Първите ще паднат в кърви и последните ще станат първи!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Първите ще паднат в кърви и последните ще станат първи!

Мнениеот W84me » 14 авг 2010 14:57

POPCORN написа:
W84me написа:Пуканке,не осъзнаваш ли,че твоите съмишленици ги няма?! Ти ли си единствения останал фен на "свещенните четири букви"? :mrgreen:

и кво като ги няма?АЗ съм длъжен да си защитавам клуба..не съм от тия фенове където след първите 2 загуби и ще ги предам!

Така и трябва!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 14:58

не ми пука ,че ЦСКА са паднали 2 пъти.. по кофтито е че не играят правилно и правят ред глупости какт она терена така и в организациоенен план!Мислиш ли че ми е приятно вскеи ден да виждам ка кне сме си платили пък взимаме шеридън!ама такива са ни собствениците и това е. и пак не мога да ги съдя , защото ако не бяха те с лупи си отивахме в безкрайната яма!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 14 авг 2010 15:00

POPCORN написа:
Кажи с кое мое мнение съм те подразнил.Пределно ясно ти е,че при първата издънка на Левски ще ни побъркате-НАЛИ.От сека виждам мненията за синия балон и още много такива

еми нормално е да виждаш такива неща във форума на ЦСКА?Не мислиш ли?Феновете на ЦСКА не обичат много много Левски?Ненормалното ще е ако видиш такива неща във вашоият форум нали?

Да нормално нали за това е този форум.Затова ми е чудно,кото някой ми казва да се махам или както го каза ангофф да се омитам.Пак повтарям не съм обидил никой,а войната Левски-ЦСКА ще е вечна.няма как

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 14 авг 2010 15:02

Нашият народ е велик,затова е измислил и две велики поговорки за случая:
"На бодлива крава,господ рога не дава" и "Гладна кокошка,просо сънува"
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 15:03

valio написа:
POPCORN написа:
Кажи с кое мое мнение съм те подразнил.Пределно ясно ти е,че при първата издънка на Левски ще ни побъркате-НАЛИ.От сека виждам мненията за синия балон и още много такива

еми нормално е да виждаш такива неща във форума на ЦСКА?Не мислиш ли?Феновете на ЦСКА не обичат много много Левски?Ненормалното ще е ако видиш такива неща във вашоият форум нали?

Да нормално нали за това е този форум.Затова ми е чудно,кото някой ми казва да се махам или както го каза ангофф да се омитам.Пак повтарям не съм обидил никой,а войната Левски-ЦСКА ще е вечна.няма как

то е ясно че никой не може да ти забрани нещо... какво си мислиш ,че ние феновет на ЦСКА не обичаме да се дърляме с вас ли?Просто понякога имаме нужда да си по коментираме помежду си.. и говориме точно за проблема.. докато някой като влезне от вас и се изцепи и темата се измества и почват споровете и така забравяме за какво е темата!А и да т икажа не съди този който е пуснал темата , защото от вас имаше един къето много гореше хванхме се на бас и забегна...дължи ми цяла каса бира има и хора във форума където могат да подтъврдят!Говореше след мача с орките как ще станете първи накрая!И литекс където много гореше и той ми дължи бас :lol: :lol:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 14 авг 2010 15:07

ДокладвайОтговори с цитатRe: Първите ще паднат в кърви и последните ще станат първи!
от W84me на 14 Авг 2010 14:53

Пуканке,не осъзнаваш ли,че твоите съмишленици ги няма?! Ти ли си единствения останал фен на "свещенните четири букви"?

