ЦСКА продава Гранден във Висшата лига на Англия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ЦСКА продава Гранден във Висшата лига на Англия

Мнениеот vaskonti » 08 авг 2010 12:10

cska_90 написа:
Udoji90 написа:Според мен си тръгва най-добрият ни играч. Беше ясно, че е много класен и че няма как дълго да се задържи в посредствено първенство като нашето. Без него отборът ще бъде по-слаб, но е ясно, че не трябва да се спира развитието на такива играчи. Можем само да се радваме, че точно ние успяхме да продадем играч в едно от най-силните клубни първенства в света. За половин сезон момчето се доказа и си заслужи напълно да играе в по-силен шампионат. В негово отсъствие очаквам налагане на млади момчета: Делев, Костадинов, Тонев, Зехиров. Дано и холандецът Нелсън да го замести подобаващо, след като се възстанови.

Ти пък го изпрати-чакай-нищо не е сигурно!!!
Но ако стане това ще е 145-я ход от мисията да погребем ЦСКА на пернишките паляци!!

Просто не знам как живееш с толкова негативна енергия буквално бликаща от теб. Ако Титан искаха да затрият ЦСКА първо нямаше въобще да го купуват, второ нямаше да правят каквато и да е селекция, трето нямаше да правят ремонт на Панчерево, четвърто щяха да направят заплатите на играчите по 30 хиляди евро. И за по-интересно да картотекират около 60 човека с такива заплати, пето защо въобще им трябва да затрият ЦСКА след като първо са платили 10 милиона на Лупи и после за покрили дългове за не знам си още колко милиона? Значи Титан ще жертват милиони собствени кинти само и само да закрият ЦСКА??
Пак ще кажа, че живееш в някакъв измислен свят. Не те ли притеснява малко факта, че тук само ти поддържаш подобна позиция? Може би смяташ, че само ти виждаш истината?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
veteran1972
Контакти:

Мнениеот veteran1972 » 08 авг 2010 12:18

До колкото знам , Гранден е собственост на Олимпик Марсилия , беше преотстъпен на Гренобъл от където дойде при нас , значи правата да го продават са на Французите а ние ако вземеме нещо ще е някакъв процент при бъдещ трансфер , според мен те си движат нещата а морето от кинти което се очаква едва ли ще потече към ЦСКА !?
И преди и сега Литекс не е ЦСКА !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 авг 2010 12:23

vaskonti написа:
cska_90 написа:
Udoji90 написа:Според мен си тръгва най-добрият ни играч. Беше ясно, че е много класен и че няма как дълго да се задържи в посредствено първенство като нашето. Без него отборът ще бъде по-слаб, но е ясно, че не трябва да се спира развитието на такива играчи. Можем само да се радваме, че точно ние успяхме да продадем играч в едно от най-силните клубни първенства в света. За половин сезон момчето се доказа и си заслужи напълно да играе в по-силен шампионат. В негово отсъствие очаквам налагане на млади момчета: Делев, Костадинов, Тонев, Зехиров. Дано и холандецът Нелсън да го замести подобаващо, след като се възстанови.

Ти пък го изпрати-чакай-нищо не е сигурно!!!
Но ако стане това ще е 145-я ход от мисията да погребем ЦСКА на пернишките паляци!!

Просто не знам как живееш с толкова негативна енергия буквално бликаща от теб. Ако Титан искаха да затрият ЦСКА първо нямаше въобще да го купуват, второ нямаше да правят каквато и да е селекция, трето нямаше да правят ремонт на Панчерево, четвърто щяха да направят заплатите на играчите по 30 хиляди евро. И за по-интересно да картотекират около 60 човека с такива заплати, пето защо въобще им трябва да затрият ЦСКА след като първо са платили 10 милиона на Лупи и после за покрили дългове за не знам си още колко милиона? Значи Титан ще жертват милиони собствени кинти само и само да закрият ЦСКА??
Пак ще кажа, че живееш в някакъв измислен свят. Не те ли притеснява малко факта, че тук само ти поддържаш подобна позиция? Може би смяташ, че само ти виждаш истината?

Е кой да поддържа моята позиция-при положение че тука сте събрани пишман фенове-някой от които незнат къде се намира Българска Армия!!!Я влез в официалния форум-да видиш-че нещата не са точно такива!!!
Изображение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 08 авг 2010 12:39

Добър играч е Гранден, но нека не го възвеличаваме. Факт е, че дали заради проблеми с контузии или нещо друго, но в ЦСКА не си даваше много зор в мачовете. Според мен играеше на около 70 прцента от възможностите си някъде. Няма и много голове, а и асистенции. Според мен ще му бъде много трудно в най-силното първенство на света. А и не съм сигурен, че мястото му е там въобще. Но Блекпул са абсолютния аутсайдер във висшата лига този сезон, дори и на него предполагам му се е искало да поиграе поне малко в групите на ЛЕ. Така че не се знае какво точно е неговото желание. В ЦСКА си живееше живота общо взето, сега в Блекпул ще му скъсат гъза от яки тренировки ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
veteran1972
Контакти:

Мнениеот veteran1972 » 08 авг 2010 12:45

Елиот Гранден: Не знам нищо за Блекпул

"Ако има интерес, съм готов за Англия, но за 6 мача в Европа ще ме видят и по-добри отбори"

Нападателят на ЦСКА Елиот Гранден отрече да знае нещо за интерес към него от старна на новака във Висшата лига Блекпул.

Според различни информации, французинът е пред трансфер на Острова, а преговорите между двете страни са напреднали.

Топспорт веднага се свърза с Гранден, за да разбере нещо повече по случая.

"Не знам нищо за подобен трансфер. Моят мениджър не ми се е обаждал и не ми е казвал нищо", призна Гранден.

"Досега не е имало оферти за мен. Продължавам да съм футболист на ЦСКА. За мен е голяма предизвикателство да играя в Лига Европа", продължи нападателят.

"Ако се стигне до разговор между ЦСКА и Блекпул, всичко зависи от това двете страни да са доволни."

"За 6 мача в Европа може да ме забележат и по-добри отбори от Блекпул", завърши Гранден.
И преди и сега Литекс не е ЦСКА !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 авг 2010 12:46

cska_90 написа:Е кой да поддържа моята позиция-при положение че тука сте събрани пишман фенове-някой от които незнат къде се намира Българска Армия!!!Я влез в официалния форум-да видиш-че нещата не са точно такива!!!

Ами в официалния форум са твоите приятелчета. И въпреки, че в този форум тук е пълно с какви ли не екзембляри, все пак има и по-умерени хора. Твоята преценка очевидно не е обективна, ти искаш резултати моментално. Не отчиташ, че Титан са принудени първо да платят 20 милиона наследство и чак след това да се инвестира в самия клуб. Е, нима ще отречеш, че вече са платени голяма част от тия 20 милиона и че се инвестира в базата? И ти пак не си доволен!
И пак ще кажа да си спестяваш оценките за другите фенове. Тук е пълно с такива, които са ходили по мачове много преди да се роден.

И в крайна сметка ти какво искаш и очакваш от Титан? До сега единствено четем какво не ти харесва в действията им. Може ли да чуем и какво искаш да се случи. И ако може да ни обясниш през призмата на 20 милиона лева как да се случи това за 1-2 години.
Последна промяна от vaskonti на 08 авг 2010 14:30, променено общо 1 път.
[/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 08 авг 2010 14:27

А какво става с приказките за обиграването на отбора?Ако продадете всички, за които имате добри оферти.. за какво обиграване говорите?[/quote]
В момента за ЦСКА е важно да влязат свежи пари и чак след това ще се обиграва отбор. Това е истината, въпреки, че не е много приятна. Гранден е взет точно с цел печалба, същото е и с Шеридан. Такива играчи няма как да останат за дълго в България, така че инвестицията в тях е добра. Още повече, че Гранден беше свободен агент. Навремето стана същото с Кабус - свободен агент продаден за 800 хиляди.[/quote]

За всеки отбор е важно това-свежите пари.
Обаче отбор не се прави само с покупко-продажби.Така се прави само търговия.Вие (с извинение) сте заприличали на евтина сергия, която работи на консигнация.
Много интересно ще стане, ако се окаже, че ТИТАН-АС финансира ПФК ЦСКА-ЕАД със заеми, които един ден ще си изиска.Това мислил ли си го като вероятност?[/quote]
хаха ми така се оправляват 100% от бг отборите защото нямат собственос доколто се слуша левски е назад с близо 30 милиона към чорни затова няма меракли за фк левски :lol: :lol: :lol: и при продажба ще трябва да се връщат така беше при павлов после при бощков така беше при титан така ще и при титан
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 08 авг 2010 14:29

veteran1972 написа:До колкото знам , Гранден е собственост на Олимпик Марсилия , беше преотстъпен на Гренобъл от където дойде при нас , значи правата да го продават са на Французите а ние ако вземеме нещо ще е някакъв процент при бъдещ трансфер , според мен те си движат нещата а морето от кинти което се очаква едва ли ще потече към ЦСКА !?

това са пълни глупости никога не бил престъпван на гренобъл
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 08 авг 2010 14:42

Гранден дойде в ЦСКА, като свободен агент, не съм чул да е под наем. Първо беше на преговори с Рапид Букурещ, но им отказа по незнайни причини. Дано не го продават, защото в последните мачове на миналото първенство се видя, че ако е в кондиция няма кой да го спре.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 авг 2010 14:42

kiko75 написа:
veteran1972 написа:До колкото знам , Гранден е собственост на Олимпик Марсилия , беше преотстъпен на Гренобъл от където дойде при нас , значи правата да го продават са на Французите а ние ако вземеме нещо ще е някакъв процент при бъдещ трансфер , според мен те си движат нещата а морето от кинти което се очаква едва ли ще потече към ЦСКА !?

това са пълни глупости никога не бил престъпван на гренобъл

On 2 September 2009 Olympique Marseille have released the forward, who recently had an unsuccessful trial period at Stoke City. He was a free agent, but was coveted by teams from Kazakhstan, Bulgaria and Romania
[/center]

Върни се в “ЦСКА”