Цени на билетите на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Цени на билетите на ЦСКА

Мнениеот cska_90 » 04 юни 2010 17:23

vaskonti написа:
cska_90 написа:С тези цени без мене!!!Сори!!!
Я да смятаме:
В месеца средно има две домакинства-20 лв
Две гостувания по средно 15-10 път и 5 билет-мин 30 лв
Ако влезем и в групите на ЛЕ,още два мача-където цените сиг ще са двойни-40 лв!!

И какво излиза на месец-90лв :lol:
Няма да я бъде тази работа!!! :( :( :(

До сега ако въобще си ходил на мачове си давал 10лв за двете домакинства, сега ти искат 20лв. При гостуванията колкото си давал, толкова и ще даваш - няма промяна. Та ПАК да попитам - още 10лв на месец нанагорно ли ти идват? Не мога да разбера що не мислите преди да пишете! В момента ако ти се налага да даваш примерно 80лв на месец по мачове, включително път при гостувания, бири и сандвичи, сега ще даваш 90!

Не е така-имах карта -20 лв, в която влизаха и мачовете в Европа!!!Сега искат 90 лв!!плюс още сигурно 40-50 за Европа!!По принцип не е много-но на фона на ситуацията -сори-ама не може на Левски да са 3, на Литекс също, а нас да ни искат 10!!
Не мисля да влизам в спорове-ако имаш въжможност-давай ги!!!Аз нямам!! ;)
Не работя,не изкарвам пари(ако са мой парите-няма да ми пука),ама да карам родителите ми да ми осигуряват толкова пари за мачове- :roll: :roll: :roll: :roll:
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 юни 2010 20:51

Ако сега ти искат 90 лв това значи, че на месец увеличението е още по-малко - 7-8лв... Просто съм изумен, че някой прави проблем за 7 лв на месец... спирам да споря, пълен абсурд е да има някой с подобно мислене като твоето, ама на тоя свят всичко е възможно...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 юни 2010 21:31

vaskonti написа:Ако сега ти искат 90 лв това значи, че на месец увеличението е още по-малко - 7-8лв... Просто съм изумен, че някой прави проблем за 7 лв на месец... спирам да споря, пълен абсурд е да има някой с подобно мислене като твоето, ама на тоя свят всичко е възможно...

Aбе пич не правиш разлика между това да отделяш по 6-7 лева на месец и да дадеш 90 наведнъж.Пак ти казвам-не говоря само за мене,това че ти имаш пари-ОК-но не всеки може да извади 90 с лека ръка!!По-скоро твойто мислене е абсурд!!Щом аз имам пари и другите имат-ама не е така!!!И за твое сведение миналата година не съм пропуснал мач с изключение на две три гостувания!!!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”