Готви се скандална далавера за "Армията"!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Готви се скандална далавера за "Армията"!

Мнениеот vaskonti » 10 окт 2010 19:01

veseo написа:
vaskonti написа:Интересно дали Коко Динев или Ботев ще плащат примерно по 50 бона наем и отделно ще правят инвестиции в стадионите? Интересен манталитет! Айде намери ми наемател, на който да дам апартамента си и хем да ми плаща наем, хем и да ми направи основен ремонт. Може би ти ще си кандидат? Очевидно имаш подобен "манталитет"!
Що се отнася до козирката, състоянието й си е изцяло грижа на собственика! Клубът поддържа терена, седалките, съблекалните, тоалетните, но конструктивните ремонти по стадиона са задължение на собственика! Не очаквам да ме разбереш де, за разлика от мен ти си с прекалено възвишен манталитет.

Всеки има право да откаже неизгодна сделка. Само че да мрънкате, че не ви се дава без пари и не ви кефят тия условия, обаче ВЪПРЕКИ ТЯХ да си искате да сте на тоя стадион... само посткомунистическо отроче като вас може да има тая наглост! Не ви кефят условията - вадите 50-100млн и строите един стадион в покрайнините, или карате на наем на друг стадион, където условията ви кефят. Тва е!

Плюс тва със сравнението дали Локо или Ботев ще плащат точно 50 бона наем е нагло да го правиш, тъй като вие и 1лв не плащате. Почнете да плащате НЕЩО, пък тогава може и да спрат да бягат хората от сделки/договори с вас... Иначе е готино да се подписват договори и да не се плащат, ама като почнат да се усещат хората и почват приказките за световна конспирация срещу вас и какво ли още не (още помня един цитат как наричахте Миньор "дребни душици" че щели да сезират УЕФА за неплатени пари по Трифонов :shock: наглост, наглост, равни нямате...).

Абе много ти е лесно да кажеш на някой да извади 100 милиона! Що Динев не ги извади тия пари и не си построи стадион? А Ботев що не ги извади или който си избереш клуб що не го направи? Значи за всички държавата може да им осигурява готови стадиони, но само ЦСКА да вади 100 милиона, така ли? Не сте ли леко наглички?
И не ми казвай, че ЦСКА не плаща наем защото това е единственият отбор, който карат да плаща! Ако опиташ да направиш разлика между това да дължиш наем, който рано или късно трябва да платиш и това да ползваш нещо без пари, МОЖЕ БИ ще разбереш. Та ще ми кажеш ли дали Ботев и Локо ще плащат наем за стадионите и едновременно с това ще правят основни ремонти?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 10 окт 2010 19:41

Кашчей написа:
tut написа:също на базел ..... под стадиона им има ебати мола ........ ама кашчей ги знае тия работи ......

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

А на вас какво ви пречи да си закупите земя от Общината и да си построите, ако искате и летище до стадиона?Ама няма да сте вие, ако не сте в Борисовата градина-там ви е хвърлен пъпът.А аз се чудя, защо "Байерн", "Аякс", "Арсенал" и още куп отбори са толкова слаби в момента, а то било, защото са се преместили на нови стадиони..тцъ..тцъ..тцъ.

Тооо...и Олимпийският стадион в Мюнхен е в парк, но паркът е изграден около стадиона, а не стадионът в парка.

Дали ще доживеем да видим и у нас подобно нещо, като Олимпийският парк в Мюнхен :roll:

Изображение

е как разбра ,че парка е изграден около стадиона а не стадиона в парка ..... ама карай ...... и друго ..... защо толко ти пречи да си построим стадион на мястото на старият ни стадион ???? ..... все пак Байерн са имали тази възможност или викаш , ти ги знаеш тия работи , всеки друг може но не и ЦСКА ......

п.п. спри да ми даваш примери за алианц арена и байерн след като не си запознат ..... става ли ...

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 окт 2010 20:54

tut написа:
е как разбра ,че парка е изграден около стадиона а не стадиона в парка ..... ама карай ...... и друго ..... защо толко ти пречи да си построим стадион на мястото на старият ни стадион ???? ..... все пак Байерн са имали тази възможност или викаш , ти ги знаеш тия работи , всеки друг може но не и ЦСКА ......

п.п. спри да ми даваш примери за алианц арена и байерн след като не си запознат ..... става ли ...

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Байерн и Мюнхен 1860 играят на един стадион, ама тук вие и Левски на един стадион.. дори Джордж Лукас не би могъл да направи такъв филм.
Освен това.... "Имаме голям чуждестранен инвеститор, който е готов да инвестира 100 милиона евро в построяването на стадион, ама ако е в Борисовата градина"-това сериозно ли ти звучи?

Като толкова имате нужда от нов стадион-купуват от Общината земя вашите собственици и го строят, пък и сто мола направете, с площадки за хеликоптери отгоре-никой копче няма да ви каже.Обаче вие държите само и единствено на това място.
В твоят тон ще те питам, защо за всички останали софийски отбори може стадионите им да са извън централната част на София, а само вашият трябва да е там?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 11 окт 2010 03:07

Нещо на мен ми се струва съмнителна цялата тая история около стадиона.МФВС казва,че ЦСКА им дължи едни 2 милиона лева за наеми.Отдруга страна пък то не си поддържа базите,което е изцяло негово задължение.Поради тази причина ЦСКА може да ги съди за неспазване на задълженията.Те обаче не го правят.Явно в договора има заложени някакви клаузи за поддръжката иначе до сега трябваше да има дело.От друга страна МФВС тръби навсякъде за дълговете,но няма предприети ефикасни действия за събирането им.До колкото си спомням имаше едни публикации,че са заведени дела,но досега няма никаква вест за техния изход.Ако такива наистина са заведени до сега трябваше да са минали вече на първа инстанция и да има оповестени решения,защото публикациите бяха преди година приблизително.Информация никаква.Какво ще стане в действителност времето ще покаже.А дотогава една българска спортна релика,на която са играни славни мачове ще си остане в разруха.

Върни се в “ЦСКА”