"Армейците" взеха "Армията" за 20+10 години

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: "Армейците" взеха "Армията" за 20+10 години

Мнениеот msm » 02 мар 2010 19:30

Хора, престанете с тая собственост. Никой нищо не е продал, че да се сменя собственика. Правете разлика от даване за ползване в определен срок с определени клаузи и задължения, без да се плаща наем и продажба.
Последна промяна от msm на 02 мар 2010 19:34, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 мар 2010 19:31

PFC Litex написа:
Кашчей написа:Ти, като асимилираш, я кажи на кого се дава всъщност, ама истински-на ЦСКА или на ТИТАН
ЦСКА в момента не е ли собственост на ТИТАН?Как можеш да дадеш нещо на едно дружество, а не на неговия собственик?Сякаш ЦСКА е нещо различно от ТИТАН в момента.
Като си сложите очилата(изтъркан, но верен лаф) и сини, и червени, и канари, губите всякаква реална представа за нещата и вземате всичко за чиста монета.

Кашчей започни да правиш разлики и ще си отговориш на въпросителните.
Утре Батков продава Левски, но в тази цена влиза и стадиона и всичката прилежаща инфраструктура, защото дори направена от Батков, тя не се води негова собственост, а собственост на ПФК Левски 1914.

Титан построяват стадиона, утре продават клуба и в цената ще влезе всичко което са направили, защото то ще е собственост на ПФК ЦСКА

Хахахахаха.....Значи утре Титан продават клуба, и естествено в цената влиза всичко.Може ли някой да ги задължи да продадат и стадиона, който няма как да е собственост на ЦСКА, защото ЦСКА е собственост на ТИТАН, което автоматично превръща всяка собственост на клуба в собственост на фирмата собственик..колко много собственост в тази тема.. :mrgreen:
ТИТАН спокойно могат да продадат марката ЦСКА, заедно с емблемата, без да се лишават от нищо друго.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 02 мар 2010 19:33

Сякаш ЦСКА е нещо различно от ТИТАН в момента.
Ей Кашчей, ама ако ти кажа, че Левски не е нищо по различно от кумониста и агент на ДС Батков какво ли ще кажеш.
Иначе аз съм да се строи нов стадион на земя закупена от собственика и преди да се построи нов да не се позволява събаряне на стария независимо какъв е, защото аз от 89г. не съм виждал някой да е построил но съборили много.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 02 мар 2010 19:37

Кашчей написа:
Хахахахаха.....Значи утре Титан продават клуба, и естествено в цената влиза всичко.Може ли някой да ги задължи да продадат и стадиона, който няма как да е собственост на ЦСКА, защото ЦСКА е собственост на ТИТАН, което автоматично превръща всяка собственост на клуба в собственост на фирмата собственик..колко много собственост в тази тема.. :mrgreen:
ТИТАН спокойно могат да продадат марката ЦСКА, заедно с емблемата, без да се лишават от нищо друго.

Айде стига вече с твоите нападки. Обърка половината форум с тая собственост. Докажи първо, че държавата го е продала на ЦСКА и после питай, защо и как.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 02 мар 2010 19:39

Абе хора вие в ред ли сте.Какво значение има чия е собствеността,кой нормален фен го интересува това.Важното е да се построи нов модерен стадион,защото 95% от нашите стадиони са кочини!Изобщо не ме интересуват собствености и тем подобни глупости,важното е най-после да започне да се прави нещо в тази посока.Ще бъде супер ако Цска и Левски,пЪк и други български отбори получат право за строеж на нов стадион...Крайно време е...!

pacovw
Контакти:

Мнениеот pacovw » 02 мар 2010 19:39

Кашчей, вземи прочети какво пише за държавната помощ http://ime.bg/bg/articles/dyrvawna-pomosht-definiciq-i-izkl-cheniq/ , да ти кажа само, че след като няма промяната на предназначението - било е стадион и остава такъв, независимо от допълнителните постройки - няма нарушаване на правилата за конкуренция. Това е основното нещо за което се гледа за неразрешена държавна помощ. Иначе относно построяването на новия стадион - силно се надявам да стане. Ще стискам палци.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 мар 2010 19:40

msm написа:Хора, престанете с тая собтвеност. Никой нищо не е продал, че да се сменя собственика. Правете разлика от даване под наем с определени клаузи и задължения, без да се плаща наем и продажба.

