Не ви разбирам тези които мрънкате!Страхотен мач за ЦСКА ,страхотна игра от всички!Вион не беше дупка,а просто Рома си натискаха от там и тоя лявото им крило много добър!Най-чистия пропуск за нас не беше на Соу или Антов,а на Юга или Санкаре понеже ги бъркам ,преди удъра на Антов!Безобразно отсъждане на съдията в края на мача,не съм виждал такова нещо от години!
В крайна сметка играхме с РОМА в РИМ и вчера по това време не съм очаквал ,че днес ще съжалявам за пропусната победа,защото повечето прогнози бяха за разгром!
Групата се развива добре и от сега очаквам следващите 3 мача Рома да запишат 3 победи!Ако в следващите 2 мача с Младите момчета спечелим поне 1 победа,ще имаме нашите шансове до края на групата!
Лига Европа 2020/21 (Групова фаза /Рома-ЦСКА/29.10.2020/22:00ч
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лига Европа 2020/21 (Групова фаза /Рома-ЦСКА/29.10.2020/22:00ч
Според мен на Алито са му много дълги връзките за обувките и затова се получава голям възел при връзването им.
И като ритне топката, тя винаги отива накриво. Някой трябва да му скъси връзките или да си вземе обувки с лепка.
Понеже и когато стреля с глава, топката пак отива накриво, там зависи от прическата. Трябва да му се направи специална прическа, така че да се получи форма без ръбове.

И като ритне топката, тя винаги отива накриво. Някой трябва да му скъси връзките или да си вземе обувки с лепка.

Понеже и когато стреля с глава, топката пак отива накриво, там зависи от прическата. Трябва да му се направи специална прическа, така че да се получи форма без ръбове.

djd написа:Според мен на Алито са му много дълги връзките за обувките и затова се получава голям възел при връзването им.![]()
И като ритне топката, тя винаги отива накриво. Някой трябва да му скъси връзките или да си вземе обувки с лепка.![]()
Не знам дали е от връзките, дали от прическата или от златотърсачките около него ( там сигурно уцелва

от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Тотално ги изпуснаха ЦСКА можеха да им вържат поне един гол . Квото е важното е да продължатат така да играят.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]