Декларация на ЦСКА по повод обвиненията на Тодор Батков

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Декларацията на ЦСКА

Мнениеот DANS » 07 окт 2009 21:29

sslevski написа:Тая бележка с извинение ми изглежда доста не читава първо липсва ЕГН ,второ е за едното лице а другото лице може ли то да представи бележка и то с ЕГН. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Не за нещо друго, а да знаем на кого да се смеем.

За ЕГН-то има Закон за зщита на личните данни, никой няма право да го публикува, ако не си сляп ще видиш че е замазано с коректор.
Чети повече и не се излагай!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

toni petrovv
Контакти:

Re: Декларация на ЦСКА по повод обвиненията на Тодор Батков

Мнениеот toni petrovv » 07 окт 2009 22:34

http://cska.sportal.bg/bg/article_pictures?id=990&cid=
ТОВА Е ИСТИНАТА! СВИДЕТЕЛСТВО ЗА СЪДИМОСТ СЕ ИЗДАВА ПО МЕСТОРОЖДЕНИЕ!!!!!!!!!
ЖИВ ИЗДРАВ ДА ВИ Е БОРАТКО!!!!!!!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 окт 2009 07:57

от tprodanov на 07 Окт 2009 19:17

viroglav написа:
Истинският отговор няма да дойде от Титан. Скоро ще приключи една ревизия, резултатите от която се очакват отдавна. Вече повече от година ревизират един отбор от Подуене, на Бай Ганьо чифлика. В началото на годината бяха открити измами за повече от 10 млн. лева. Укрити данъци, осигуровки върху заплати + премий от по 350, 400 лева, при реални 30, 40 хиляди лева. Досега Доган и Станишев им правеха чадъри върху престъпленията, но може би е дошло времето, когато истината ще излезе наяве. Също така и как са взимали лиценз за участие в ЕКТ от БФС, при положение, че анексите към договорите на футболистите ясно говорят, че не са били плащани реални данъци през последните 20 години и т.н. и т.н. Може би ще е реален вариант след изваждането на фактите от ревизията, визираната собственост на Мустачко, както го наричат на галено феновете му, да излезе от професионалния футбол въобще поради невъзможност да си плати задълженията. Ама ще видим докъде ще се простре правдата, все пак се намираме в "абсурдистан". А след ревизията на отбора ще дойде и ревизия на едни заменки на кон за кокошка в полза на 51 годишния баровец...
http://www.vestnikataka.com/forum/index ... ic=12132.0

Хайде сега умнико, искам да ми посочиш, къде точно е проблема, аз да осигурявам работниците си на 450 лв по трудов договор и да им плащам 20000лв по граждански? Много ги знаете тука нещата с копи пейст, ама ае да видим малко мозъчен напън?

ПП Пуканке, тебе още веднъж те приканвам, да ми покажеш кой и къде точно защитава мустака, което го твърдиш във всеки твой мозъчен напън?

Да ти кажа ли какъв е проблема?Проблема е,че в хазната са внесени данъци върху 450 лева заплата,а не върху 20000!Това е ДОД(Данък общ доход),който трябва да се плаща от всички физически и юридически лица,а укриването(неплащането) му е престъпление!Сега разбра ли,или ще продължиш да правиш определения кой е умник и кой тъп!

Хайде обясни ми къде точно, кой точно закон или акт казва, че трябва да бъдеш осигурен само по трудов договор и нямаш право и на граждански? Май нещо се бъркаш и още никой цесекар не ми е дал нито един факт!

Стига си говорил глупости,че вече стана смешен!Ти ми кажи по кой закон или акт физическо или юридическо лице в България е освободено от плащане на данъци?Недей да смяташ,че пустословието е начин на опониране!Тук говорим за НЕПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ!Прочете ли го или да търся по голям шрифт!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 08 окт 2009 09:49

DANS написа:Сайта на ЦСКА се скапа о т много посещения, след като качиха свидетелството за съдимост на Иво Иванов "НЕ ОСЪЖДАН"

http://www.cska.bg

Щом не са приключени делата нормално да е неосъждан. Защо не извади документ за водени следтсвия, досъдебни производства и дела срещу него?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 08 окт 2009 10:30

За финансовите измами,които са факт в ПФК Подуене,този клуб трябва да бъде ....(изберете сами) ;)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 08 окт 2009 10:33

S.T.A.L.K.E.R написа:За финансовите измами,които са факт в ПФК Подуене,този клуб трябва да бъде ....(изберете сами) ;)

Ти защо не си на училище?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Мнениеот jul » 08 окт 2009 10:37

Добре де ама защо толкова обсъждате нашия отбор, дори не него, а думите на един ....срещу собствениците на ЦСКА.
Ето при вас нещата са прекрасни, няма недоволни, всичко е цветя и рози. При нас всичко е зле, нали така - толкова по-добре за вас. Аман вече
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 окт 2009 10:56

Jul, къде видя някой да казва, че при нас нещата са прекрасни? Темата е конкретна и моя въпрос е къде точно е проблема да осигуряваш на 450лв и да даваш по граждански договор още 20 000. Олд дет за пореден път не ми дава конкретен отговор, просто щото няма, и защото това си е практика, напълно законна. Той разбира се изпуска една дребна подробност, но тук няма никакво нарушение.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 окт 2009 11:02

от tprodanov на 08 Окт 2009 10:56

Jul, къде видя някой да казва, че при нас нещата са прекрасни? Темата е конкретна и моя въпрос е къде точно е проблема да осигуряваш на 450лв и да даваш по граждански договор още 20 000. Олд дет за пореден път не ми дава конкретен отговор, просто щото няма, и защото това си е практика, напълно законна. Той разбира се изпуска една дребна подробност, но тук няма никакво нарушение.

На кой въпрос да ти отговоря?Аз и ЕГН-то си да ти кажа,барабар с кръвната си група ти пак ще продължиш да голословиш :lol: И аз мога да имам претенции.Защо не ми каза по кой закон в България Батков,Левски,играчите на клуба и служителите са освободени от плащане на данъци върху реалните си доходи?Написах ти го с голями букви в един предишен пост,но явно през сините очила голямите букви не се виждат :lol: Смяташ ли че си спечелил нещо положително,когато на човек му писне да спори с теб,като със стена и престане да ти отговаря?Мога да те успокоя,че мълчанието на опонента ти не е признак,че си спечелил в спора,а просто си задълбочил излагането си!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 08 окт 2009 16:33

tprodanov написа:Темата е конкретна и моя въпрос е къде точно е проблема да осигуряваш на 450лв и да даваш по граждански договор още 20 000.

Вие феновете EL Debil сте ментално дебилни,казах какъв е принципа на трудовите взаимоотношения.
В една и съща фирма даден изпълнител може да има трудов и граждански договор само ако единия от двата договора е за друга дейност.
В случая, футболистите на ПФК Подуене може да бъдат на трудов договор като футболисти,но на граждански само като метачи,копачи,лапачи...,носачи,и каквото и да е,но не и като футболисти.
Ако обаче не извършват дейност като "метачи,копачи,лапачи...,носачи" а получават доходи,тогава това е финансово престъпление.

Върни се в “ЦСКА”