Tрансфери и контроли лято 2024
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Tрансфери и контроли лято 2024
Днес 17:30ч ЦСКА (София) - Берое (Стара Загора)

Хм, изглежда ше вземем Дюлгеров от Морето. Доста изненадващ трансфер, но определено ще е топ трансфер за нас. Колкото до Турицов, това момче трябваше още преди 2-3 години да иде и да се развива някъде другаде. Надявам се да не съм прав и да възкръсне като феникс за нас ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Търпение, търпение..., ама след по малко от 20 дни започва първенството, където гостуваме на Лудогорец.
Мисля, че е наистина крайно време да има нови. Явно че се насочваме към много играчи, които не са за нашата черга. Работата на скаутското звено е да намира такива играчи, които имат потенциал, но не са забелязани в такава степен от другите средноевропейски отбори, иначе за какво ни е това скаутско звено. Другата част от сделката зависи и от тези , които преговарят, в случая Орманджиев най вероятно. Те трябва да убедят футболиста да дойде, голям фактор са и парите разбира се.
И тази седмица ако не обявим нови играчи вече става трагикомично.
Мисля, че е наистина крайно време да има нови. Явно че се насочваме към много играчи, които не са за нашата черга. Работата на скаутското звено е да намира такива играчи, които имат потенциал, но не са забелязани в такава степен от другите средноевропейски отбори, иначе за какво ни е това скаутско звено. Другата част от сделката зависи и от тези , които преговарят, в случая Орманджиев най вероятно. Те трябва да убедят футболиста да дойде, голям фактор са и парите разбира се.
И тази седмица ако не обявим нови играчи вече става трагикомично.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Реално ЦСКА започва селекцията си днес. А не от преди 20 дни.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Все тая, излагат се. Винаги има някакъв малък процент риск, какъвто и играч да вземеш. Ясно е, че ги е страх и от трансферни грешки, но това е положението.
Дано при новия треньорски екип и с адекватни хора пред себе си по крилото да си вдигне формата, защото на мен не ми харесваше много как играе. И тук не броя онази дузпа.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Ако вземем Дюлгеров, както усилено се говори конкуренцията на вратарския пост става убийствена. Направо не знам как Списич ще решава кой да е титуляр, а има и хипотези, че това може да доведе и до проблеми в съблекалнята.
Друг важен въпрос е кой ще е капитан на отбора? Вчера на репортажа мернах, че лентата е на ръката на Кордоба. Но той със сигурност няма да е според мен. Според.мен ще се избира между Християн и Бусато.
Друг важен въпрос е кой ще е капитан на отбора? Вчера на репортажа мернах, че лентата е на ръката на Кордоба. Но той със сигурност няма да е според мен. Според.мен ще се избира между Християн и Бусато.
danko_sot написа:Ако вземем Дюлгеров, както усилено се говори конкуренцията на вратарския пост става убийствена. Направо не знам как Списич ще решава кой да е титуляр, а има и хипотези, че това може да доведе и до проблеми в съблекалнята.
Стипич обясни, че в контролните мачове, всеки мач ще има различен капитан. Това е негово решение.
ЦСКА II пристигна в Банско където ще проведе подготвителен лагер.