5 приказки за мача.
Слаб 2 за бай Люпко, долната Пърцуца и неговото лице на скамейката!
Избор на състав - идиотски!
Бусато - жалък клоун, нямащ нишо общо с вратарския пост! Плонжира, пльоскайки се по корем, боксира където свари (най-често към дузпата), от 10 аута към Кери - 9 пъти я изкара в тъч (за чий всеки аут беше безогледно изритван в тази зона е друг въпрос)!
Занев ЦЗ - за пореден път трагичен на тази позиция!
Гълъбов ДБ - идиотщина! Беше му забранено да минава центъра на полето и практически играхме без десен фланг.
Малинов/Антов двойка ДМ - предвид избраната "тактиката" за мача, бяха обречени на провал. За съжаление, Антов цикли сериозно.
Отабор - абсолютно недоразумение! Спъва се в топката (добре, че не вкараха втори), КПД отрицателно!
Бачо Али - направи 3 непростими пропуска! Тежък длъжник на отбора И в този мач!
Тактика - ретроградна и малоумна с тежък дъх на долна, крушова пърцуца!
Когато излезе състава и видях Гълъбов в него си помислих, че излизаме за 0:0 с дефанзивно 3-5-2 (или по-скоро 5-3-2), но когато видях още при подреждането, че Пламен застана на бека, всичко ми стана ясно. Занев за 10 мача и децата разбраха, че е гола вода като втори ЦЗ, но за капак ще мъчиш и неопитния си ЦЗ на десния бек!?!?
Само пълен кретен може да се надява да спечели мач с изритани топки към двамата нападатели срещу централната двойка с най-висок среден ръст в А група! Малембана и Езе смачкаха физически Соу и Уот първото полувреме, но цирка стана пълен, когато и Евандро бе принуден да се надскача с Малембана!
Срамно поведение на Ръководството!
Официално осовбождаваш от всички постове жалката, српска пиянка, а още на следващия мач демонстративно показваш, че той продължава да дърпа конците!
Ефбет лига 13 кръг/Локомотив ПД - ЦСКА / 20.10.2019 / 17:45 ч. FT 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ефбет лига 13 кръг/Локомотив ПД - ЦСКА / 20.10.2019 / 17:45 ч.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
[offtopic]Г-н Никой за кого бе, Делянчо?
Нали не смяташ, че може да ме засегне човек, който не познавам и ми е Никакъв.
Аз нямам никаква нужда за теб или за койо и да е от Слугинажа или пък за Стойкас Соилас да бъда Някой.
А обикновените фенове, които не се слагаме на Никого, се интересуваме единствено от това 1-ия отбор на ЦСКА да играе силно и да ни доставя удовлствие да ги гледаме как играят футболистите. А отборът на Стоилас е много слаб, Делянчо
И за това феновете не го подкрепяме. Нищо повече.
Никога не съм призовавал никого да ходи или да не ходи да го подкрепя.
Не се ядосвай, не можеш да го промени, това е Нормалния и логичен резултат. А нормата се определя от мнозинството, а не от 200-300 човека малцинство. За това е най-добре една шепа народ да не ни държите невъзпитан и нагъл тон, да не се опитвате като малцинствод а си присвоявате ролята на ценцор или оценител, защото е смешничко, и да не ни плашите със спиране на финасниране. Защото позрното представяне на "Мекиците на Стойкас" събирани "от кол и въже" няма да лиспва на никого
Черно петно в историята на ЦСКА.[/offtopic]

Нали не смяташ, че може да ме засегне човек, който не познавам и ми е Никакъв.

Аз нямам никаква нужда за теб или за койо и да е от Слугинажа или пък за Стойкас Соилас да бъда Някой.

А обикновените фенове, които не се слагаме на Никого, се интересуваме единствено от това 1-ия отбор на ЦСКА да играе силно и да ни доставя удовлствие да ги гледаме как играят футболистите. А отборът на Стоилас е много слаб, Делянчо

Не се ядосвай, не можеш да го промени, това е Нормалния и логичен резултат. А нормата се определя от мнозинството, а не от 200-300 човека малцинство. За това е най-добре една шепа народ да не ни държите невъзпитан и нагъл тон, да не се опитвате като малцинствод а си присвоявате ролята на ценцор или оценител, защото е смешничко, и да не ни плашите със спиране на финасниране. Защото позрното представяне на "Мекиците на Стойкас" събирани "от кол и въже" няма да лиспва на никого

CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- delqnski47
- Контакти:
[offtopic]
То идеята не е да те "засягам",Ивчу.Да не мислиш,че аз не искам това,което ти искаш.Просто ти казвам,че всичко това тук са празни приказки.И времето и историята са го доказали това,аз не си го измислям.Ама...както ти казах,твоя воля.В днешно време като кажеш истината на хората и те си мислят,че искаш да ги "засегнеш"
[/offtopic]
ivo55 написа:Г-н Никой за кого бе, Делянчо?![]()
Нали не смяташ, че може да ме засегне човек, който не познавам и ми е Никакъв.![]()
Аз нямам никаква нужда за теб или за койо и да е от Слугинажа или пък за Стойкас Соилас да бъда Някой.![]()
А обикновените фенове, които не се слагаме на Никого, се интересуваме единствено от това 1-ия отбор на ЦСКА да играе силно и да ни доставя удовлствие да ги гледаме как играят футболистите. А отборът на Стоилас е много слаб, ДелянчоИ за това феновете не го подкрепяме. Нищо повече.
Не се ядосвай, не можеш да го промени, това е Нормалния и логичен резултат. А нормата се определя от мнозинството, а не от 200-300 човека малцинство. За това е най-добре една шепа народ да не ни държите невъзпитан и нагъл тон, да не се опитвате като малцинствод а си присвоявате ролята на ценцор или оценител, защото е смешничко, и да не ни плашите със спиране на финасниране. Защото позрното представяне на "Мекиците на Стойкас" събирани "от кол и въже" няма да лиспва на никогоЧерно петно в историята на ЦСКА.
То идеята не е да те "засягам",Ивчу.Да не мислиш,че аз не искам това,което ти искаш.Просто ти казвам,че всичко това тук са празни приказки.И времето и историята са го доказали това,аз не си го измислям.Ама...както ти казах,твоя воля.В днешно време като кажеш истината на хората и те си мислят,че искаш да ги "засегнеш"

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Red_Neck написа:5 приказки за мача.
Слаб 2 за бай Люпко, долната Пърцуца и неговото лице на скамейката!
Избор на състав - идиотски!
Бусато - жалък клоун, нямащ нишо общо с вратарския пост! Плонжира, пльоскайки се по корем, боксира където свари (най-често към дузпата), от 10 аута към Кери - 9 пъти я изкара в тъч (за чий всеки аут беше безогледно изритван в тази зона е друг въпрос)!
Занев ЦЗ - за пореден път трагичен на тази позиция!
Гълъбов ДБ - идиотщина! Беше му забранено да минава центъра на полето и практически играхме без десен фланг.
Малинов/Антов двойка ДМ - предвид избраната "тактиката" за мача, бяха обречени на провал. За съжаление, Антов цикли сериозно.
Отабор - абсолютно недоразумение! Спъва се в топката (добре, че не вкараха втори), КПД отрицателно!
Бачо Али - направи 3 непростими пропуска! Тежък длъжник на отбора И в този мач!
Тактика - ретроградна и малоумна с тежък дъх на долна, крушова пърцуца!
Когато излезе състава и видях Гълъбов в него си помислих, че излизаме за 0:0 с дефанзивно 3-5-2 (или по-скоро 5-3-2), но когато видях още при подреждането, че Пламен застана на бека, всичко ми стана ясно. Занев за 10 мача и децата разбраха, че е гола вода като втори ЦЗ, но за капак ще мъчиш и неопитния си ЦЗ на десния бек!?!?
Само пълен кретен може да се надява да спечели мач с изритани топки към двамата нападатели срещу централната двойка с най-висок среден ръст в А група! Малембана и Езе смачкаха физически Соу и Уот първото полувреме, но цирка стана пълен, когато и Евандро бе принуден да се надскача с Малембана!
Срамно поведение на Ръководството!
Официално осовбождаваш от всички постове жалката, српска пиянка, а още на следващия мач демонстративно показваш, че той продължава да дърпа конците!
За почти всичко съм съгласен с теб ! Само се моля Дедо да е решил на своя глава да гледа мача в Пловдив

Имам малка надежда това да е така ,защото когато го дадоха по Диема да влиза на стадиона държеше билет.
Иначе за Бусато е наистина невероятен клоун ! Тук във В групите има поне 20 вратаря по-добри от него ,вероятно го пускат за да му направят някакво клипче с добри намеси и да го шитнат зимата.
Отабор беше резерва онзи ден за Нигерия срещу Бразилия и едва ли чак толкова слаб , колкото се показва при нас за сега.
Re: Ефбет лига 13 кръг/Локомотив ПД- ЦСКА / 20.10.2019 / 17:45 ч.
W84me написа:mark1926 написа:W84me написа:Локото са един балон, според мен ще спукат гума много скоро.
И какво означава балон? Локомотив би Арда, Берое, ЦСКА, направи реми с Лудогорец има две загуби на Герена и във Варна? Отстрани тим играещ преди месеци в ЛЕ Спартак търнава, загуби достойно от Страсбург с по 1-0. За да спука гуми този Локомотив трябва да се контузят 5-6 титуляра, а до този момент нямаме контузени!
Така че прогнозата ти е по-скоро пожелателна, отколкото реална! Пловдивския любимец има 16 силни футболисти и ще гази докато са налице поне 13 от тях! А след паузата ще се картотекират двамата от Уулвс плюс още 2-3 нови попълнения и ще газим още по могъщо. Това е реалността...
На зима ще ви напуснат Езе и Жоро Илиев. Аз не виждам как ще задържите това ниво още дълго време. Доколкото резултатите в Европа, Търнава ви вкараха 3 гола с 10 души и само опълченската тактика и адският късмет ви помогна да ги отстраните.
Пропускаш нещо съществено...Бруно Акрапович преподписа за още три години!!! Той намери Езе, той изгради този могъщ Локомотив и той ще намери подходящи заместници на Езе и Жоро.
А да не говорим, че покрай Езе се налагат другият гигант Малембана и той има огромен потенциал да замести Езе, както и Алмейда. Имаме и Петрович и голмайсторът Томашевич, които се справят добре на тази позиция.Локомотив не просто ще задържи нивото, с новата селекция ще го вдигне, въпрос само на една зимна подготовка...
[offtopic]
Глупости приказваш, Деляне.
Дори не знаеш какво означава израза "празни приказки".
Ако думите изведнъж изчезнат ще изчезне и цивилизацията, а ние ще се върнем по дърветата . Обикновено при оценка на взаимоотношението ни с някого се стремим да се придържаме към правилото думите и делата му да вървят ръка за ръка. Ако решим, че това условие е изпълнено, несъзнателно приемаме, че на такъв човек може да се разчита и следователно можем да му гласуваме доверието си.
В тази връзка , всъщност, "празни приказки" са приказките на Стойкас Стоилас преди началото на всеки от последните сезони, че ще влизаме в групите на евро.турнири, ще ставаме шампиони, ще печелим купи и отличия, а всъщност отнво е сменен половината отбор проваляци ... с нови безработни и контузени мижитурки. А ако случайно някой е показал, че не е мижитурка, веднага си го продал. Ама веднага!
Но да се върна на термина "празни приказки", Деляне, за да запомниш от "Ивчу", който е г-н Никой за теб, какво означава този израз. Та поне като го използваш, да е на място. По този критерий, Деляне, думите биват два вида: полезна (смислена) част и „празни приказки”.
Според мен за ЦСКА е полезно публиката му да бъде коректив!
Според мен публиката на ЦСКА не само има правото да бъде коректив, но е и длъжна да бъде такъв!
А една малка шепа народ, които са избрали да не бъдат коректив, винаги са съгласни с "шефовете" и призовават огромната маса фенове да си мълчат, когато нещо не им харесва, за да не развалят комфорта на "шефовете", НЕ са полезни за ЦСКА. Което прави усилията и в тази насока "безполезни", а думите им "празни приказки". Като няма пречка "празните приказки" да бъдат и доста нахални, Деляне. Не знам дали се усещаш, ама влизаш в ролята на оня дето влязъл в насрещното на магистралата, спрял колата си, слязъл и започнал гневно да ръкомаха на всички останали с твърдението, че те са в грешка.[/offtopic]
delqnski47 написа:ivo55 написа:Г-н Никой за кого бе, Делянчо?![]()
Нали не смяташ, че може да ме засегне човек, който не познавам и ми е Никакъв.![]()
Аз нямам никаква нужда за теб или за койо и да е от Слугинажа или пък за Стойкас Соилас да бъда Някой.![]()
А обикновените фенове, които не се слагаме на Никого, се интересуваме единствено от това 1-ия отбор на ЦСКА да играе силно и да ни доставя удовлствие да ги гледаме как играят футболистите. А отборът на Стоилас е много слаб, ДелянчоИ за това феновете не го подкрепяме. Нищо повече.
Не се ядосвай, не можеш да го промени, това е Нормалния и логичен резултат. А нормата се определя от мнозинството, а не от 200-300 човека малцинство. За това е най-добре една шепа народ да не ни държите невъзпитан и нагъл тон, да не се опитвате като малцинство да си присвоявате ролята на ценцор или оценител, защото е смешничко, и да не ни плашите със спиране на финасниране. Защото позрното представяне на "Мекиците на Стойкас" събирани "от кол и въже" няма да лиспва на никогоЧерно петно в историята на ЦСКА.
То идеята не е да те "засягам",Ивчу.Да не мислиш,че аз не искам това,което ти искаш.Просто ти казвам,че всичко това тук са празни приказки.И времето и историята са го доказали това,аз не си го измислям.Ама...както ти казах,твоя воля.
Глупости приказваш, Деляне.
Дори не знаеш какво означава израза "празни приказки".
Ако думите изведнъж изчезнат ще изчезне и цивилизацията, а ние ще се върнем по дърветата . Обикновено при оценка на взаимоотношението ни с някого се стремим да се придържаме към правилото думите и делата му да вървят ръка за ръка. Ако решим, че това условие е изпълнено, несъзнателно приемаме, че на такъв човек може да се разчита и следователно можем да му гласуваме доверието си.
В тази връзка , всъщност, "празни приказки" са приказките на Стойкас Стоилас преди началото на всеки от последните сезони, че ще влизаме в групите на евро.турнири, ще ставаме шампиони, ще печелим купи и отличия, а всъщност отнво е сменен половината отбор проваляци ... с нови безработни и контузени мижитурки. А ако случайно някой е показал, че не е мижитурка, веднага си го продал. Ама веднага!
Но да се върна на термина "празни приказки", Деляне, за да запомниш от "Ивчу", който е г-н Никой за теб, какво означава този израз. Та поне като го използваш, да е на място. По този критерий, Деляне, думите биват два вида: полезна (смислена) част и „празни приказки”.
Според мен за ЦСКА е полезно публиката му да бъде коректив!
Според мен публиката на ЦСКА не само има правото да бъде коректив, но е и длъжна да бъде такъв!
А една малка шепа народ, които са избрали да не бъдат коректив, винаги са съгласни с "шефовете" и призовават огромната маса фенове да си мълчат, когато нещо не им харесва, за да не развалят комфорта на "шефовете", НЕ са полезни за ЦСКА. Което прави усилията и в тази насока "безполезни", а думите им "празни приказки". Като няма пречка "празните приказки" да бъдат и доста нахални, Деляне. Не знам дали се усещаш, ама влизаш в ролята на оня дето влязъл в насрещното на магистралата, спрял колата си, слязъл и започнал гневно да ръкомаха на всички останали с твърдението, че те са в грешка.[/offtopic]
Re: Ефбет лига 13 кръг/Локомотив ПД - ЦСКА / 20.10.2019 / 17:45 ч. FT 1:0
gihuelo написа:https://zonefoot.net/2019/10/19/nigeria-rohr-set-to-hand-future-call-ups-to-promising-viv-efosa-solomon-otabor/
Пак за Отабор.
Отабор ми допадна първите 1-2 мача. След това - разочарование. Привидно има скорост, финт, ... но е крайно неефективен.
Може и от тактическите указания да е .... нямам идея, но определено не помага на отбора да играе по-добре.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Според мен е от психиката. Когато на играч му пипсва самочувствие той греши много. Той не просто не успяваше да центрира точно, той се спъваше като си преплиташе краката и добре, че не се потроши. Демек, грешките му не бяха плод на липса на прецизност и умения.
Принципно е много трудно в ЦСКА и Левски да се наложат играчи, които нямат сходен манталитет. На "Армията" притеснителни играчи не виреят. Климатът не им понася
Принципно е много трудно в ЦСКА и Левски да се наложат играчи, които нямат сходен манталитет. На "Армията" притеснителни играчи не виреят. Климатът не им понася

