не искам да се заяждам с никого и не искам думите ми да се приемат като заяждане. Ако искаме да бъдем точни ,доколкото си спомням аз бях първия в този форум ,който предвиди преди около 1 година ,че привържениците на ЦСКА ще реват от Титан и ще си спомнят с умиление за времената на Божков и Ил.Павлов(лека му пръст) тогава аз предвидих,че това ще стане до 3 години, дори предложих на един известен форумен герой да се обзаложим за една бутилка коняк

- май съм на път да позная,а

.
Какво ме накара да бъда толкова сигурен:
1. Ръководството на ФК ЦСКА беше поверено на субекти като В.Живков и Д.Димитров(Каубоя) ,ами моите уважения към тях ,но едва ли някой от тях се е играл футбол на професионално ниво. Аз лично не помня. Ако искаш да развиваш едно предприятие се предполага ,че ще назначиш да го управляват хора ,които разбират от дейноста му. Това е все едно на застрохователна компания да поставиш за директор готвач. Това беше първия ясен знак ,че Титан нямат сериозни намерения спрямо ЦСКА.
2. Когато стана ясно ,че ЦСКА трябва да плаща наем за ст." Б.Армия" . Изведнъж в медии близки до Титан се появи някакво мистериозно съдебно решение,че ЦСКА е обявен за наследник на АС-23. На всеки,който малко та малко разбира от право му беше ясно ,че това няма как да стане-не може едно дружество да бъде обявено за наследник на друго ,ако са регистрирани по различни закони и имат различен предмет на дейност. Това беше пределно ясно на ръководството на Титан. смисълът на цялата операция целеше харесване на феновете и отнемане на вниманието от реалните проблеми в клуба. След като си стигнал до толкова евтини номера с които се постига краткотраен ефект значи нямаш никакви сериозни намерения. Малко по-късно беше обявен проект за нов супермодерен стадион на ЦСКА на мястото на Армията. Този същия проект беше окачествен от главния архитект на София П.Диков като абсурден и нямаш никакъв шанс да се реализира понеже е противозаконен. Предполага се ,че ако имаш желание сериозно да работиш по реализацията на такъв мащабен проект то първата ти работа би било да проведеш една консултация с арх. Диков, а не да представяш проект пред своите медии. След като си избрал второто явно търсиш медиен интерес ,а не реализация. Още едно доказателство ,че Титан няма сериозни намерения относно ЦСКА.
3. Не трябва и да се пропуска и една подробност- злите езици твърдят,че Титан е много близко до ръководството на тройната коалиция и по специално до нейния архитект -Г.Първанов. Самия факт,че в практически всички общини управлявани от БСП и ДПС сметопочистването е дадено на Титан говори в подкрепа на тази теза. Но в момента управлява ГЕРБ и за съответните общини ,респективно и за Титан настъпиха тежки дни. Неслучайно преди около 3 месеца председателя на Парламента - Ц.Цачева си го каза в прав текст ,съобщи че фирми свързани с Г.Първанов имащи сключени договори за изпълнение на обществени поръчки в почти всички общини на страната,ще имат сериозни проблеми. Приведено на футболен език това значи,че ЦСКА далеч не е най-голямата грижа на Титан.
Лично за мен спортнотехническите проблеми на цСКА са само следствие от управлението на Титан.