И само ЦСКА ОБИЧАМЕ!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Aqua_Blue
Контакти:

Re: И само ЦСКА ОБИЧАМЕ!!!

Мнениеот Aqua_Blue » 23 окт 2009 13:32

tprodanov написа:Пич, аз не съм в лайна. Ако говориш за Левски - да, лайна има. Аз, като фен, доколкото зависи от мен съм достатъчно активен, не тук във форума. Но така или иначе не зависи много от нас за момента, та не виждам що да не надигам глас? Тук говорим за фенове, а и темата е такава. Тук мога и имам основание да надигам глас, не мислиш ли?

И за отборите да си говорим какво :?: Това че сме в криза дай да забравим за тях.
Ние не сме Цска и когато ни е гадно няма да си траикаме и да търпим, ваште гаври!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 окт 2009 13:34

Пич, за втори път май ме бъркаш с някого :mrgreen:

Aqua_Blue
Контакти:

Мнениеот Aqua_Blue » 23 окт 2009 13:36

tprodanov написа:Пич, за втори път май ме бъркаш с някого :mrgreen:

случва се :lol:

zaleza1
Контакти:

Мнениеот zaleza1 » 23 окт 2009 13:37

Абе май трябва да си изясните кой от кой отбор е ,че нещо почнахте да не се разбирате.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 окт 2009 13:40

нЕма кво да се изяснява- Само Левски! :!:

zaleza1
Контакти:

Мнениеот zaleza1 » 23 окт 2009 13:42

За теб е така за мен е друго.САМО ЦСКА ;)
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

Aqua_Blue
Контакти:

Мнениеот Aqua_Blue » 23 окт 2009 13:45

А за всички нас е България :lol: :lol: :lol:

zaleza1
Контакти:

Мнениеот zaleza1 » 23 окт 2009 13:52

Aqua_Blue написа:А за всички нас е България :lol: :lol: :lol:

Еми да така е ма те вече даже и незнам какво да ги коментирам.Просто незнам какво да кажа за тях.Май като за мъртвец или добро или нищо.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 окт 2009 14:00

Ами хубаво....обичайте си цска......ама май ги обичате, само когато са във възход !
При загубата на Левски от Лацио, подкрепата не спря ( нищо че нямаше и 15 хил. ) но важното е качеството, а не количеството.
Докато при "Червените" стадионът се понапълва, само когато има предпоставки за успех на отбора. Сигурен съм, че ако цска попадне в подобна игрова криза като тази на "Сините" ....то на следващият мач с Рома няма да има и 10 хил. !
А при Левски....какво да обяснявам......фактите са си факти ! При незапомнена игрова криза.....и поне на 80 % убедени в загубата от Лацио фенове......над 10 хил. ! ! !
За какво говорим въобще ?
Заб.
Незнам на какво отгоре, феновете на цска се надяваха че отборът им, ще вземе нещо от Базел ? Трябва да престанете да величаете тази победа на Динамо М. ....просто защото бихте отбор, който беше както Левски, в ужасяваща игрова криза.....и който реши точно срещу вас, да си го изкара на всички, излизайки в схема: 2-3-5 ( 2 бранители, 3 в средата и 5-ма в атака ) ! В онзи момент, който и български отбор от 10-та на 'А група' да беше хванал Динамо.....щеше да се случи същото - тоест, да ги бие !
П.П. А на "коментаторчето" на мача на"Червените" снощи ( Иво Ангелов ) трябва да му се забрани със закон, да коментира футбол !
И това не е, заради втрещяващото му твърдение, че Динамо от Москва......са много по класен и голям отбор от Базел........това му твърдение, беше само - "черешката на тортата" от простотиите, които наговори снощи ! :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

zaleza1
Контакти:

Мнениеот zaleza1 » 23 окт 2009 14:11

THE G.A.M.E написа:Ами хубаво....обичайте си цска......ама май ги обичате, само когато са във възход !
При загубата на Левски от Лацио, подкрепата не спря ( нищо че нямаше и 15 хил. ) но важното е качеството, а не количеството.
Докато при "Червените" стадионът се понапълва, само когато има предпоставки за успех на отбора. Сигурен съм, че ако цска попадне в подобна игрова криза като тази на "Сините" ....то на следващият мач с Рома няма да има и 10 хил. !
А при Левски....какво да обяснявам......фактите са си факти ! При незапомнена игрова криза.....и поне на 80 % убедени в загубата от Лацио фенове......над 10 хил. ! ! !
За какво говорим въобще ?
Заб.
Незнам на какво отгоре, феновете на цска се надяваха че отборът им, ще вземе нещо от Базел ? Трябва да престанете да величаете тази победа на Динамо М. ....просто защото бихте отбор, който беше както Левски, в ужасяваща игрова криза.....и който реши точно срещу вас, да си го изкара на всички, излизайки в схема: 2-3-5 ( 2 бранители, 3 в средата и 5-ма в атака ) ! В онзи момент, който и български отбор от 10-та на 'А група' да беше хванал Динамо.....щеше да се случи същото - тоест, да ги бие !
П.П. А на "коментаторчето" на мача на"Червените" снощи ( Иво Ангелов ) трябва да му се забрани със закон, да коментира футбол !
И това не е, заради втрещяващото му твърдение, че Динамо от Москва......са много по класен и голям отбор от Базел........това му твърдение, беше само - "черешката на тортата" от простотиите, които наговори снощи ! :lol:

Бъди сигурен в каквото искаш това е твое право,но аз не споделям мнениетоти.
Освен това за коментатора не съм го слушал вчера,но той отдавна е влязал в графата клинично болни.Но то и от БНТ какво да се очаква.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

Върни се в “ЦСКА”