Зимен трансферен прозорец и контроли 2020/2021

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Зимен трансферен прозорец и контроли 2020/2021

Мнениеот CSKA 78 » 01 фев 2021 13:33

k_oleto написа:Това Санкаре беше най-тромавият ни футболист. Супер за трансфера. Избили сме заплатата му и малко сме качили отгоре, колкото да не ни е яд. Все пак е на 31г. Доста цупещ се футболист, с висока заплата и не по-малко високи претенции.

Остава една дупка в средата (или пък не) Най-после ще можем да ползваме Кери на основната му позиция.

Да, и аз се радвам, само че средната ни линия съвсем оредя! Жеферсон е контузен, а Юга пропуска първия ни мач, и понеже има 4-ри жълти картона, може да пропусне и още мачове! Та в средата сме само с Тиаго, евентуално Антов и...Пеняранда!
А Кери си е крило!

ПП Всъщност основната позиция на Кери е ляв външен халф, като може да играе и като вътрешен халф според Маркета! А това, че може да играе на някаква позиция и е пускан през годините няколко пъти в други отбори, не означава, че ще е полезен на същата!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 фев 2021 14:05

Съгласен съм CSKA 78

Сляпото налагане на тази схема, може и да коства поста на Акрапович.
Ние имаме изпълнители за 4-5-1 или 4-3-3
За 3-5-2 , 4-1-2-1-2 и всякакви производни нямаме
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 01 фев 2021 15:41

Армейци,

ЦСКА привлече полузащитника Федерико Николас Варела Ескудеро. 25 - годишният футболист се изявява като плеймейкър и през есента защитаваше цветовете на елитния турски Денизлиспор. Tой премина днес медицински прегледи и парафира личния си договор, след което се включи в следобедната тренировка на отбора. Не е изключено, по преценка на треньорския щаб, новото попълнение да направи своя неофициален дебют в утрешната контрола срещу Ботев Враца.

Феде Варела, както е наричан халфа за по-кратко, има интересен път на развитие досега. Той е аржентинец по рождение, но детството му преминава в Испания, където получава местно гражданство. Кадър е на школата на Селта Виго, след което преминава в швейцарския тим Стад Нион. Качествата на младока впечатляват скаутите на Порто и на 18 годишна възраст техничарят подписва договор с „драконите“. В продължение на три сезона Варела изиграва 70 мача и отбелязва 16 гола за дублиращия тим, а в началото на 2018г е преотстъпен в Портимонензе, с който дебютира в елита на Португалия. Кариерата му продължава в испанската Сегунда дивизион с тимовете на Райо Махадахонда, Леганес и Лас Палмас преди да се стигне до трансфера му в Денизлиспор.

Пожелаваме здраве и много успехи на Федерико Варела с червената фланелка!

НА ДОБЪР ЧАС!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 01 фев 2021 16:09

Не се знае тук как ще му потръгне, но този юнак е бил повече резерва отлкото титуляр за последния в турското първенство, а и доста бързо са му са се нарадвали, преминал е при тях на 18.09.20
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 фев 2021 16:56

А как е с картоните новото момче?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 01 фев 2021 16:57

Малко ме съмнява тоя трансфер дали е бил по желание изцяло на Бруно. Не знам, Гришата винаги си е падал малко да вземе някакви "вечни" надежди за без пари, пък после да ги продаде и така да спечели. Ама не е това начина и от такива сделки накрая и клубът губи като отбор, и той като президент. Може и да греша, разбира се. Ето някои от вас искаха алтернатива на Тиаго- ами ето, има я вече! Проблемът според мен е, че имаме много по-належащи зони, където спешно се нуждаем от нови играчи. Вече е крещяща нуждата от опорен халф, а по такива футболистчета като този Варела не съм забелязал Бруно да си пада особено. Видно е, че босненецът изповядва физически по-здрав и силов футбол. А и не е далеч от истината като че ли. Например в последните години в европейските турнири великият отбор на Лудогорец е мачкан и побеждаван чисто физически от други клубове, при все, че технически не бих казал, че отстъпва. Дори и в състава на Локо Пловдив се забелязваше. Там централен защитник под 187-188 просто няма как да стане! Доста медии сравняват този Варела с Белтраме като тип играч и може би са прави. И все пак този Варела мисля, че е по-качествен играч и може да ни свърши работа, ако е здрав.
Чакаме Кайседо, който е от типа играчи- добитък и половина, който според мен лично Бруно си го е харесал и одобрил. Чакаме Перен, който не го знам какъв е ама скоро не се сещам бг клуб да е взимал играч от първия отбор на Олимпик Марсилия. 8-) Чакаме и типичен дефанзивен халф., ама не като тоя Варела, ами по-скоро нещо от сорта на Кайседо като физика :twisted:
Относно схемата на Бруно, не може да се отрече, че донякъде сте прави. Но той си носи кръста, това е неговия начин. Поел е този риск и аз като фен на ЦСКА мога само да му стискам палци да успее ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 01 фев 2021 17:28

Red_Neck написа:А как е с картоните новото момче?

Досега няма червен картон в кариерата си.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 фев 2021 17:34

Този според Маркета е на 23 години и основната му позиция е атакуващ халф!

https://www.transfermarkt.com/fede-varela/profil/spieler/309980
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 01 фев 2021 18:04

Не получава много....ама той по принцип не играе :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 01 фев 2021 19:10

djd написа:

Досега няма червен картон в кариерата си.

Въпроса му беше ироничен, насочен към dust=
Иначе тоя не ме радва много, дано греша :arrow:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”