Ефбет лига 13 кръг/Локомотив ПД - ЦСКА / 20.10.2019 / 17:45 ч. FT 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Ефбет лига 13 кръг/Локомотив ПД - ЦСКА / 20.10.2019 / 17:45 ч.

Мнениеот Red_Neck » 21 окт 2019 10:22

5 приказки за мача.
Слаб 2 за бай Люпко, долната Пърцуца и неговото лице на скамейката!
Избор на състав - идиотски!
Бусато - жалък клоун, нямащ нишо общо с вратарския пост! Плонжира, пльоскайки се по корем, боксира където свари (най-често към дузпата), от 10 аута към Кери - 9 пъти я изкара в тъч (за чий всеки аут беше безогледно изритван в тази зона е друг въпрос)!
Занев ЦЗ - за пореден път трагичен на тази позиция!
Гълъбов ДБ - идиотщина! Беше му забранено да минава центъра на полето и практически играхме без десен фланг.
Малинов/Антов двойка ДМ - предвид избраната "тактиката" за мача, бяха обречени на провал. За съжаление, Антов цикли сериозно.
Отабор - абсолютно недоразумение! Спъва се в топката (добре, че не вкараха втори), КПД отрицателно!
Бачо Али - направи 3 непростими пропуска! Тежък длъжник на отбора И в този мач!

Тактика - ретроградна и малоумна с тежък дъх на долна, крушова пърцуца!
Когато излезе състава и видях Гълъбов в него си помислих, че излизаме за 0:0 с дефанзивно 3-5-2 (или по-скоро 5-3-2), но когато видях още при подреждането, че Пламен застана на бека, всичко ми стана ясно. Занев за 10 мача и децата разбраха, че е гола вода като втори ЦЗ, но за капак ще мъчиш и неопитния си ЦЗ на десния бек!?!?
Само пълен кретен може да се надява да спечели мач с изритани топки към двамата нападатели срещу централната двойка с най-висок среден ръст в А група! Малембана и Езе смачкаха физически Соу и Уот първото полувреме, но цирка стана пълен, когато и Евандро бе принуден да се надскача с Малембана!

Срамно поведение на Ръководството!
Официално осовбождаваш от всички постове жалката, српска пиянка, а още на следващия мач демонстративно показваш, че той продължава да дърпа конците!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 21 окт 2019 10:38

[offtopic]Г-н Никой за кого бе, Делянчо? :lol:
Нали не смяташ, че може да ме засегне човек, който не познавам и ми е Никакъв. ;)
Аз нямам никаква нужда за теб или за койо и да е от Слугинажа или пък за Стойкас Соилас да бъда Някой. :lol:
А обикновените фенове, които не се слагаме на Никого, се интересуваме единствено от това 1-ия отбор на ЦСКА да играе силно и да ни доставя удовлствие да ги гледаме как играят футболистите. А отборът на Стоилас е много слаб, Делянчо :) И за това феновете не го подкрепяме. Нищо повече.
Никога не съм призовавал никого да ходи или да не ходи да го подкрепя.
Не се ядосвай, не можеш да го промени, това е Нормалния и логичен резултат. А нормата се определя от мнозинството, а не от 200-300 човека малцинство. За това е най-добре една шепа народ да не ни държите невъзпитан и нагъл тон, да не се опитвате като малцинствод а си присвоявате ролята на ценцор или оценител, защото е смешничко, и да не ни плашите със спиране на финасниране. Защото позрното представяне на "Мекиците на Стойкас" събирани "от кол и въже" няма да лиспва на никого ;) Черно петно в историята на ЦСКА.[/offtopic]
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 окт 2019 10:48

[offtopic]
ivo55 написа:Г-н Никой за кого бе, Делянчо? :lol:
Нали не смяташ, че може да ме засегне човек, който не познавам и ми е Никакъв. ;)
Аз нямам никаква нужда за теб или за койо и да е от Слугинажа или пък за Стойкас Соилас да бъда Някой. :lol:
А обикновените фенове, които не се слагаме на Никого, се интересуваме единствено от това 1-ия отбор на ЦСКА да играе силно и да ни доставя удовлствие да ги гледаме как играят футболистите. А отборът на Стоилас е много слаб, Делянчо :) И за това феновете не го подкрепяме. Нищо повече.
Не се ядосвай, не можеш да го промени, това е Нормалния и логичен резултат. А нормата се определя от мнозинството, а не от 200-300 човека малцинство. За това е най-добре една шепа народ да не ни държите невъзпитан и нагъл тон, да не се опитвате като малцинствод а си присвоявате ролята на ценцор или оценител, защото е смешничко, и да не ни плашите със спиране на финасниране. Защото позрното представяне на "Мекиците на Стойкас" събирани "от кол и въже" няма да лиспва на никого ;) Черно петно в историята на ЦСКА.

