cska_90 написа:Udoji90 написа:Според мен си тръгва най-добрият ни играч. Беше ясно, че е много класен и че няма как дълго да се задържи в посредствено първенство като нашето. Без него отборът ще бъде по-слаб, но е ясно, че не трябва да се спира развитието на такива играчи. Можем само да се радваме, че точно ние успяхме да продадем играч в едно от най-силните клубни първенства в света. За половин сезон момчето се доказа и си заслужи напълно да играе в по-силен шампионат. В негово отсъствие очаквам налагане на млади момчета: Делев, Костадинов, Тонев, Зехиров. Дано и холандецът Нелсън да го замести подобаващо, след като се възстанови.
Ти пък го изпрати-чакай-нищо не е сигурно!!!
Но ако стане това ще е 145-я ход от мисията да погребем ЦСКА на пернишките паляци!!
Просто не знам как живееш с толкова негативна енергия буквално бликаща от теб. Ако Титан искаха да затрият ЦСКА първо нямаше въобще да го купуват, второ нямаше да правят каквато и да е селекция, трето нямаше да правят ремонт на Панчерево, четвърто щяха да направят заплатите на играчите по 30 хиляди евро. И за по-интересно да картотекират около 60 човека с такива заплати, пето защо въобще им трябва да затрият ЦСКА след като първо са платили 10 милиона на Лупи и после за покрили дългове за не знам си още колко милиона? Значи Титан ще жертват милиони собствени кинти само и само да закрият ЦСКА??
Пак ще кажа, че живееш в някакъв измислен свят. Не те ли притеснява малко факта, че тук само ти поддържаш подобна позиция? Може би смяташ, че само ти виждаш истината?