ОФИЦИАЛНО: ЦСКА поиска извънреден конгрес и смяна на цялото

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА поиска извънреден конгрес и смяна на цялото

Мнениеот stannn » 12 сеп 2010 00:53

PFC Litex написа:
sixtynine написа:Интересно щяхте ли да "питате" ако я беше вкарал..

Аз да защото обичам обективността и не съм кон с капаци.

Е бреееееееее. Много пък честен излезе. Щял да пита. Айде моля ти се откажи се да пишеш тука. Явно ти се спи вече. При гол нямаше и дума да кажеш за това, ама защото и със съдията Паста Еклеров не ни бихте и почна на моралист да се правиш.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 12 сеп 2010 00:54

PFC Litex написа:Такива филми в правилника няма, там ясно е записано, че при навлизане в наказателното поле на футболисти преди изпълнение, дузпата се пребива, но в момента просто така ви е удобно да коментирате.

Това, че дузпата не е пребита да не е решение на някой друг, но нали трябва да се реве.

Вместода се води дискусия, че по-умрял мач от този нямаше и че и двата отбора са пълна трагедия, вие сте тръгнали да търсите вината в другите.

Днес Пирин и Локото направиха 10 пъти по-як мач.

На глупав ли се правиш?
Хайде ти да ме бутнеш аз да ти набия кроше и после да кажем че всичко е ок!!!
Справедливо ли е,как мислиш?
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 12 сеп 2010 00:56

dodo7271 написа:
Напротив, вие с Литекс сте единствените отбори, публично признали, че сте играли в уговорени мачове. Какъв Гибон бълнуваш, я питай Стилян Петров. Стилян Петров пред "Меридиан мач": "Предварително беше ясно как ще свършат мачовете ни с Литекс за купата и първенството през 1999 година".

Ха ха смешко. Върви се скрий някъде. Потърси и прочети Гибончо какво си е казал преди да ръсиш глупости тука.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Reckless

Мнениеот Reckless » 12 сеп 2010 00:56

eelche написа:Защо тия драми стават след мачове на грандовете с Литекс :?: :!: ЗАЩО ПИТАМ АЗ?!Попитайте някой левскар за мача миналата есен на Герена,където съдийската мафия се подигра тотално с Левски и Николай Лекето избута Литекс до равния... :evil: :evil: :evil:

Твърдо съм зад Емо Костадинов за нов конгрес и евала на Венци Живков,човека си им го каза на всичките,левскар съм ама ми направи впечатление,това е от мен ;)

Ето го и този с ГРАНДОВЕТЕ :) :) :) :) За испанското първенство ли говориш ?

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 12 сеп 2010 00:57

batmanlive написа:стига бе ,дръжте се като мъже,правим равен с шампиона,имало дузпа,нямало дузпа,на дузпи ли ще чакаме,тоя Шеридан цял мач един удар няма,егати дървото,да не говорим за този измислен треньор,този смешко няма място в цска.

най-сетне едно нормално мнение.
и Левски миналата година така си мрънкаха за мача с Литекс и още много други (не броим случая с черно море - там си ги заклаха нарочно).
иначе е много яко да си имаш някой виновен срещу, когото да си изливаш злобата и да го виниш за собствените си проблеми.....
[center]Изображение[/center]

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 12 сеп 2010 00:58

Levski_Valencia написа:, а?
Или не, понеже са ви удобни?
[/quote] Две години ви подаряват лиценз за А група,а сега ,на нас ни били удобни...Смените ли ги,догодина сте при Ботев,със сигурност!
Айде стига с тая изтъркана плоча бре на запад какви задължения имат всички отбори що не играят във В група, ами вие нали играхте вместо нас след заслужентата ни титла в шампионска лига и какво, тогва Господ ви показа че отсъжда на вски му полагащото се така че не се смей а се кръсти да не ви стига.[/quote]
Има разлика в дълговете...Отборите на запад дължат на банки и кредитори,а Цска дължи на отбори,футболисти,мениджъри,енерго,водоснабдяване и т.н Реал Мадрид преди 4 години си ипотекира стадиона,но си оправи задълженията.Опа,извинявам се,вие и стадион нямате...[/quote]
Част от задълженията са платени другите са разсрочени пък и ние феновете вина за тях нямаме на теб харесали ти да участваш там където не си заслужил на терена и то не просто незаслужил 16 точки разлика.Сигурен съм че си обичаш отбора много ама бъди и обективен ако ЦСКА е във В група да не мислиш че футбола ще ни е по добър напротив колкото по силни отбора толкова по добре ако не идва Тампере и се качваш на ските нали. ;)

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 12 сеп 2010 00:59

miros написа:
PFC Litex написа:Такива филми в правилника няма, там ясно е записано, че при навлизане в наказателното поле на футболисти преди изпълнение, дузпата се пребива, но в момента просто така ви е удобно да коментирате.

Това, че дузпата не е пребита да не е решение на някой друг, но нали трябва да се реве.

Вместода се води дискусия, че по-умрял мач от този нямаше и че и двата отбора са пълна трагедия, вие сте тръгнали да търсите вината в другите.

На глупав ли се правиш?

Защото не му изнася,затова не коментира.Много дебили има тука,ей!!!Не си бил на мача,тръгнал да коментира някакви глупости.Тоя боклук паста ли е п*тка ли е,и двете е,клошарът с клошар,та този смешник се скъса да свири за селото,но нали трябва да бъдем интересни и орогинални и да си говорим глупости,така е и затова скоро няма да видим голямо първенство.Докато ги има мутрити,оранжевите бфста,скапаните купени журналисти и съдиите нещасници-пръстъпници.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 сеп 2010 01:00

miros написа:

На глупав ли се правиш?

Казах си мнението, но е явно, че ти е трудно да четеш мнения, какво съм споделил върни се назад в темата и ще разбереш, не мисля да ставам латерна.
Изображение

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 12 сеп 2010 01:00

25 ноември 2009
http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=104627
Това да ви е познато, тогава ни се подигравахте, нали?! Бяхме паднали по гръб и вие се радвахте! Това е нашия манталитет-български, господа армейци! Надявам се, този път да не е така, и от ръководството на Левски да ви подкрепят! Но ми се струва, че отново ще бъде "мисията невъзможна"!
Последна промяна от kireto2 на 12 сеп 2010 01:02, променено общо 1 път.

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 12 сеп 2010 01:01

Alex написа:
batmanlive написа:стига бе ,дръжте се като мъже,правим равен с шампиона,имало дузпа,нямало дузпа,на дузпи ли ще чакаме,тоя Шеридан цял мач един удар няма,егати дървото,да не говорим за този измислен треньор,този смешко няма място в цска.

най-сетне едно нормално мнение.
и Левски миналата година така си мрънкаха за мача с Литекс и още много други (не броим случая с черно море - там си ги заклаха нарочно).
иначе е много яко да си имаш някой виновен срещу, когото да си изливаш злобата и да го виниш за собствените си проблеми.....

Абе ние знаем че си имаме проблеми никой неказва че сме извънземни имаме липса на много постове обаче второто бяхме по добрия отбор, а и дузпа си имаше дай я както даде на литекс това е. Можеше и ние да я изпуснем.

Върни се в “ЦСКА”