Лъжеш се моето момче.Ние сме тук,но само болен от луда крава може да нахълта като слон в стъкларски магазин и да троши всичко наоколо.А ние не сме такива.За това си има градация.Нагъл,по нагъл,най-нагъл и левскар!Миналото първенство след 9 поредни загуби се бяхте покрили като хлебарки,но сега изпълзяхте от кофите за боклук и се разсмърдяхте.Държанието ви тук е показателно защо са ви кръстили на едно рогато животно ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 14 авг 2010 15:08

Да нормално нали за това е този форум.Затова ми е чудно,кото някой ми казва да се махам или както го каза ангофф да се омитам.Пак повтарям не съм обидил никой,а войната Левски-ЦСКА ще е вечна.няма как[/quote]
то е ясно че никой не може да ти забрани нещо... какво си мислиш ,че ние феновет на ЦСКА не обичаме да се дърляме с вас ли?Просто понякога имаме нужда да си по коментираме помежду си.. и говориме точно за проблема.. докато някой като влезне от вас и се изцепи и темата се измества и почват споровете и така забравяме за какво е темата!А и да т икажа не съди този който е пуснал темата , защото от вас имаше един къето много гореше хванхме се на бас и забегна...дължи ми цяла каса бира има и хора във форума където могат да подтъврдят!Говореше след мача с орките как ще станете първи накрая!И литекс където много гореше и той ми дължи бас :lol: :lol:[/quote]

Ок излизам поговорете си между вас за проблема-те.Ако искаш да те черпя аз една бира ;)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 15:11

valio написа:Да нормално нали за това е този форум.Затова ми е чудно,кото някой ми казва да се махам или както го каза ангофф да се омитам.Пак повтарям не съм обидил никой,а войната Левски-ЦСКА ще е вечна.няма как

то е ясно че никой не може да ти забрани нещо... какво си мислиш ,че ние феновет на ЦСКА не обичаме да се дърляме с вас ли?Просто понякога имаме нужда да си по коментираме помежду си.. и говориме точно за проблема.. докато някой като влезне от вас и се изцепи и темата се измества и почват споровете и така забравяме за какво е темата!А и да т икажа не съди този който е пуснал темата , защото от вас имаше един къето много гореше хванхме се на бас и забегна...дължи ми цяла каса бира има и хора във форума където могат да подтъврдят!Говореше след мача с орките как ще станете първи накрая!И литекс където много гореше и той ми дължи бас :lol: :lol:[/quote]

Ок излизам поговорете си между вас за проблема-те.Ако искаш да те черпя аз една бира ;)[/quote]
хах няма нужда то вече темата стана миш маш.. пиши си нямам нищо пртив тебе..просто колкото повече се дразниме толкова повече стават изцепките .. хубаво е понякога да имаме някакви граници! :)
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 14 авг 2010 15:12

Old_death написа:
ДокладвайОтговори с цитатRe: Първите ще паднат в кърви и последните ще станат първи!
от W84me на 14 Авг 2010 14:53

Пуканке,не осъзнаваш ли,че твоите съмишленици ги няма?! Ти ли си единствения останал фен на "свещенните четири букви"?

Лъжеш се моето момче.Ние сме тук,но само болен от луда крава може да нахълта като слон в стъкларски магазин и да троши всичко наоколо.А ние не сме такива.За това си има градация.Нагъл,по нагъл,най-нагъл и левскар!Миналото първенство след 9 поредни загуби се бяхте покрили като хлебарки,но сега изпълзяхте от кофите за боклук и се разсмърдяхте.Държанието ви тук е показателно защо са ви кръстили на едно рогато животно ;)

Е заради такива като тебе пък сте кръстени на друго животно.А наглост е да дължиш толкова пари,да не плащаш заплати и т.н.,Ада купуваш още

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 15:12

lokos написа:да и аз мисля че армеиците тръгват вече на горе но мача го виждам така 1:0 първото полувреме с гол на самет ашимов през второто съдята ахмет ахмет дава дузпа и дурмошали саид ходжа прави 1:1 във 89 минута за армеиците влиза сръбския 17годишния талант с девствените мустачки и в 90 мин. прави 1:2 НО в продължението се появява дучето влиза на терена изхожда се на центъра и мача е прекратен и армеиците губят служебно жалко тъкмо армеиците се бяха вдигнали и играеха уникален футбол срещу ГИГАНТА , КОЛОСА, НА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА ,,ВИДИМА РАКОВСКИ,,

добре братле а вие кой бяхте?локото?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”