7 кръг/Локо (ПД)-ЦСКА / 27.09.2020 / 21:00 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Dust
Контакти:

Re: 7 кръг/Локо (ПД)-ЦСКА / 27.09.2020 / 21:00 ч.

Мнениеот Dust » 27 сеп 2020 23:32

Иначе трябва черпя отборът ти, последния месец нямам празно в прогнозите и сметката в бета се трупа.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 сеп 2020 23:39

Dust написа:Иначе трябва черпя отборът ти, последния месец нямам празно в прогнозите и сметката в бета се трупа.

Късмет
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 27 сеп 2020 23:40

k_oleto написа:Хора, никакъв Базел не им е в гравите. Това е нивото.
Не искам да съм тоя дето постоянно да плюва, ама:
1. Антов не е готов за титуляр на 100% (за мен е по-слабия от Антов-Матей)
2. Санкаре го играе офанзивен халф
3. Тиаго - дефанзивен
4. Гълъба - бек
5. Кери го игра дясно крило, което играе с ляв крак :) Пича е плеймейкър, а на тази позиция никога не съм го виждал

Значи
1. Подаването на Антов с глава при втория гол беше неточно, но Тиаго спеше, Гълъба спеше и когато Цветанов тръгна към вратата, той подтичваше край него, даже в първия момент тръгна към тъча. Ако го беше натиснал там както си требе, Цветанов нямаше да може да стреля. Антов трябва да е титуляр, но ако до него има един сигурен, опитен защитник като Бодура примерно. А не един разколебан холандец, с когото още даже не си говорят много много. Изобщо си личи, че цялата защита в момента никой не я командва и е тотален хаос. Трябва да се вкара ред. Треньорът не да вика "говорете си", а да отдели специално внимание на защитата до изчистване на проблемите.
2. Санкарето не е лош футболист. С Лудогорец мисля, че той направи асистенциите за нашите два гола.
3. Да, Тиаго не е за дефанзивен халф.
4. Гълъба е бек, понеже нямаме кой. Титулярът е контузен, а новият не е във форма.
5. Аз бих го пробвал и като десен бек. :lol:

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 27 сеп 2020 23:51

Как пък едно наше центриране, не намери наш играч ? И не само в този мач. Някой изобщо помни ли, кога за последно сме вкарали гол след центриране ? Без статични положения. И въпреки това центрираме, без край ! Милион центрирания и нищо. И продължаваме да центрираме ! На това се казва тъпо упорство, не креативност. Нашата креативност се изчерпва с центрирания. Тича, като кон по тъч линията и центрира ! Понякога даже не им стига терена и излизат извън него, преди да центрират. И виждат, че това не носи нищо и пак центрират. Единствените, които пробват нещо различно, с извеждане през центъра и някакви комбинации, са Санкаре и Кейта. Почти всяка атака се изчерпва с разиграване между защитниците и вратаря, толкова дълго, че да даде време на противника да се скупчи пред тяхното поле, след това се търси някой по фланга, който да тича, като идиот по тъч линията, за да центрира, да вземат топката и да ни правят контра. Преди всеки мач, аз знам, как ще играем. И винаги така се получава. Колко трябва да си лишен от интелект, за да ти светне, че всяко търсене на Соу пред вратата им е обречено на неуспех ! Соу може да печели топки само в средата на терена. Пред техния пеналт, или вътре действа, като олигофрен. Абсолютен смешник. Нито топка може да овладее, нито удар да нанесе, нито да се пласира. Пред вратата им, движенията са му, като на бавноразвиващ идиот.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 27 сеп 2020 23:56

За пореден път се видя, че сме дантела отзад и Антов и Матей не могат да се сработят. Дано с Базел не се допускат елементарни грешки в защита и шанса да ни споходи.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 28 сеп 2020 00:05

Skywalker написа:Как пък едно наше центриране, не намери наш играч ? И не само в този мач. Някой изобщо помни ли, кога за последно сме вкарали гол след центриране ? Без статични положения. И въпреки това центрираме, без край ! Милион центрирания и нищо. И продължаваме да центрираме ! На това се казва тъпо упорство, не креативност. Нашата креативност се изчерпва с центрирания. Тича, като кон по тъч линията и центрира ! Понякога даже не им стига терена и излизат извън него, преди да центрират. И виждат, че това не носи нищо и пак центрират. Единствените, които пробват нещо различно, с извеждане през центъра и някакви комбинации, са Санкаре и Кейта. Почти всяка атака се изчерпва с разиграване между защитниците и вратаря, толкова дълго, че да даде време на противника да се скупчи пред тяхното поле, след това се търси някой по фланга, който да тича, като идиот по тъч линията, за да центрира, да вземат топката и да ни правят контра. Преди всеки мач, аз знам, как ще играем. И винаги така се получава. Колко трябва да си лишен от интелект, за да ти светне, че всяко търсене на Соу пред вратата им е обречено на неуспех ! Соу може да печели топки само в средата на терена. Пред техния пеналт, или вътре действа, като олигофрен. Абсолютен смешник. Нито топка може да овладее, нито удар да нанесе, нито да се пласира. Пред вратата им, движенията са му, като на бавноразвиващ идиот.

Така е, ЦСКА търси сложни пътища към гола. Вместо с опростени действия, с няколко паса футболистите ни да се опитват да влезнат на скорост в наказателното, да потърсят свободните пространства, те не спират да центрират високи топки в посока Соу, който не умее да бележи с глава. Не знам Белчев ли ги учи така или футболистите ни играят по този начин, защото им е е най-лесно.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 28 сеп 2020 00:34

Съгласен съм с повечето мнения и не толкова с по-малкото. Наздраве бе! Няма да се ядосваме сега. И аз имам моите виждания за мача и за отделни фигури и моменти но няма да ги споделям сега с вас. Сега е по-добре да критикуваме по- малко и да подкрепяме повече. Никой не е идеален. Каквото и да кажем за този мач пак го свързваме със следващия. Стамен не е най-добрият треньор и Алито не е най-добрият нападател.. Това е ситуацията в момента. Очаква ни много по-вълнуващ сблъсък с разколебан но мотивиран противник. Там съм сигурен че ще дадат максимума всички.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 28 сеп 2020 01:19

Момчил Цветанов: На терена имаше само един отбор. Момчетата дадоха сърцата си на терена! :o
Чудя се да се смея ли, да се обаждам на специалисти да го прегледат ли. До някъде е прав. Наистина имаше един отбор на терена и това е този на ЦСКА, който вкара три гола,но загуби! Имат два удара и били доминирали. Нито притежание на топка, нито нищо. Само бетон 500 както каза изкукуригалия старец с трабантчето, който пък имал претенции към сидията, който раздаваше картони на играчите на ЦСКА, като носни кърпички и не даваше за играчи на Локо заслужени такива. Да не поглеждаме, че при всяко единоборство се свиреше фаул за бетона! Но не съдията е виновен за загубата ни, а самите ние сме си виновни. Успех на момчетата срещу Базел и дано да няма такива грешки, както днес!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 28 сеп 2020 06:56

redhooligan написа:Момчил Цветанов: На терена имаше само един отбор. Момчетата дадоха сърцата си на терена! :o
Чудя се да се смея ли, да се обаждам на специалисти да го прегледат ли. До някъде е прав. Наистина имаше един отбор на терена и това е този на ЦСКА, който вкара три гола,но загуби! Имат два удара и били доминирали. Нито притежание на топка, нито нищо. Само бетон 500 както каза изкукуригалия старец с трабантчето, който пък имал претенции към сидията, който раздаваше картони на играчите на ЦСКА, като носни кърпички и не даваше за играчи на Локо заслужени такива. Да не поглеждаме, че при всяко единоборство се свиреше фаул за бетона! Но не съдията е виновен за загубата ни, а самите ние сме си виновни. Успех на момчетата срещу Базел и дано да няма такива грешки, както днес!

Ужасно тъпо е, когато отборът е в добро кондиционно състояние, когато играчите ни се раздават на терена, да се допускат елементарни грешки в защита и нападение вследствие на което усилията на целия отбор отиват на кино. Тук за мен грешките са на ръководството на клуба и лично на Белчев. Не може отборът ни да остане без алтернатива в защита вече енти мач, вследствие на което да се правят елементарни грешки, да се губят точки. Не може ЦСКА да атакува по един и същи начин, независимо от конкретната ситуация, независимо от съперника.
Остава ни да спасим сезона с влизане в групите на ЛЕ. Но не съм оптимист. Въпреки че Базел е със сериозни кадрови проблеми надали ще ни изпуснат, нещо повече с тази рехава наша защита и ялово нападение като нищо ще паднем с разлика.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 28 сеп 2020 08:37

Наистина лошо и тъпо изгубени точки , но горе главите. С тази натоварена програма и мачове през 3 4 дни няма как отбора да е на макс постоянно.

Сега идва ред на Базел и си мисля , че ще се хвърлят на 1000 % и ще ги бием ;)
Напред !

Върни се в “ЦСКА”