Време е !
Напред, момчета !
2:0
ВЕЧНОТО ДЕРБИ НА БЪЛГАРИЯ! ЦСКА - "Левски"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- trokadero_
- Контакти:
Re: ВЕЧНОТО ДЕРБИ НА БЪЛГАРИЯ! ЦСКА - "Левски"
Ще ги смачкаме тея слабаци!!!!! 5:0 САМО ЦСКА !!!1
-
- Контакти:
kiril.a.d написа:Martinez1948 написа:Форума много умрЕл.... нали преди дербито не се спеше![]()
![]()
Би то дербито умре, от как умряха Васил Цанов и Милко Балев...Тогава беше интересно, кой е дал повече нареждания, обещания, на БФС шефа
В метрото на път за работа ме спряха за проверка.... с ченгето се заговорихме за футбол. Каза, че сините ще са двойно повече от вас !!!!
Пък да видим .... попринцип народа казва на левскар и ченеге (то е едно и също де

Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
Martinez1948 написа:Форума много умрЕл.... нали преди дербито не се спеше![]()
![]()
Хората се пазят....от отстрелване!

от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
-
- Контакти:
ЦСКА-СОФИЯ (3-5-2): Витаутас Черниаускас, Раул Албентоса, Пламен Гълъбов, Петър Занев, Иван Турицов, Кристиян Малинов, Тиаго Родригес, Жанио Бикел, Вив Соломон-Отабор, Евандро, Али Соу Резерви: 13. Густаво Бусато, 18. Брадли Мазику, 26. Валентин Антов, 24.Нуно Томаш, 8. Греъм Кери, 9. Тони Уот, 7. Денис Давидов
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
-
- Контакти:
Положението е майка плаче

Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
-
- Контакти:
Този мач свърши още след първия гол. Подуянските излезли с всичко най-добро, което имат, мотивирани да бият, нашите излязли със Соу в нападение и Гълъбов в защита. Ние на Дунав не можем да вкараме, какво да се надяваме срещу сините !
Велик ЦСКА !
MarianDimitrov написа:Този мач свърши още след първия гол. Подуянските излезли с всичко най-добро, което имат...
Ъъъ, Холмар, Мазурек и Костов са контузени/невъзстановени

Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.