8 кръг/Етър-ЦСКА / 4.10.2020 / 20:15 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 8 кръг/Етър-ЦСКА / 4.10.2020 / 20:15 ч.
А това, че Етър след пет дни могат да се разпаднат, а Вила са взели 70-80 милиона само за телевизионни права отразяваш ли го 

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
-
- Контакти:
honda написа:На практика днес първенството приключи.
Просто не виждам оттук нататък Лудогорец къде ще загуби точки . Мачовете им със сериозните отбори минаха. Ние не сме сериозен отбор в момента.
Докрая на шампионата те имат общо 6 мача в които могат да загубят някакви точки . Всички останали мачове ще си вземат 3- те точки. В 6 мача 6 точки много трудно се топят.
Втория гол на ЦСКА-София е абсолютна засада- има 3 ма човека в засада.
Между другото съдията даде първоначално 5 минути, после ги увеличи на 6 , а накрая свири края 8 минутислед края на редовното време.
На този етап изглежда ,че ще има много интересна борба за второто място между ЦСКА-София, Локо(Пд) и Берое.
Вярно, от засада им вкарахме, но повече от час играха незаслужено в пълен състав. Не ни дадоха 100 процента дузпа, а ни вдигнаха и няколко смешни засади. Продължението реално трябваше да е поне 10 минути. Толкова щеше да бъде в нормално първенство. За Лудогорец съм съгласен. Нямат бутане този сезон и напълно заслужено.
Хайл Мусолини
- delqnski47
- Контакти:
Защитата ни е слабо звено . И то доста слабо .Това е. Сори ама не може в 90 процента от мачовете да търчим за обръщалки..
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
rsk написа:А това, че Етър след пет дни могат да се разпаднат, а Вила са взели 70-80 милиона само за телевизионни права отразяваш ли го
А това, че Линърпул са взели £176 млн. от ТВ права и 80 от Найк отразяваш ли го?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Палете свещи за Тиаго, че е ебати футболиста. Без него щяхте да изглеждате много по-зле.
pomiqrat, да. Ама на Вила футболистите са взимали заплати, нали? Щото тия на Етър рядко взимат.
pomiqrat, да. Ама на Вила футболистите са взимали заплати, нали? Щото тия на Етър рядко взимат.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
delqnski47 написа:Защитата ни е слабо звено . И то доста слабо .Това е.
Не само защитата е проблемна, нападението е ялово, когато се изправи срещу сгъстена защита. Нямаме идея как да побием стената. Ако днес домакините не бяха допуснали грешката в отбрана не се виждаше как ще им вкараме.
Точно тук Стамен търпи критики и наистина трябва да си вземе бележки.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Бих искал да отразя и факта, че Ливърпул до последно се бори със сетни сили до края да не допусне 8ми, дори се опита да върне един
При нас в Бг, включително и в ЦСКА, мисля че след 5:1 губещият ще лежи и бави, за да избегне по-голям резил 

-
- Контакти:
Gotzev.88 написа:Бих искал да отразя и факта, че Ливърпул до последно се бори със сетни сили до края да не допусне 8ми, дори се опита да върне единПри нас в Бг, включително и в ЦСКА, мисля че след 5:1 губещият ще лежи и бави, за да избегне по-голям резил
[offtopic]Липсата на публика, прави чудеса. Не мисля, че на пълни трибуни, биха били възможни резултати като
Сити-Лестър 2:5
Ман Юнайтед-Тотнъм 1:6
Астън Вила-Ливърпул 7:2
Това ми дава допълнитен оптимизъм за групите на ЛЕ![/offtopic]
Последна промяна от CaptainBertorelli на 04 окт 2020 23:28, променено общо 1 път.
Хайл Мусолини
Ама кво им пречи на тия от Етър в случая, след 2-0 да търсят трети и четвърти гол? Току някой ги забележи и отидат в отбор с редовно и високо заплащане. А те лежат цяло второ и после чужденците от амнайста лига на Франция са им виновни. Ако някой меринджей се е излъгал да гледа тоя мач, ще вземе ли някой от героите във виолетово?
d.milanov написа:Ама кво им пречи на тия от Етър в случая, след 2-0 да търсят трети и четвърти гол?
Инстинктът за самосъхранение