Борисов отговори на Батков

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Борисов отговори на Батков

Мнениеот deepblue1963 » 15 сеп 2010 16:07

vaskonti написа:
deepblue1963 написа:
bobonikolov написа:Ето го продължението на историята:
ЦСКА даде Батков на УЕФА, Базел потресени от думите на адвоката
15 септември 2010 | 12:42

Ръководството на ЦСКА е изпратило писма до УЕФА, Динамо Москва, Базел и прокуратурата в Бохум, където са описани обвиненията на собственика на Левски Тодор Батков, хвърлени към армейския, руския и швейцарския тим. Това призна изпълнителният директор на червените Венци Живков, който обяви, че чака официалния отговор на УЕФА и прокуратурата в Бохум, тъй като адокатът уронвал престижа на клуба.

"Пратихме писма до УЕФА, Динамо Москва, Базел и прокуратурата в Бохум, за да се извърши необходимата проверка. Предупредили сме ги, че Батков уронва престижа на клуба. От Базел даже останаха изумени, че се говорят такива глупости. Уважавам Батков като адвокат, но не може да говори такива неоснователни неща", заяви Живков.

"Относно изказванията на Тодор Батков, Живков сподели, че го уважава като адвокат, но не трябва такива неща да се говорят безотговорно. „Изпратили сме четири писма до страните засегнати от думите на шефа на Левски – Базел, Динамо Москва, както и до УЕФА и прокуратурата в Бохум. Цитирали сме какво точно е казал, и смятаме, че това е уронване на престижа както на нашия клуб, така и на замесените страни. Нямаме никаква информация ЦСКА да е разследван в момента и за това изпратих и писмо до прокуратурата в Бохум, за да ни отговорят официално, но съм сигурен, че той ще е отрицателен.” "Това е написано в Гонг.
Аз ли не виждам,не мога да чета ли,ама никъде в текста не прочетох,че Базел са "потресени".Можеш ли да ми посочиш пасажа?
А това е от Новспорт:
""Уважавам Батков като адвокат, но неговите приказки са несериозни. Изпратили сме четири писма до страните, засегнати от думите на шефа на Левски – Базел, Динамо Москва, както и до УЕФА и прокуратурата в Бохум. Цитирали сме какво точно е казал, и смятаме, че това е уронване на престижа както на нашия клуб, така и на замесените страни. Нямаме никаква информация ЦСКА да е разследван в момента и за това изпратих и писмо до прокуратурата в Бохум, за да ни отговорят официално, но съм сигурен, че той ще е отрицателен", заяви директорът в ЦСКА."
Мачй си смучкаш от пръстченцата си,а?

Аха, значи думите на Батков ги приемаш за чиста истина, а думите на Живков като изсмукани от пръстите? :lol:

Аз не коментирам думите на Живков,а "постчето" на твоя съцесекарин по-горе.Не видях никъде да пише,че Базел били потресени!Това е!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 15 сеп 2010 16:09

bobonikolov написа:
deepblue1963 написа:
bobonikolov написа:Ето го продължението на историята:
15 септември 2010 | 12:42

Ръководството на ЦСКА е изпратило писма до УЕФА, Динамо Москва, Базел и прокуратурата в Бохум, където са описани обвиненията на собственика на Левски Тодор Батков, хвърлени към армейския, руския и швейцарския тим. Това призна изпълнителният директор на червените Венци Живков, който обяви, че чака официалния отговор на УЕФА и прокуратурата в Бохум, тъй като адокатът уронвал престижа на клуба.

"Пратихме писма до УЕФА, Динамо Москва, Базел и прокуратурата в Бохум, за да се извърши необходимата проверка. Предупредили сме ги, че Батков уронва престижа на клуба. От Базел даже останаха изумени, че се говорят такива глупости. Уважавам Батков като адвокат, но не може да говори такива неоснователни неща", заяви Живков.