То идеята не е да те "засягам",Ивчу.Да не мислиш,че аз не искам това,което ти искаш.Просто ти казвам,че всичко това тук са празни приказки.И времето и историята са го доказали това,аз не си го измислям.Ама...както ти казах,твоя воля.В днешно време като кажеш истината на хората и те си мислят,че искаш да ги "засегнеш" :lol: :lol:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 21 окт 2019 10:49

Red_Neck написа:5 приказки за мача.
Слаб 2 за бай Люпко, долната Пърцуца и неговото лице на скамейката!
Избор на състав - идиотски!
Бусато - жалък клоун, нямащ нишо общо с вратарския пост! Плонжира, пльоскайки се по корем, боксира където свари (най-често към дузпата), от 10 аута към Кери - 9 пъти я изкара в тъч (за чий всеки аут беше безогледно изритван в тази зона е друг въпрос)!
Занев ЦЗ - за пореден път трагичен на тази позиция!
Гълъбов ДБ - идиотщина! Беше му забранено да минава центъра на полето и практически играхме без десен фланг.
Малинов/Антов двойка ДМ - предвид избраната "тактиката" за мача, бяха обречени на провал. За съжаление, Антов цикли сериозно.
Отабор - абсолютно недоразумение! Спъва се в топката (добре, че не вкараха втори), КПД отрицателно!
Бачо Али - направи 3 непростими пропуска! Тежък длъжник на отбора И в този мач!

Тактика - ретроградна и малоумна с тежък дъх на долна, крушова пърцуца!
Когато излезе състава и видях Гълъбов в него си помислих, че излизаме за 0:0 с дефанзивно 3-5-2 (или по-скоро 5-3-2), но когато видях още при подреждането, че Пламен застана на бека, всичко ми стана ясно. Занев за 10 мача и децата разбраха, че е гола вода като втори ЦЗ, но за капак ще мъчиш и неопитния си ЦЗ на десния бек!?!?
Само пълен кретен може да се надява да спечели мач с изритани топки към двамата нападатели срещу централната двойка с най-висок среден ръст в А група! Малембана и Езе смачкаха физически Соу и Уот първото полувреме, но цирка стана пълен, когато и Евандро бе принуден да се надскача с Малембана!

Срамно поведение на Ръководството!
Официално осовбождаваш от всички постове жалката, српска пиянка, а още на следващия мач демонстративно показваш, че той продължава да дърпа конците!

За почти всичко съм съгласен с теб ! Само се моля Дедо да е решил на своя глава да гледа мача в Пловдив :)
Имам малка надежда това да е така ,защото когато го дадоха по Диема да влиза на стадиона държеше билет.
Иначе за Бусато е наистина невероятен клоун ! Тук във В групите има поне 20 вратаря по-добри от него ,вероятно го пускат за да му направят някакво клипче с добри намеси и да го шитнат зимата.
Отабор беше резерва онзи ден за Нигерия срещу Бразилия и едва ли чак толкова слаб , колкото се показва при нас за сега.

mark1926
Контакти:

Re: Ефбет лига 13 кръг/Локомотив ПД- ЦСКА / 20.10.2019 / 17:45 ч.

Мнениеот mark1926 » 21 окт 2019 10:58

W84me написа:
mark1926 написа:
W84me написа:Локото са един балон, според мен ще спукат гума много скоро.

И какво означава балон? Локомотив би Арда, Берое, ЦСКА, направи реми с Лудогорец има две загуби на Герена и във Варна? Отстрани тим играещ преди месеци в ЛЕ Спартак търнава, загуби достойно от Страсбург с по 1-0. За да спука гуми този Локомотив трябва да се контузят 5-6 титуляра, а до този момент нямаме контузени!

Така че прогнозата ти е по-скоро пожелателна, отколкото реална! Пловдивския любимец има 16 силни футболисти и ще гази докато са налице поне 13 от тях! А след паузата ще се картотекират двамата от Уулвс плюс още 2-3 нови попълнения и ще газим още по могъщо. Това е реалността...

На зима ще ви напуснат Езе и Жоро Илиев. Аз не виждам как ще задържите това ниво още дълго време. Доколкото резултатите в Европа, Търнава ви вкараха 3 гола с 10 души и само опълченската тактика и адският късмет ви помогна да ги отстраните.

Пропускаш нещо съществено...Бруно Акрапович преподписа за още три години!!! Той намери Езе, той изгради този могъщ Локомотив и той ще намери подходящи заместници на Езе и Жоро.

А да не говорим, че покрай Езе се налагат другият гигант Малембана и той има огромен потенциал да замести Езе, както и Алмейда. Имаме и Петрович и голмайсторът Томашевич, които се справят добре на тази позиция.Локомотив не просто ще задържи нивото, с новата селекция ще го вдигне, въпрос само на една зимна подготовка...

