден клуб то тогава е ЖАЛКО и СТРАШНО и е време да сложим край !!!

Вярно е ,че ТИТАН направиха някои грешки,но имат желание да се поправат,а ние трябва да им дадем шанс и да бъдем зад тях и да ги подкрепяме ! Защото който обича, ПРОЩАВА !!! В името на ЦСКА трябва да бъдем единни,защото само така ще успеем да се върнем там където е мястото на ЦСКА,а именно на 1 !!!

ПРИЗОВАВАМ всички които обичат ЦСКА истински,а не само на приказки (защото кадето играят пари няма нищо истинско),тези които не взимат пари за това какво да пеят дали да пеят и за това, че са на стадиона,а тези които милеят за ЦСКА ,да не се поддават на подобни бойкоти и ако до преди осъзнаването на ТИТАН, имаше смисъл бойкота,то сега няма обективно основание за подобно нещо ! Нека сложим край на тази безкрайна глупост,която може да ни доведе до положението на Ботев и единственото нещо, което може да направи е да навреди на ЦСКА !!!

ТВЪРДО ЗАД ТИТАН И ЦСКА !!! ВЪН истинските боклуци от ЦСКА !!!
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 25 окт 2010 00:20

Какав Емил Костадинов бе !!! Защо ми местите темата тук ??? АРЕ СТИГА БЕЕЕ Престанете вече !!! Махнете оная измислена тема за бойкота и върнете моята !!! Никакав обективизъм в този форум ... слагате дадена тема за бойкот важна,а тази против бойкота я местите в друга тема !!! СРАМ !!! ПОЗОР !!! МАФИЯ !!!!
catch me ... if you can !

gembala
Контакти:

Мнениеот gembala » 25 окт 2010 10:38

Кога най-сетне, някой от плюещите и обиждащи Титан съфорумци, ще предложат поне енно име на човек/фирма, който изявява готовност да дава някой лев за отбора? Колкото малоумно и смехотворно да е това предложение, нека най-после да се появи едно име а не само тъпия шопски принцип на отричането... Има излишак от детски и кръчмарски приказки но съществува дефицит на подкрепа към играчите и ръководителите на отбора!

Върни се в “ЦСКА”