Славия - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Непринуден
Контакти:

Re: Славия - ЦСКА

Мнениеот Непринуден » 30 юли 2019 01:35

Аз пък за разлика от повечето червени не се притеснявам. Че нищо не играхме е вярно, но с Люпко си вземаме каквото ни трябва. Два мача двепобеди. Това ако е криза не знам. Надявам се да продължи в реванша с Осиек същата история. Игра няма резултат какъвто ни трябва има.
Голям треньор. Гледам фактите. Ентусиазираните неща без факта не ме кефят. Например как награбихме Копенхаген и ги свихме докато поведохме.....за да паднем два пъти от тях. Или как след отстраняването на Лудогорец за купата три дни по-късно им се размина ужким за първенството, но в крайна сметка не ги победихме.

Интересното е, че вървите по пътя на левскарите. Той последния път с Левски с абсурден отбор не отстъпваше на Лудогорец в шампионата........за да си замине.
Някак си не ме кефят фетишите тип Мъри Стоилов или Стойчо Младенов.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 юли 2019 07:32

Непринуден написа:
Mendosa написа:
Непринуден написа:
The deacon написа:Тук акцентирам върху феърплея в българското първенство и последствията от него като дойдат европейските мачове......

Ами следвайки твоята логика на взаимовръзка между феърплей в България и представяне в ЕКТ какво да си мислим за феърплея у нас след класическа загуба от по-слаб кипърски съперник и победа над по-класен хърватски отбор? Май пак редителя на схеми крещи, че е репресиран.

Ха ха, егаси логиката отбор играл в групите на лига Европа миналата година по слаб от никога не помирисвал групи Осиек...аре малко по сериозно.

Много съм сериозен. Ти сериозен ли си в твърдението си, че кипърския отбор е по--силен от хърватския?

Между другото и вашия мач с Ботев е уреден по същата причина. При нас се позовавате на нескопосания защитник славист. Същото важи за пропуските на ботевия нападател Тефлон ли там как се казваше с Т започва. И аз мога да кажа, че са невероятни и само уреден мач може да ги оправдае.

[offtopic]Продъниха ни ушите с приказки за продаден мач Славия - ЦСКА, визирайки грешката на Велковски, а за вчерашните подаръци на жълтата защита траят. Егати продадения мач. Театър. И това ми било феърплей! А съдията? И той в тон с мача, за по-сигурна домакинска победа![/offtopic]
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 юли 2019 10:26

Непринуден написа:Аз пък за разлика от повечето червени не се притеснявам. Че нищо не играхме е вярно, но с Люпко си вземаме каквото ни трябва. Два мача двепобеди. Това ако е криза не знам. Надявам се да продължи в реванша с Осиек същата история. Игра няма резултат какъвто ни трябва има.
Голям треньор. Гледам фактите. Ентусиазираните неща без факта не ме кефят. Например как награбихме Копенхаген и ги свихме докато поведохме.....за да паднем два пъти от тях. Или как след отстраняването на Лудогорец за купата три дни по-късно им се размина ужким за първенството, но в крайна сметка не ги победихме.

Интересното е, че вървите по пътя на левскарите. Той последния път с Левски с абсурден отбор не отстъпваше на Лудогорец в шампионата........за да си замине.

Крушовицата реално води отбора от мача във Варна в началото на месец май, ... та не му брой само двата мача ;)
Това, че брат му (по незнайни причини) реши да ни прави за смях с разни "триумвирати" съвсем не означава, че српската плескавица не водеше реално отбора.
Колкото до мачовете с Копенхаген, те бяха значително по-добър отбор от нас и въпреки това, един глупав ЧК на Армията и престъпно съдийство на реванша наклониха везните.
С две ръце се подписвам под мнението си, че най-голямата поразия в дългосрочен план за развитието на отбора бе назначаването на Петрович за надзорник на НЕМ!

Колкото до фетишите (Стойчо, Мъри, Любо и т.н.) ... и мене не ме кефят, но явно средата у нас е благоприятна за тях ;)
Агитките ги обичат, кредит на доверие - бол, .... и колкото и да се наакат, бързо се забравя от феновете ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 30 юли 2019 13:21

Red_Neck написа:
Непринуден написа:Аз пък за разлика от повечето червени не се притеснявам. Че нищо не играхме е вярно, но с Люпко си вземаме каквото ни трябва. Два мача двепобеди. Това ако е криза не знам. Надявам се да продължи в реванша с Осиек същата история. Игра няма резултат какъвто ни трябва има.

Крушовицата реално води отбора от мача във Варна в началото на месец май, ... та не му брой само двата мача ;)
Това, че брат му (по незнайни причини) реши да ни прави за смях с разни "триумвирати" съвсем не означава, че српската плескавица не водеше реално отбора.
Колкото до мачовете с Копенхаген, те бяха значително по-добър отбор от нас и въпреки това, един глупав ЧК на Армията и престъпно съдийство на реванша наклониха везните.
С две ръце се подписвам под мнението си, че най-голямата поразия в дългосрочен план за развитието на отбора бе назначаването на Петрович за надзорник на НЕМ!