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 21 окт 2019 11:05

[offtopic]
delqnski47 написа:
ivo55 написа:Г-н Никой за кого бе, Делянчо? :lol:
Не се ядосвай, не можеш да го промени, това е Нормалния и логичен резултат. А нормата се определя от мнозинството, а не от 200-300 човека малцинство. За това е най-добре една шепа народ да не ни държите невъзпитан и нагъл тон, да не се опитвате като малцинство да си присвоявате ролята на ценцор или оценител, защото е смешничко, и да не ни плашите със спиране на финасниране. Защото позрното представяне на "Мекиците на Стойкас" събирани "от кол и въже" няма да лиспва на никого ;) Черно петно в историята на ЦСКА.

То идеята не е да те "засягам",Ивчу.Да не мислиш,че аз не искам това,което ти искаш.Просто ти казвам,че всичко това тук са празни приказки.И времето и историята са го доказали това,аз не си го измислям.Ама...както ти казах,твоя воля.

Глупости приказваш, Деляне.
Дори не знаеш какво означава израза "празни приказки".

Ако думите изведнъж изчезнат ще изчезне и цивилизацията, а ние ще се върнем по дърветата . Обикновено при оценка на взаимоотношението ни с някого се стремим да се придържаме към правилото думите и делата му да вървят ръка за ръка. Ако решим, че това условие е изпълнено, несъзнателно приемаме, че на такъв човек може да се разчита и следователно можем да му гласуваме доверието си.

В тази връзка , всъщност, "празни приказки" са приказките на Стойкас Стоилас преди началото на всеки от последните сезони, че ще влизаме в групите на евро.турнири, ще ставаме шампиони, ще печелим купи и отличия, а всъщност отнво е сменен половината отбор проваляци ... с нови безработни и контузени мижитурки. А ако случайно някой е показал, че не е мижитурка, веднага си го продал. Ама веднага!

Но да се върна на термина "празни приказки", Деляне, за да запомниш от "Ивчу", който е г-н Никой за теб, какво означава този израз. Та поне като го използваш, да е на място. По този критерий, Деляне, думите биват два вида: полезна (смислена) част и „празни приказки”.

Според мен за ЦСКА е полезно публиката му да бъде коректив!
Според мен публиката на ЦСКА не само има правото да бъде коректив, но е и длъжна да бъде такъв!
А една малка шепа народ, които са избрали да не бъдат коректив, винаги са съгласни с "шефовете" и призовават огромната маса фенове да си мълчат, когато нещо не им харесва, за да не развалят комфорта на "шефовете", НЕ са полезни за ЦСКА. Което прави усилията и в тази насока "безполезни", а думите им "празни приказки". Като няма пречка "празните приказки" да бъдат и доста нахални, Деляне. Не знам дали се усещаш, ама влизаш в ролята на оня дето влязъл в насрещното на магистралата, спрял колата си, слязъл и започнал гневно да ръкомаха на всички останали с твърдението, че те са в грешка.[/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Ефбет лига 13 кръг/Локомотив ПД - ЦСКА / 20.10.2019 / 17:45 ч. FT 1:0

Мнениеот Red_Neck » 21 окт 2019 11:15

gihuelo написа:https://zonefoot.net/2019/10/19/nigeria-rohr-set-to-hand-future-call-ups-to-promising-viv-efosa-solomon-otabor/

Пак за Отабор.

Отабор ми допадна първите 1-2 мача. След това - разочарование. Привидно има скорост, финт, ... но е крайно неефективен.
Може и от тактическите указания да е .... нямам идея, но определено не помага на отбора да играе по-добре.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 21 окт 2019 11:20

Според мен е от психиката. Когато на играч му пипсва самочувствие той греши много. Той не просто не успяваше да центрира точно, той се спъваше като си преплиташе краката и добре, че не се потроши. Демек, грешките му не бяха плод на липса на прецизност и умения.
Принципно е много трудно в ЦСКА и Левски да се наложат играчи, които нямат сходен манталитет. На "Армията" притеснителни играчи не виреят. Климатът не им понася ;)

paci_paci
Контакти:

Мнениеот paci_paci » 21 окт 2019 11:36

От началото на сезона сменихме 3-ма терньора, и сто пъти схемата на игра.То не бяха 3-5-2,4-2-3-1,4-4-2, и др.
Играчите вече не знаят кой какво иска от тях.Пример Занев почна като бек, сега централен(Нуно Томаш изглежда
като Пуйол пред него),Кери ляво крило дясно крило, игра и зад нападателя.Бикел май игра всичко без вратар,
а без него се видя че губим центъра, единствения който има живец в играта.
От както дойдоха Джарета и Дедо отбора върви стремглаво на долу, май шефските интриги е..ват мамата на всичко.
Взехме играчи за офанзивен футбол, а играем нещо което не е нито офанзивен нито дефанзивен.Имаме Давидов единстевения
по-креативен халф(Тиаго от миналия сезон е яка дупка,и Нестор по едно време го заби на резервната), но не попада и в групата,
Юрич игра десет минути показа хъс и той не е в групата,Митко Митков ?????.Всички които имат желание за игра биват вадени от
състава.

Върни се в “ЦСКА”