Човеко, в темата се говори за безвъзмездно отдаване, с право на строеж, което ще рече, че ТИТАН стават собственици, но без да плащат и могат да правят каквото си искат с този терен и принадлежащите му обекти.
Доколкото си спомням, в споровете за АС-23 имаше точно такава клауза-безвъзмездно, за вечно ползване, се дава терен на АС-23 да си построи футболно игрище.
хах.. тук казват само безвъзмездно, обаче не указват срок, което автоматично го прави безсрочно.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 02 мар 2010 19:42

Кашчей написа:
msm написа:Хора, престанете с тая собтвеност. Никой нищо не е продал, че да се сменя собственика. Правете разлика от даване под наем с определени клаузи и задължения, без да се плаща наем и продажба.

Човеко, в темата се говори за безвъзмездно отдаване, с право на строеж, което ще рече, че ТИТАН стават собственици, но без да плащат и могат да правят каквото си искат с този терен и принадлежащите му обекти.
Доколкото си спомням, в споровете за АС-23 имаше точно такава клауза-безвъзмездно, за вечно ползване, се дава терен на АС-23 да си построи футболно игрище.
хах.. тук казват само безвъзмездно, обаче не указват срок, което автоматично го прави безсрочно.

Ами достатъчно е да погледнеш само заглавието на темата.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 мар 2010 19:43

Кашчей написа:Хахахахаха.....Значи утре Титан продават клуба, и естествено в цената влиза всичко.Може ли някой да ги задължи да продадат и стадиона, който няма как да е собственост на ЦСКА, защото ЦСКА е собственост на ТИТАН, което автоматично превръща всяка собственост на клуба в собственост на фирмата собственик..колко много собственост в тази тема.. :mrgreen:

В момента "Българска армия" се дава на ПФК ЦСКА, а не на ТИТАН - разликата е огромна, повярвай ми.

Някъде назад в темата ти дадоха пример, защо ПФК Черноморец струва 50 милиона и които иска да стане негов собственик, трябва да брои тези пари.

Което ще рече, че ЦСКА няма да плаща наем на земята и стига с този ТИТАН, утре ТИТАН продават отбора и неговата недвижима собственост на Philips и те автоматично нямат нищо там и всичко минава в ръцете на новия собственик на отбора.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 мар 2010 19:48

Xanko написа:Сякаш ЦСКА е нещо различно от ТИТАН в момента.
Ей Кашчей, ама ако ти кажа, че Левски не е нищо по различно от кумониста и агент на ДС Батков какво ли ще кажеш.
Иначе аз съм да се строи нов стадион на земя закупена от собственика и преди да се построи нов да не се позволява събаряне на стария независимо какъв е, защото аз от 89г. не съм виждал някой да е построил но съборили много.

Аз това и говоря-за стадион, на ново място, със закупена земя, обаче тук са само специалисти по строителство-15дка за стадион-смяяях, или по имуществено право-щом се дава, то е на клуба, а собствениците му са само временни и няма да имат никакви права :mrgreen: .Както и идеята, че СГО трябва да разреши строителство в големи размери в Борисовата градина (което няма да ме учуди, като знам за кой отбор става дума).
Въобще не ме учдва мисленето на хора, привърженици на клубове, за които нямаше закони и пречки и, за които продължава да няма такива.За тях всичко е възможно, понеже те са ЦСКА и "Левски" и за тях закони няма (което не е далеко от истината).
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”