От началото на сезона сменихме 3-ма терньора, и сто пъти схемата на игра.То не бяха 3-5-2,4-2-3-1,4-4-2, и др.
Играчите вече не знаят кой какво иска от тях.Пример Занев почна като бек, сега централен(Нуно Томаш изглежда
като Пуйол пред него),Кери ляво крило дясно крило, игра и зад нападателя.Бикел май игра всичко без вратар,
а без него се видя че губим центъра, единствения който има живец в играта.
От както дойдоха Джарета и Дедо отбора върви стремглаво на долу, май шефските интриги е..ват мамата на всичко.
Взехме играчи за офанзивен футбол, а играем нещо което не е нито офанзивен нито дефанзивен.Имаме Давидов единстевения
по-креативен халф(Тиаго от миналия сезон е яка дупка,и Нестор по едно време го заби на резервната), но не попада и в групата,
Юрич игра десет минути показа хъс и той не е в групата,Митко Митков ?????.Всички които имат желание за игра биват вадени от
състава.
Играчите вече не знаят кой какво иска от тях.Пример Занев почна като бек, сега централен(Нуно Томаш изглежда
като Пуйол пред него),Кери ляво крило дясно крило, игра и зад нападателя.Бикел май игра всичко без вратар,
а без него се видя че губим центъра, единствения който има живец в играта.
От както дойдоха Джарета и Дедо отбора върви стремглаво на долу, май шефските интриги е..ват мамата на всичко.
Взехме играчи за офанзивен футбол, а играем нещо което не е нито офанзивен нито дефанзивен.Имаме Давидов единстевения
по-креативен халф(Тиаго от миналия сезон е яка дупка,и Нестор по едно време го заби на резервната), но не попада и в групата,
Юрич игра десет минути показа хъс и той не е в групата,Митко Митков ?????.Всички които имат желание за игра биват вадени от
състава.