Мисля, че за първи път се работи професионално и не на парче. Но два резултата от два финала "обърнаха каруцата" и естествено ние феновете чертаем апокалипсис.
Имаме си нов треньор, подходящ такъв според всички. Имаме си собственик мечта, имаме ръководство, което ще си носи отговорност. Стадиона все повече придобива вид. Лято е, свиркайте си и отивайте на море. Да се заредим с енергия за новият сезон 8-)
Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Един от големите „армейски“ таланти – Васил Каймаканов, подписа днес първи професионален договор с ЦСКА.
18-годишният Каймаканов е продукт на детско-юношеската академия на клуба и в началото на този сезон стартира с третия тим на „червените“. Благодарение на добрите си изяви, през пролетта офанзивният футболист бе привлечен в ЦСКА II, като записа 12 мача и 1 попадение във Втора професионална лига. Той взе участие и в двубоите на ЦСКА срещу Генк от Младежката лига на УЕФА.
Каймаканов вече има мачове и за различните национални гарнитури на България до 16, до 17 и до 19 години.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Успех на момчето !
И аз мисля, че въпреки, че ни напуснаха 3-та основни халфа от предния сезон, въпреки че нямаме типичен централен нападател, въпреки че нямаме крила, въпреки че нямаме от години типичен опорен халф, въпреки че нямаме качествени бекове, имаме отбор, който спокойно може да се спаси от изпадане през следващия сезон. А с 2-3 качествени попълнения можем да се качим дори в горната половина на класирането. Е, ако искаме да се борим с Разград за титлата, което е просто фенска фантазия, си трябва почти цял нов отбор. Минимум 9 класни попълнения. Но както сме си коментирали, едва ли някой ще друсне 9-10 милиона накуп за нови играчи. По-реалистично е да се борим за средата на таблицата. И евентуално да наложим 2-3 млади момчета.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Черен апокалипсис ! :oops:
Явно още не можете да преглътнете неприятната болка от която си горчи в устата - спор няма.
Но това е само футбол - едно забавление и нищо повече !
Не мисля, че след напускането на тримата вече сме в позиция на изпадащи.
Както Тони пише тук - то по-добре че сме без Кареасо и Линдсет.
Петко Панайотов и Скаршем никак не са лоши.
Относно Шопов - на неговата позиция имаме Илиев и Чорбаджийски.
В този момент не отстъпваме на ЧМ и Арда.
Да - Лудогорец и Левски са по-добри
Драма няма
Ако обаче изпуснем Ето'О и Делова - тогава и аз ще съм притеснен.
Чакаме началото на подготовката и да видим каква селекция са ни приготвили. Надявам се Керкез да има също думата по нея.
Явно още не можете да преглътнете неприятната болка от която си горчи в устата - спор няма.
Но това е само футбол - едно забавление и нищо повече !
Не мисля, че след напускането на тримата вече сме в позиция на изпадащи.
Както Тони пише тук - то по-добре че сме без Кареасо и Линдсет.
Петко Панайотов и Скаршем никак не са лоши.
Относно Шопов - на неговата позиция имаме Илиев и Чорбаджийски.
В този момент не отстъпваме на ЧМ и Арда.
Да - Лудогорец и Левски са по-добри
Драма няма
Ако обаче изпуснем Ето'О и Делова - тогава и аз ще съм притеснен.
Чакаме началото на подготовката и да видим каква селекция са ни приготвили. Надявам се Керкез да има също думата по нея.
И по-зле е било. Коги дойде Лупи втория път през 2013, колко футболисти имахме? Май 5. Гърнетата отказаха и ЕКТ.
Пък пак направиха отбор и даже трети завършихме през 2014.
Е, през 2015та нещата станаха дори още по-зле и изгубихме всички професионални футболисти. :lol:
Не могат ни уплашат с нищо вече.
Пък пак направиха отбор и даже трети завършихме през 2014.
Е, през 2015та нещата станаха дори още по-зле и изгубихме всички професионални футболисти. :lol:
Не могат ни уплашат с нищо вече.
Не съм чак такъв песимист като Вас. Според схемите които сте пуснали, ни трябват 4 или 5 футболисти, които могат като начало да са привлечени само под наем с опция за последващ трансфер 1 + 1 г , ако захапят както се казва. Така няма да се чудим как да ги разкараме в края на сезона, а финансовия риск е минимизиран. В Южна Америка и не само там такива се намират, само някой (Томанов, Нога) да открият точните хора. Към тях като добавим 2,3 наши си момчета и тренер който знае какво да иска от тях, мисля ,че Керкез това го може. Едно такова скромно надграждане е достатъчно в нашата супер лига да се преборим за евро квота, а при повече късмет и за трофей.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Сезонът свърши и Матиас Фаетон пак поиска да се махне от ЦСКА. С две думи – старата песен на нов глас. Роденият във Франция национал на Гваделупа нямал намерение да се върне в София за старта на лятната подготовка, научи БЛИЦ. Той и неговият мениджър твърдели, че имат вариант за нов отбор и за целта са свързали ръководството на ЦСКА с това на кандидат-купувача.
Припомняме, че през зимната пауза Фаетон аха да премине в турски тим. Контузия обаче спря сделката на финалните часове преди затварянето на трансферния прозорец. Тогава острието пак не искаше да се връща на "Армията".
Сега Турция и арабският свят отново са варианти за Матиас. В ЦСКА пък се надяват да избият парите, хвърлени за него. „Червените“ платиха 1,6 милиона евро за крилото.
Това е футболиста, който бих закарал до всяка една точка на света ! Без да искам и 1 евро за гориво, фериботни такси, пътни такси, такси за тунели и всякакви други разходи ! :lol: :lol: :lol:
MASTER_COOL написа:Сезонът свърши и Матиас Фаетон пак поиска да се махне от ЦСКА. С две думи – старата песен на нов глас. Роденият във Франция национал на Гваделупа нямал намерение да се върне в София за старта на лятната подготовка, научи БЛИЦ. Той и неговият мениджър твърдели, че имат вариант за нов отбор и за целта са свързали ръководството на ЦСКА с това на кандидат-купувача.
Припомняме, че през зимната пауза Фаетон аха да премине в турски тим. Контузия обаче спря сделката на финалните часове преди затварянето на трансферния прозорец. Тогава острието пак не искаше да се връща на "Армията".
Сега Турция и арабският свят отново са варианти за Матиас. В ЦСКА пък се надяват да избият парите, хвърлени за него. „Червените“ платиха 1,6 милиона евро за крилото.
Това е футболиста, който бих закарал до всяка една точка на света ! Без да искам и 1 евро за гориво, фериботни такси, пътни такси, такси за тунели и всякакви други разходи ! :lol: :lol: :lol:
Ще те почерпя една бира все пак, ако ни отървеш от този.
Да го махат файтона,такива дето не им се играе в ЦСКА не ни трябват.Ако не намерят друг,да пуска Санянг крило, той има по-добра статистика като крило от Фаетон :mrgreen: