Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 15:11
valio написа:Да нормално нали за това е този форум.Затова ми е чудно,кото някой ми казва да се махам или както го каза ангофф да се омитам.Пак повтарям не съм обидил никой,а войната Левски-ЦСКА ще е вечна.няма как
то е ясно че никой не може да ти забрани нещо... какво си мислиш ,че ние феновет на ЦСКА не обичаме да се дърляме с вас ли?Просто понякога имаме нужда да си по коментираме помежду си.. и говориме точно за проблема.. докато някой като влезне от вас и се изцепи и темата се измества и почват споровете и така забравяме за какво е темата!А и да т икажа не съди този който е пуснал темата , защото от вас имаше един къето много гореше хванхме се на бас и забегна...дължи ми цяла каса бира има и хора във форума където могат да подтъврдят!Говореше след мача с орките как ще станете първи накрая!И литекс където много гореше и той ми дължи бас

[/quote]
Ок излизам поговорете си между вас за проблема-те.Ако искаш да те черпя аз една бира

[/quote]
хах няма нужда то вече темата стана миш маш.. пиши си нямам нищо пртив тебе..просто колкото повече се дразниме толкова повече стават изцепките .. хубаво е понякога да имаме някакви граници!

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !