Ще дават ли мача на ЦСКА днес ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Ще дават ли мача на ЦСКА днес ?

Мнениеот delqnski47 » 14 юли 2010 22:13

Абе тоя съдия само свири засади е!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
rostiii
Контакти:

Мнениеот rostiii » 14 юли 2010 22:38

Като цяло,според мен,отборът има голям потенциал,но още не е сработен достатъчно!За съжаление вече няма и много време!Дано това се дължи на "последен мач" и "лошо време"!Факт е ,обаче,припряната игра,грешните пасове,прекаленото разиграване в завършващата фаза,недостатъчната рационалност в играта.Хубавото,което ми направи впечатление е,че топката се гони,не се оставя противникът да разиграва,пресата!Добро упражнение е извеждащият пас с връщането на "късо" към свободен играч,който има по-добра видимост!Остава и да се подобри точността!Като цяло не играха лошо,но за шампионска титла и още повече за Евро-турнирите се иска много повече!Все пак аз съм оптимист,явно се работи правилно!Добре се вписват новите,а специални поздравления за Сашко Тонев!Дано продължава все така по възходяща линия!САМО ЦСКА!!!!

Потребителски аватар
IVAN.CYPRUS.BLUE

Мнениеот IVAN.CYPRUS.BLUE » 14 юли 2010 23:11

ха,ха ,ха по ТВ,ПЛАНЕТА или по ХОБИ.ТВ
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 юли 2010 08:43

Не знам, ама трети мач гледам, тая звезда ганайската хич не ми се нрави. Сгреши при втория гол на Оберхаузен, май няма никаква идея какво да прави на терена. Младите момчета се справят много по-добре от тия звезди. Вече втори мач Галчев ми прави много добро впечатление с отнемането и успокояването на топката. Защитата явно не се чувства добре с Караджов, аматьорите на Хановер ни вкараха 3 гола с него, тия 2 и все след елементарни грешки. Отбора определено има потенциал, ама дали ще го покаже... Засега каквото и да кажем само ще гадаем, така че нека почнат официалните мачове и ще си проличи.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 юли 2010 09:09

mistreated написа:Не знам, ама трети мач гледам, тая звезда ганайската хич не ми се нрави. Сгреши при втория гол на Оберхаузен, май няма никаква идея какво да прави на терена. Младите момчета се справят много по-добре от тия звезди. Вече втори мач Галчев ми прави много добро впечатление с отнемането и успокояването на топката. Защитата явно не се чувства добре с Караджов, аматьорите на Хановер ни вкараха 3 гола с него, тия 2 и все след елементарни грешки. Отбора определено има потенциал, ама дали ще го покаже... Засега каквото и да кажем само ще гадаем, така че нека почнат официалните мачове и ще си проличи.

За втория гол вината не е съвсем на Тиеро, а на този, който му дава паса. Не може да подаваш пред наказателното на човек, който е пресиран активно от противник. Ако толкова няма какво да направиш просто чистиш в тъч и това е. Но този пас беше основната грешка при втория гол.
Явно този сезон ще имаме проблеми когато трябва да се атакува защитаващ се противник, докато когато се налага ние да се защитаваме може би ще сме по-добре. Това показва, че атакуващите футболисти не взимат достатъчно участие във фаза защита когато ни контраатакуват. Тоест няма бързо преливане от атака в защита. В България донякъде може да не ни навреди, но в Европа ще берем ядове ако не се оправи това.
Искам да отбележа играта на Тонев - голямо израстване, въпреки, че продължава с опитите да лъже цялата защита на противника. Още малко комбинативност му трябва и ще е ОК.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 15 юли 2010 12:07

от mistreated на 15 Юли 2010 08:43

Не знам, ама трети мач гледам, тая звезда ганайската хич не ми се нрави. Сгреши при втория гол на Оберхаузен, май няма никаква идея какво да прави на терена. Младите момчета се справят много по-добре от тия звезди. Вече втори мач Галчев ми прави много добро впечатление с отнемането и успокояването на топката. Защитата явно не се чувства добре с Караджов, аматьорите на Хановер ни вкараха 3 гола с него, тия 2 и все след елементарни грешки. Отбора определено има потенциал, ама дали ще го покаже... Засега каквото и да кажем само ще гадаем, така че нека почнат официалните мачове и ще си проличи.

Галчев е добър футболист,но жалко че заради тия чужденци няма да му дадат възможност за изява.В малкото си изиграни мачове от последния шампионат показа,че е борбен, може да руши играта,да успокоява топката и да я подава.Ако го задържим в негово лице виждам новия Тошко Янчев.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 юли 2010 12:33

В интерес на истината аз писах за него още когато се заговори, че можем да го вземем. Галчев има отличен поглед върху играта, малко му пречеха килограмите, но така като гледам е работил в това отношение. Иска още малко самочувствие и сработка и ще стане отличен футболист (поне за нашите стандарти). Лошото е, че както казваш ти, ще го закотвят пак на скамейката заради Тиеро. Черния може и да е нелош футболист, но до момента не показва, че заслужава да е титуляр. Отново много проблемен ни е левия бек. Нито един от тези, които играха на този пост миналия сезон и през подготовката не е типичен ляв краен бранител. Трябваше да се направи нещо по този въпрос, но явно няма да бъде скоро.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”