Колкото до фетишите (Стойчо, Мъри, Любо и т.н.) ... и мене не ме кефят, но явно средата у нас е благоприятна за тях ;)
Агитките ги обичат, кредит на доверие - бол, .... и колкото и да се наакат, бързо се забравя от феновете ;)

И двамата сте прави в съзжденията си! Футбол се играе на резултат, не на игра - факт! Ние не сме БарЦИлоната, та ако не направим n-хиляди паса на мач да свиркаме и псуваме! А е факт, че Дедо постига резултати! В същото време и другата теза е вярна - за чий ни беше назначаването на Дедо като съветник, след като си имахме треньор на половин сезон?!? НЕМ си тръгна ( и аз бих си тръгнал ) и сезона отиде у ряката! На ви Любо , още тогава писах, че той е треньор за 3-4 мача, вдига емоционално, надъхва, но дотам! И се видя - така е! Не мисля, че с НЕМ щяхме да сме шампиони, но и не смятам, че с него щяхме да загубим полуфиналите с Ботев! И опираме до това, което се говори отдавна - маниера на управление на ЦСКА! Абсолютно последователен в своята непоследователност! Боли ме от факта, но това си е точно селско управление!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 30 юли 2019 15:36

Ами още по-добре. От мача във Варна фактите показват, ако не се лъжа, че се включи с 5 точки пасив и завърши с 1 след Лудогорец. Това при множество хендкапи и нещастни обстоятелства.

1. Само за 5 кръга скъсени (сега има цял шампионат да скъсява 5 пак толкова точки).
2. Изтърван мачбол не по негова вина, а на Соу.
3. Два последни кръга с крайно мотивирани съперника. Вечния съперник обяснимо и финансирания Ботев, който в мач без значение направи отбраната на живота си и не пусна гол до 90-та минута...........и все пак взехме тези два мача.
4. Противника не играек от своя страна последни два мача. Същия Ботев по същото време пък бил уморен когато съперника не е червен, а зелен, докато варненци решиха да играят с отбор не подлежащ на съмнение за загуба. Всичо това свежда усилията на Любко и до реални стопявания в 3, а не в 5 кръга.За още по-малко време.

Това е най-доброто за ЦСКА и ние ще станем шампиони тази година.

Единственото добро в периода ГГ, което не оползотворихме е Стамен Белчев. Тогава Лудогорец купуваше не само като го настигаме, както последния сезон, а масово и нямаше смисъл дори и във всички преки двубои да го бием. СБ повече не можеше да направи, а е добър треньор.
При цялата кланница да водим на техен терен и с 10 човека 80 минути си беше готино. Ясно е, че и да бяхме били пак нямаше да станем шампиони, но и така се мъчиха доста с всичите странични фактори на тяхна страна, а ние играехме. Левски пък падаше редовно. Каранга и Десподов добре вкарваха голове и редовно.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 30 юли 2019 18:28

Непринуден написа:Ами още по-добре. От мача във Варна фактите показват, ако не се лъжа, че се включи с 5 точки пасив и завърши с 1 след Лудогорец. Това при множество хендкапи и нещастни обстоятелства.

1. Само за 5 кръга скъсени (сега има цял шампионат да скъсява 5 пак толкова точки).

Да не забравяме, че Лудогорец беше в тежка криза (или тежко тото) и губеше точки както никога досега. Есента завършиха с РЕКОРДЕН брой точки, а после от февруари до май сигурно с рекордно малко точки от както са в ППЛ. Този сезон се подсилиха, мисля че пак няма да постигнат много в Европа, но са ОК за България. Очаквам добри резултати при Люпко от тук нататък въпреки всичко.

Между другото, гледах първия мач на Щурм за сезона. Играха супер атакуващо и красиво, настървено, цели 90 минути не се спряха, изораха терена, а феновете твърдят, че толкова атрактивно и с желание не са играли от 10на години :o А дори не разполагат с читав нападател. Ценриранията мисля, че бяха максимум 6-7. Имаха късмет в началото и опонентът беше средно ниво, но играта, бързината, желанието, точността на пасовете,...наистина пълен контраст с НЕМ при нас. Само че той атакуващо игра и в ЕКТ и загуби от норвежки сервитьори. Така че явно НЕМ търси баланс и се учи от грешките си при нас. Ако го бяхме оставили можеше и да уцели ваксата по някое време... то нямаше и без това да станем шампиони. Но пък мисля и че нямаше въобще да стигнем до мачовете с Ботев за купата. Впрочем, чак сега разбрах на кое казва директен футбол- директен е, но за него трябват играчи, които да не грешат всеки втори пас на по-висока скорост. При нас му беше само Десподов и то не винаги му се играеше.

Върни се в “ЦСКА”