Официално: Локомотив Мездра - ЦСКА 4:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Официално: Локомотив Мездра - ЦСКА 4:0

Мнениеот vaskonti » 23 мар 2010 13:29

niki87 написа:Нормално.Такива са правилата.Не виждам защо от Цска са недоволни?!

Ами проблемът е, че според члена на закона, според който е определен служебният резултата, вината трябва да е на ОТБОРА. Интересно, дали цялата тази агитка, която навлезе е ОТБОРЪТ на ЦСКА? Според мен това са просто фенове. Отборът са играчите. Ако те бяха направили нещо, ок. Някой прави ли разлика между отбор и публика?
Иначе аз също предлагам на шефовете на ЦСКА при всеки по-рисков мач просто да настаняват чуждите фенове зад пистите с 10 пенсионера за охрана. Служебната победа ще е в кърпа вързана!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 23 мар 2010 13:30

Каквото и да си говорим факта си е факт! Служебна простотия! 4:0 за опашкарите... Може би не играехме как трябва в този мач - да! Но да ни лишават от 30 минути.. за 30 минути може всичко да стане ... Това са реалностите в нашата държава! Жалко!

Вече мислим за напред! Замислете се как тези футболисти сега ще излязат да играят в другите мачове наплашени и тн... Как те ще спят спокойно се питам аз или как ще играят футбола, който искаме от тях?! Сега тарторите на отбора трябва да предадат червения дух на останалите в отбора и бой наред.. Малко не реално, но аз това искам! Поне да се скъсат от тичане 90' и да паднат... По добре така отколкото с бездушна игра!!!!
Напред червените!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 23 мар 2010 13:30

vaskonti написа:
niki87 написа:Нормално.Такива са правилата.Не виждам защо от Цска са недоволни?!

Ами проблемът е, че според члена на закона, според който е определен служебният резултата, вината трябва да е на ОТБОРА. Интересно, дали цялата тази агитка, която навлезе е ОТБОРЪТ на ЦСКА? Според мен това са просто фенове. Отборът са играчите. Ако те бяха направили нещо, ок. Някой прави ли разлика между отбор и публика?
Иначе аз също предлагам на шефовете на ЦСКА при всеки по-рисков мач просто да настаняват чуждите фенове зад пистите с 10 пенсионера за охрана. Служебната победа ще е в кърпа вързана!

Много си прав.. Но това не е червения манталитет!!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 мар 2010 13:31

Linky написа:ок не ми се спори.все едно утре да отида на мач на Левски като не ме знаеш ка кизглеждам и те ще ме набият.това са пълни глупости!

Ако тръгнеш да нахлуваш - да, съвсем сериозен съм , както казах те са били хора за много по-малки неща, никой няма да го допусне , защото те са хегемон , те не позволяват плакати срещу Батков , пък амо ли нахлувания на терена.

Ако са вътре в сектора, да, може и да ги спрат. Но ако са извън него, извън загражденията, зад самата врата? Как ще ги спрат там?
[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 23 мар 2010 13:32

Най-виновни в случая са от Локо Мездра!!! Неможе да няма охрана, ако беше така, ние да не викаме охрана ни нито един от мачовете си, и всички наши да правят жестове към публиката и да ги вбесяват! Не искам да управдавам феновете, но...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 23 мар 2010 13:32

vaskonti написа:Ако са вътре в сектора, да, може и да ги спрат. Но ако са извън него, извън загражденията, зад самата врата? Как ще ги спрат там?

:) Една част седи в сектора, друга част е на пистата пред сектора. Елементарно разпределение.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 мар 2010 13:35

И кво стана сега...БФС-то одруса и двата клуба, а в случая делегата е най-виновен, че е допуснал изобщо да се състои този мач.Егати пародията само в БГ може се случи такова нещо.. :mrgreen:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 мар 2010 13:35

vaskonti написа:

Не забравяй,че в правилника пише,че клубът отоваря за действията на феновете си,т.е.клуб и фенове са едно цяло.Сега ще ти напомня за един мач на Динамо Букурещ срещу чешки отбор в евротурнирите миналата година.Второто полувреме техни фенове нахлуха на терена и птекЪснаха мача.Уефа отсЪдни служебна загуба за Динамо с 0:3...Между другото на реванша Динамо би с 3:0 и играха продЪлжения :mrgreen:
Последна промяна от niki87 на 23 мар 2010 13:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 мар 2010 13:35

bigbonusprize написа:
vaskonti написа:Ако са вътре в сектора, да, може и да ги спрат. Но ако са извън него, извън загражденията, зад самата врата? Как ще ги спрат там?

:) Една част седи в сектора, друга част е на пистата пред сектора. Елементарно разпределение.

Тоест?
[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 23 мар 2010 13:37

ToT_TheBlue написа:Решението на СТК е съгласно правилника.
Сега на Левски предстоят двата най-важни мача. Бием ли Локото и ЦСКА ставаме шампиони.
Трябва да сме на стадиона всички без изключение.
Желая успех на Левски!!!

Пак каруцата пред коня а? :)

Върни се в “ЦСКА”