"Относно изказванията на Тодор Батков, Живков сподели, че го уважава като адвокат, но не трябва такива неща да се говорят безотговорно. „Изпратили сме четири писма до страните засегнати от думите на шефа на Левски – Базел, Динамо Москва, както и до УЕФА и прокуратурата в Бохум. Цитирали сме какво точно е казал, и смятаме, че това е уронване на престижа както на нашия клуб, така и на замесените страни. Нямаме никаква информация ЦСКА да е разследван в момента и за това изпратих и писмо до прокуратурата в Бохум, за да ни отговорят официално, но съм сигурен, че той ще е отрицателен.” "Това е написано в Гонг.
Аз ли не виждам,не мога да чета ли,ама никъде в текста не прочетох,че Базел са "потресени".Можеш ли да ми посочиш пасажа?
А това е от Новспорт:
""Уважавам Батков като адвокат, но неговите приказки са несериозни. Изпратили сме четири писма до страните, засегнати от думите на шефа на Левски – Базел, Динамо Москва, както и до УЕФА и прокуратурата в Бохум. Цитирали сме какво точно е казал, и смятаме, че това е уронване на престижа както на нашия клуб, така и на замесените страни. Нямаме никаква информация ЦСКА да е разследван в момента и за това изпратих и писмо до прокуратурата в Бохум, за да ни отговорят официално, но съм сигурен, че той ще е отрицателен", заяви директорът в ЦСКА."
Мачй си смучкаш от пръстченцата си,а?

Преди да говориш провери навсякъде:http://football.sportal.bg/news.php?news=259290
Основната идея тук е не как са реагирали Базел а как реагира ЦСКА на думите на Батков.Защото сега като изпратят отговор на ЦСКА от УЕФА ще се разбере кой какво е правил,какво и колко залагал и т.н.Да не стане така,че Батков да млъкне след тоя отговор.Не за друго,а защото може да се окаже,че думите му са пълна лъжа.

Научи се да копираш линкове.
":http://football.sportal.bg/news.php?news=259290'
ТОВА трябва да излезе в синьо!Капиш?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 15 сеп 2010 16:18

За един линк спор няма да правим.Каквото имах да казвам го казах.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 15 сеп 2010 16:21

bobonikolov написа:За един линк спор няма да правим.Каквото имах да казвам го казах.

Аз,пък,си мислех,че Живков го е казал,а ти само си копнал думите му. :o

dimarta
Контакти:

Мнениеот dimarta » 15 сеп 2010 17:00

Какво ги обсъждате тези два простака. Какви хора управляват футболни отбори в България не е истина.
:oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Мнениеот bluegabrovo » 16 сеп 2010 07:05

Както и да отговари Титан на ,Батков всички знаем за дълговете на цска към кого ли не.Но ,да видим какво ще излезе от това.
Става интересно,но каквото и да стане аз мисля че титаните провалят вашият отбор.А от там и БГ футбола. :roll:
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 16 сеп 2010 10:30

bluegabrovo написа:Както и да отговари Титан на ,Батков всички знаем за дълговете на цска към кого ли не.Но ,да видим какво ще излезе от това.
Става интересно,но каквото и да стане аз мисля че титаните провалят вашият отбор.А от там и БГ футбола. :roll:

Мани че си неграмотен,па се правиш и на компетентен! :evil:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 сеп 2010 11:56

Много ще се зарадвам да го осъдят за клевета и да трябва да плаща след това на Титаните.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ivan.stefanov
Контакти:

Мнениеот ivan.stefanov » 16 сеп 2010 12:08

pomiqrat написа:Много ще се зарадвам да го осъдят за клевета и да трябва да плаща след това на Титаните.

Време е да го осъдят за нещо - я укриване на данъци, я клевета, я заради това, че е изключително прост и неприятен.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 сеп 2010 17:41

ivan.stefanov написа:
pomiqrat написа:Много ще се зарадвам да го осъдят за клевета и да трябва да плаща след това на Титаните.

Време е да го осъдят за нещо - я укриване на данъци, я клевета, я заради това, че е изключително прост и неприятен.

Дай ми пример за осъден в България за клевета или за укриване на данъци.Да не говоря, че ако съдеха за това, че си прост и неприятен май 3/4 от българите трябваше да са осъдени.

ПП-Много ми е любопитно как се укриват данъци?!Мога да разбера укрит доход, за да не се плаща данък.Мога да разбера фалшифициране на документи, за да се заобиколи плащане на някакъв налог, но да си скриеш данъците..?!?Те или се плащат, или не се плащат, ама чак пък да ги крият :o :o
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”