veseo написа:vaskonti написа:Интересно дали Коко Динев или Ботев ще плащат примерно по 50 бона наем и отделно ще правят инвестиции в стадионите? Интересен манталитет! Айде намери ми наемател, на който да дам апартамента си и хем да ми плаща наем, хем и да ми направи основен ремонт. Може би ти ще си кандидат? Очевидно имаш подобен "манталитет"!
Що се отнася до козирката, състоянието й си е изцяло грижа на собственика! Клубът поддържа терена, седалките, съблекалните, тоалетните, но конструктивните ремонти по стадиона са задължение на собственика! Не очаквам да ме разбереш де, за разлика от мен ти си с прекалено възвишен манталитет.
Всеки има право да откаже неизгодна сделка. Само че да мрънкате, че не ви се дава без пари и не ви кефят тия условия, обаче ВЪПРЕКИ ТЯХ да си искате да сте на тоя стадион... само посткомунистическо отроче като вас може да има тая наглост! Не ви кефят условията - вадите 50-100млн и строите един стадион в покрайнините, или карате на наем на друг стадион, където условията ви кефят. Тва е!
Плюс тва със сравнението дали Локо или Ботев ще плащат точно 50 бона наем е нагло да го правиш, тъй като вие и 1лв не плащате. Почнете да плащате НЕЩО, пък тогава може и да спрат да бягат хората от сделки/договори с вас... Иначе е готино да се подписват договори и да не се плащат, ама като почнат да се усещат хората и почват приказките за световна конспирация срещу вас и какво ли още не (още помня един цитат как наричахте Миньор "дребни душици" че щели да сезират УЕФА за неплатени пари по Трифоновнаглост, наглост, равни нямате...).
Абе много ти е лесно да кажеш на някой да извади 100 милиона! Що Динев не ги извади тия пари и не си построи стадион? А Ботев що не ги извади или който си избереш клуб що не го направи? Значи за всички държавата може да им осигурява готови стадиони, но само ЦСКА да вади 100 милиона, така ли? Не сте ли леко наглички?
И не ми казвай, че ЦСКА не плаща наем защото това е единственият отбор, който карат да плаща! Ако опиташ да направиш разлика между това да дължиш наем, който рано или късно трябва да платиш и това да ползваш нещо без пари, МОЖЕ БИ ще разбереш. Та ще ми кажеш ли дали Ботев и Локо ще плащат наем за стадионите и едновременно с това ще правят основни ремонти?